SkønhedHudpleje

I nogle steder, og om at gøre tatoveringer ondt?

Ønsket om at dekorere billedet og kroppen var i folk på et tidspunkt, hvor mammutter strejfede jorden. Over tid, ønsket om at være unik og smuk er blevet noget anden form. Således, på mode tatovering. Og hvis nogle ti eller femten år siden, blev de pakket hovedsageligt på steder ikke så fjern, nu tatoveringer er fast i mange ungdomskultur og i hverdagen. Tænker de ting, du forestiller billedet på kroppen, er det værd at huske på, at det virkelig gør ondt. Må tatoveringer skal være udelukkende i salonen eller på en betroet mester, ikke at få dig selv en infektion. Hvis du primært tænker på, hvordan såret jeg lave en tatovering, skal du spørge på dem, der allerede er indrettet på samme måde. De fleste af de smerter til stede i begyndelsen af proceduren, og derefter et par ro.

Før der træffes beslutning om en dekoration, er det også nødvendigt at tænke over, hvad du ønsker at få et resultat. Efter alt, i de fleste tilfælde, en tatovering er for livet. Du kan komme op og henna midlertidig billede. Det er normalt et par måneder, for at reducere det er ikke svært, og kan ændres til noget andet. Traditionel samme tatovering kan kun ændres. Til det kan du føje elementer til at fylde maling, men ikke ændre sig drastisk. Jeg laver en tatovering ondt? Selvfølgelig, ja. På trods af at i saloner bruger smertestillende (såsom lidocain), er proceduren ganske smertefuld. Men ikke alle dele af kroppen.

For eksempel kan en tatovering på maven gør ikke ondt for meget, fordi på grund af fedt smerte tærskel stiger. Men hvor det er lidt eller slet ikke, vil den følelse ikke være behageligt. Spekulerer hvis tatoveringen skade at gøre for dig, så prøv et par gange meget mærkbar stikke dig selv med en nål. Så forestille sig, at du er nødt til at affinde sig med det i flere timer uafbrudt.

Typisk procedure tager lang tid. Selv, selvfølgelig, det afhænger i høj grad af størrelsen af den tatovering, tatovør niveau, kompleksiteten af elementerne. Piger vælger ofte indviklede mønstre eller tegninger, der udføres noget komplekse. De mest populære steder: lænden, skulder, ankel, mave, ryg og nakke højderyg. Repræsentanter for de stærkere køn foretrækker også at have tatoveringer på steder såsom biceps, bryst, hals eller hænder. Sidstnævnte kommer fra traditioner fængslet.

Mange mennesker stille spørgsmålet mester, "Det gør ondt, om at gøre en tatovering på din arm?". Den entydigt svar er nej. Det hele afhænger af den menneskelige smertegrænse, og på hvilke konkrete dele af hånden til at fylde tegningen. Så på håndleddet eller hånden følelsen vil være meget smertefuldt. Gearing er ikke så følsomme over for virkningerne af den tatovering maskine. Normalt er patienten kun den første halve time, så kroppen bliver vant og noget afslappende.

Omhyggeligt og vælger selv tegning, der fokuserer ikke kun på sin tiltrækningskraft og størrelse, men også på hvor mange elementer det. Hurt jeg gøre stor tatovering med et komplekst mønster? Ja. Fordi normalt billedet udføres i flere etaper, der hver fire til seks måneder. Desuden er det værd at huske, og at smerten vil vare ved i et par dage efter, at billedet vil blive pakket fuld af din krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.