SkønhedHudpleje

TCA peelinger: hvad er det? TCA peelinger: pleje efter peeling, foto

Kvinder siden oldtiden forsøgte at se ung så længe som muligt. For at gøre dette, brugte de en række midler - fra gaver af Moder Natur til de shamanistiske konspirationer. Nu videnskaben er kommet tæt på at løse spørgsmålet om at forlænge levetiden og ungdom. Men så længe den universelle løsning fundet. Læger kosmetologer tilbyder en række forskellige procedurer, hvis anvendelse giver damerne at se yngre end deres år. TCA peelinger henviser netop til denne kategori.

generelle oplysninger

TCA peelinger - hvad er det? Proceduren er baseret på anvendelsen af trichloreddikesyre har organisk oprindelse. Det er ret velkendt analog eddikesyre. Derfor er en sådan fremgangsmåde er naturligvis, hører til den kategori af kemikalie. Der er allerede et delvist svar på spørgsmålet i titlen på hvad det er for. Ordet "peeling" er oversat til engelsk betyder "skrabe". Det er en procedure, der skal fjerne afskalning og døde hudceller og stimulere nye muligheder for en sund vækst, justere huden.

Anvendelse af trichloreddikesyre hjælper til at ætse problemområder, ilter væv, har antioxidant og antiseptiske egenskaber, øger produktionen af stoffer, såsom elastin og collagen, har en blegning og rensning af fedtet plak virkning.

kemisk

Kemisk peeling TCA, på trods af den smerte, er meget populær blandt messen køn. Det producerer en god effekt, huden bliver elastisk, glat, eliminerer rynker, lille ar synes mindre mærkbar, og lette mørke pletter.

Mere komplekse problemer kan løses, hvis den kosmetiske procedure vil bestå af flere kurser, afhængigt af kompleksiteten af opgaven. Det er vigtigt at huske på, at effekten af TCA er ganske smertefuld reaktion. Hvis misbruges dette stof kan skade huden og forårsage forbrændinger. Proceduren skal udføres af en erfaren læge kosmetolog, og hvis indiceret flere kurser, bør intervallet mellem dem være på mindst fire uger.

vidnesbyrd

Nu, TCA peelinger - hvad er det for proceduren? Hvis nogen hudproblemer, tildelt han en person? Lad os se på de mulige indikationer: hud, blottet for elasticitet, keloid ar, strækmærker og ar forårsaget af acne, fedtet hud, forstørrede porer, pigmentforandringer lidelser, ikke for dybe rynker, sol fregner.

Kontraindikationer

Peeling med trichloreddikesyre har kontraindikationer: en følsom hud, sår, dermatitis, hudafskrabninger, herpes, acne, forbrændinger, hypertension, SARS, mørk hud, frisk tan kronisk sygdom på tidspunktet for slibning, forhøjet temperatur, tilstedeværelse af et stort antal vorter, modermærker og vorter, menstruation, en prædisposition for dannelsen af rosacea, keloid og hypertrofisk ardannelse, graviditet og amning. Der er også aldersgrænsen til 18 og efter 60 år.

Vi forstod begrebet "TCA peel", som det er under proceduren er også fundet. Men du skal vide, at der er flere former for denne eksponering, er forskellen mellem dem ligger i koncentrationen af sammensætningen, en metode til påføring på huden overflade og graden af indflydelse på det.

overflade

Overflade TCA peeling udføres under anvendelse af en svag opløsning af trichloreddikesyre. Viser bedre eksfoliering af huden, de første manifestationer af rynker, pigmentering og overfladiske hudskader. Fordi en sådan løsning anses sikker nok, kan det endda blive anvendt i hjemmet.

median

Løsning af en stærkere koncentration udførte median peeling TCA. Dens effekt er beregnet på de dybere lag af huden. Derfor er det oftest bruges til at eliminere alder defekter dækker. Sammensætning af opløsningen mættet med forskellige vitaminer og aminosyrer, der har gavnlige virkninger på væv og fremmer deres foryngelse.

dyb

Endelig dyb peeling TCA. Udførelse af denne form for procedure er baseret på at fjerne det øverste lag af væv. Er temmelig koncentreret løsning, derfor er udnævnt efter en grundig kontrol af tilstedeværelsen af kontraindikationer. Proceduren erfarne kosmetolog. Denne ansigtsbehandling skræl TCA er den mest smertefulde og har en større rehabiliteringen. Men dens anvendelse kan klare stærke aldersrelaterede forandringer, og alvorlige skader på huden. Næringsstoffer indgår i løsning til at hjælpe dannelsen af nye sunde væv fjernes på stedet. Her er, hvad der er en dyb TCA peelinger.

advarsel

Eksperter anbefaler enhver manipulation relateret til den kategori af kemikalier, udfører i en skønhedssalon, og efter samråd med lægen-kosmetolog, som beskrevet af den uduelige anvendelse af stoffet kan forårsage forbrændinger og skader huden. Det er nødvendigt at finde ud af, hvis der ikke er kontraindikationer for denne procedure, og hvad forbehandling er nødvendig. For at opnå større effekt, ordinerende læger, der behandler huden i skønhedssalonen. Også, før sessionen kosmetolog rådgiver om bag sløret af pleje. For eksempel før proceduren er udelukket, og næringsstof fedtholdige behandlingsorganer. Afhængig af kompleksiteten og forarbejdning dybde foreløbig manipulation af blødere udrensning kan tildeles.

procedure

Lad os betragte TCA peelinger. Hvad det er, er det allerede ved at blive klar. Det skal bemærkes, at varigheden af proceduren afhænger af dens type. Sessionen begynder altid med rensning af huden, som kan forblive støv og kosmetik. Der pålægges derefter stof valgt afskalningsmaskine.

