TravelingRetninger

Kumkul - Sø i Chelyabinsk regionen: tilbringe en ferie i skødet af naturen

Chelyabinsk-regionen er berømt for sin fantastiske natur og uspoleret natur. Det er i disse områder er bedst at hvile på styrken af de store byer. Næsten tre tusind søer er placeret overalt i området, hvorfra utvivlsomt skiller sig ud Kumkul. Det betragtes som en favorit blandt de resterende reservoirer i dette område. Her turister forudsat komfort, en dejlig ferie, og alle betingelser for at opretholde komfort. Uden tvivl, kan vi sige, at dette er det bedste sted for en familieferie omgivet af natur. Den iboende fordel i, at det ikke behøver at bruge en masse tid på vejen fra byen eller omvendt.

Kumkul - Sø, som har en mudret bund med sand. Dens eneste ulempe kan kaldes en enorm ophobning af skrald på bredden på grund af de ukultiverede turister.

hydronym

Navnet på søen kommer fra Basjkirsk, som betyder "Sandy Lake." Og dette navn er meget velegnet til dette organ af vand, fordi bunden er virkelig sandet.

Slap af på dammen

I størrelse Kumkul - Sø, som er omkring 3 km lang og 3 km bred. Der er næsten ingen alger. En reed og sukkerrør kan findes, hvis man går langs kysten. Mange mennesker, blandt andet spille her i beach former for spil, eller bare solbade. Rundt om søen er der løvskove, der bor på hovedparten af træerne hvide birk.

fiskeri

Mange arter af fisk er fundet i disse farvande. Fisk elskende i løbet af ferien være sikker på at nyde showet. Er tilladt at fiske fra kysten og fra båd. I boksen, kan du tage alt, hvad du har brug for at gå til fange. Generelt er Kumkul sø udstyret med alle bekvemmeligheder for fiskeri.

turistaktiviteter

Base på Lake Kumkul ligger ved bredden, perfekt til en overnatning. På deres område er hytter at bo, hvor værelser kan reserveres. De er alle nødvendige for at leve venter på den rejsende. Der er mange forskellige typer af underholdning, ikke kun dag, men også aften. For eksempel, billard og karaoke. Men de fleste forlod til aften en af de mest originale underholdning - russisk bad. Dette er ikke kun en fornøjelse, men også godt for helbredet. Efter badet juble nogen glemmer al træthed. Efter badning, kan du tilberede en lækker kebab. Grill har nær hver hytte, og kul og træ i nogle databaser er gratis.

Kumkul - sø, som ingen turist, uden tvivl, ikke vil glemme. De lokale centre tilbyder alt hvad du behøver til garvning. Extremals som ATV'er og vandscootere huslejer. du kan endda arrangere en lille begivenhed, hvis det ønskes.

Udover svømning i søen, børn som organiseret sammen at se tegnefilm, tegning og mere. Ferie her kan være ikke kun om sommeren, men også i et andet tidspunkt af året. Ingen fugt i overskyet vejr ingen føler, og det til trods for at de fleste af turist basen er omgivet af skov.

fritidshjem

I umiddelbar nærhed af søen er et rekreativt base "Lesnaya Dacha". den er relativt nybygget. Det er her, du kan vælge huset til at smage. Valget er meget varieret. Der er også en festsal, hvor du kan fejre ferien eller firmaarrangementer. Ud over alle disse fordele, er det stadig muligt, og for at spare på bolig.

På den nordlige forageren stiger rekreation "vandland Kum-Kul". Det ligger i nærheden af hytterne. Alle bygninger her har egen indgang. På det område af lejren er der en- og to-etagers huse, der er designet til 4 personer. De er opvarmet i den kolde årstid, så du kan tilbringe en ferie her, selv om vinteren. For elskere af madlavning etableret i det område af grill og grill, hvor du selvstændigt kan engagere sig i madlavning.

Kumkul - sø, nær som ofte holder beach parter. De besøges oftest af unge mennesker. Men det er ikke alle måder rekreation i det område af søen Kumkul.

I de varmere måneder kan du svømme i vandland. I dette område kommer i hvilken som helst dag og tidspunkt på dagen, ikke nødvendigvis vente til starten af orloven. Svømmehaller, trampoliner, dias og meget mere venter besøgende.

Rest på søen Kumkul vil være en af de mest mindeværdige. Uden tvivl, nogen kan lide det her, og hver gang du kommer tilbage her igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.