Nyheder og SamfundNatur

Hvad er naturlige ressourcer?

Naturlige mineraler er aggregater af organisk eller mineralsk oprindelse, som er i skorpen. På grund af de særlige fysiske og kemiske egenskaber, de er meget udbredt i de kritiske områder af menneskelig aktivitet, såsom råvare eller brændstof ressourcer. Den eksisterende klassificering identificerer tre hovedkategorier af dem (afhængigt tilstand aggregering, som kan være dem eller andre naturressourcer): gasformige, flydende og fast.

Under jorden som nyttige ressourcer kan være placeret i forskellige klynger, såsom aktier, vener og kendskab hertil reder. Disse kaldes uddannelsesområder. Afhængig af omfanget af sådanne enheder skelner små, mellemstore og store indskud, ellers benævnt svømmebassiner, eller provinser. Den udvinding af naturressourcer i de mest effektive områder af store indskud. felt udvikling kan gøres på forskellige måder. Moderne minedrift har en flerhed af indretninger og mekanismer for den mest effektive minedrift, transport og opbevaring af mineraler.

Naturressourcer er forholdsvis enkel klassificering til sit formål. skelnes:

1. Ore stoffer.

2. Ikke-metallisk.

3. Brandfarlig.

4. vandkuranstalter.

5. Minedrift og Chemical.

6. perler.

7. Konstruktion.

Den mest værdifulde af alle mineralske råstoffer udvindes nu betragtes som kul, gas og olie. Disse naturlige ressourcer giver en stor del af energien - både elektrisk og Heat - i alle hjørner af kloden. Overvej disse ressourcer mere.

kul

Placering af denne type af aflejringer af mineralressourcer næsten afhænger af klimaet og de eksisterende geologiske forhold. Ikke desto mindre er kul findes på det område af mange lande, og på næsten alle kontinenter. Oprindelsen af denne naturressource ganske uhøjtidelig. Dette materiale er resultatet af naturlige biomasse indskud. På kvaliteten af kul har en dybtgående parametre indvirkning såsom temperatur, tryk, procentdel af oxygen, og mange andre.

gas

Dette materiale er nævnt af forskellige udtryk, såsom naturlige eller associeret gas. Denne ressource - en meget effektiv brændstof, der anvendes i hjemmet og på arbejdspladsen. This farveløse flygtige forbindelser kan opnås ikke kun varme og energi, men også forskellige plasttyper og syntetiske fibre.

olie

Som kul og naturgas, blev stoffet dannet over tid fra dyre- og planterester under særlige betingelser. Disse naturlige ressourcer er afgørende for økonomien i mange lande i den moderne verden. Ved behandling af olien nedbrydes i fraktioner, heraf efterfølgende frembringer et stort antal af forbindelser og materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.