Indtræden af virkning karakteriseret ved fremkomsten af gamle pletter, svarende til den belægning af frost. Det eksfolierer døde hud. Efter kosmetolog fjerner opløsning påføres på en stof: syreneutraliserende virkning. Ved afslutningen af afkøling anvendt fløde og en særlig maske, der fremmer indtrængningen af de ernæringsmæssige lag af huden, anti-aging midler og vitaminer, samt have reduktiv og helbredende egenskab. For at få resultatet af højt niveau kan have behov for flere kurser. Men dette gælder for komplicerede sager, som regel i et år vil være nok af en session en procedure som TCA peelinger.

Pleje efter peeling

På den første dag efter operationen, huden mod virkningerne af løsningen røde pletter, følelse af konstriktion og hævelse kan forekomme. Nogle feber og rindende øjne. Senere steder behandlet, dækket med en skorpe, som ikke kan berøres, eller i stedet vil være mørke pletter eller infektion forekommer.

For at undgå dette, skal du præcis følge anbefalingerne fra Nomineringsudvalget og kosmetolog. Efter en TCA peel behandling bør udføres præparater personer udpeget ekspert, hvis virkning er rettet mod dekontaminering, restaurering og forbedring af sikkerhedsniveauet i huden, de også forhindre dannelsen af ar og fremme reduktionsprocesser.

Det er nødvendigt hele tiden at fugter ansigtet med hjælp fra medicinske kosmetik, som er sammensat af antioxidanter og ceramider, fremmer hydrering og nyttiggørelse. Komplekset omfatter også reducerende antivirale midler, midler mod kongestion, vitaminer og hyaluronsyre. Selv ordinere medicin som "Panthenol".

Vask bør ske kun oprenset eller mineralvand. Selvfølgelig kan du ikke bruge dekorativ kosmetik. Bør ikke begynde proceduren, hvis der er herpes eller andre infektioner. Smitte kan ske.

Omkring en uge senere huden begynder at komme sig, tørret op skorpe nedstigning selv, under billedet af ung hud lyserød nuance. Da den nye væv ville være sårbar for et par uger, bør du undgå udsættelse for solen og brug midler med en høj grad af beskyttelse mod ultraviolet stråling, besøge solarium er heller ikke anbefales.

Den endelige effekt produceret af proceduren vil være synlige efter en måned eller endnu mere, afhængig af dybden eksponering. Selvfølgelig kunne rehabiliteringsperioden bringe nogle ulemper. Udseendet af huden på tidspunktet for healing og foryngelse kan være ikke alt for attraktiv. Så vi er nødt til at nægte at besøge offentlige arrangementer og tage sig tid til helbredelse. Det kan være nødvendige daglige besøg på skønhedssalon for behandlinger for hud regenerering, hvilket ikke er muligt at arrangere hjemme. Hele kurset er tildelt en kosmetolog på grundlag af kompleksitet. Hvis det blev besluttet at gennemføre den valgte fremgangsmåde, skal du medbringe det til enden, trods alle vanskeligheder.

Udtalelsen fra kvinder, der har lavet en TCA peel. Før og efter

Det endelige resultat er sikker på at behage glat smuk hud. Ungdommelig damer, gør peeling TCA, opmærksom på, at huden var smidig og elastisk, udglattede ar og rynker er væk. De, der deltog i mødet til pletter, var glad for at konstatere, at efter operationen, er de blevet meget lettere, trukket ovalt ansigt.

Unge piger, der i lang tid er behandlet huden, men de kunne ikke slippe af med ar, ar eller alder pletter, punkt elasticitet, glat og silkeagtig ark efter indgrebet TCA peel. Disse positive vurderinger er forståeligt, fordi huden - det største organ i et menneske. Hendes skønhed fascineret menneskeheden i lang tid, for glathed og blødhed i huden sammenlignet med satin og fløjl.

konklusion

Lykkelige ejer af en smuk hud føler altid højde. Tidligere blev de, der har haft problemer, tvunget til at ty til folkemusik retsmidler, der ikke kan bidrage til at slippe af med alle defekter. Så de var nødt til at affinde sig med situationen. Nu er det forskellige tidspunkter, videnskab har sprang fremad. Nu ved vi om TCA peelinger, hvad det er, der er beskrevet ovenfor. Nu hver kvinde er i stand til at rette manglerne ved hans udseende, hvilket kan ikke andet end glæde sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.