TravelingRetninger

Hvor skal vi hen på et wellness ferie? Solotvyno (Transcarpathia, Ukraine)

På tærsklen til det feriesæsonen, alle mennesker forvirrede spørgsmål om, hvor gå. Udover populære valg (varmt hav, i udlandet), der er en anden tendens - medicinsk turisme. Til inddrivelse af mennesker vælger Døde Hav (Israel), Kaukasus, med talrige mineralvandskilder, bade i Ungarn. Men der er et sted meget tættere, og i stand til at give behandling og afslapning: Solotvyno - en landsby beliggende i ukrainsk Transcarpathia. Andre navne for det - Slatina, Aknaslatina, Maramoroshskoe Solotvino, Slatinski aktier.

fantastisk hjørne

Så det sted, hvor vi vil tilbringe vores virtuelle ferie - Solotvyno. Dette er en meget malerisk område på den ene side bærer vandene ru flod Tisza, på de andre tårnhøje mægtige skråninger af Karpaterne. Solotvyno - er en fantastisk, omend en meget lille landsby beliggende ved statsgrænsen i Ukraine og Rumænien. Modest ved første øjekast, er Transcarpathian landsby anses for at være et sandt kursted som helhed kompleks af termiske saltsøer. Forliget opstod en meget lang tid, og boede her kun solekopy med deres familier. Dens udvikling kan findes i den Historiske Museum udstiller saltminer.

Salt i oldtiden blev værdsat dyrt, men fordi ejerne af minerne var meget indflydelsesrige mennesker. Når udbuddet af ressourcer er opbrugt, det sted valgt af læger, der er ved at udvikle metoder behandling med salte, som ikke har nogen analoger. En af de mest populære anses speleotherapy metode, der anvendes i lokal allergologichekoy hospital. Med hans hjælp behandle mindre lidelser i åndedrætsorganerne , og mere alvorlige sygdomme (tuberkulose, bronkitis, astma).

Sundhed - i Transcarpathia

Havet af positive følelser og hav af glæde er i stand til at give Karpaterne. Solotvino tilbyder også, ud over at forbedre din sundhed. Her er en lille liste over sygdomme, der har med succes kæmpet hvilende på saltsøer. De er:

  • respiratoriske sygdomme (astma, tuberkulose);
  • allergier;
  • forskellige hudsygdomme (psoriasis, eksem);
  • lidelser, arthritis, iskias;
  • sygdomme i det cardiovaskulære system;
  • urologiske lidelser;
  • sygdomme i bevægeapparatet, frakturer og så videre.

Af metoderne praktiseres af læger speleotherapy heri, mudder halotherapy, hydroterapi (som eksterne procedurer og intern reception).

underholdning

Ud over de forladte saltminer, landsbyen er populær og anden fritid: Solotvino har på sit område et par vandmasser, der nemt kan konkurrere med Det Døde Hav på mætning af vand med nyttige stoffer. Og fra bunden af vandmasser kan få helbredende mudder, der står til at smøre hele kroppen, og lad det tørre. Denne maske gør huden meget glat, heler sår, lindrer betændelse i vævet.

Jo mere attraktivt Karpaterne? Solotvyno, ferie, som vil bidrage til at genoprette udholdenhed, anses det kulturelle centrum af ukrainere, ungarere og rumænere. Ved udgangen af juli hvert år i landsbyen passerer etniske festival "Melodier af saltsøer." Venue festivaler - den største bank i den salte sø Cunegonde, der satte en stor scene til forestillinger.

rejsetips

Hvad andet bør vide rejsende, der går på ferie? Solotvyno, trods det faktum, at der hvert år modtager tusindvis af besøgende fra hele verden, er stadig ikke så kendt som Ungarn feriesteder. Ikke nok støtte fra regeringen, reklamer, infrastruktur er underudviklet. Imidlertid er der ikke placeret et fritidshjem. Solotvino har en bred vifte af virksomheder, hvor du kan slappe af i komfort og tilbyder en lille træ huse, der er optimale for familier med børn eller en stor, venlig selskab.

For budget rejsende tilbydes en indstilling for budgettet. Det er den private sektor, hvor du kan finde en beskeden lille rum en reel kongelige gemakker. Alle, selvfølgelig, misundelse af den rejsende tegnebog tykkelse. Det er værd at bemærke, at boliger, der ligger i nærheden af søen, er en smule dyrere end den, hvorfra du ønsker at stadig komme til de helbredende vand. Du kan også gå til Solotvyno Vilde. I landsbyen, tæt på saltsøer, er steder, hvor du kan sætte et telt op og parkeringsplads. Indgang til damme betalt, men billetprisen er ikke høj.

I nær vandområder arbejde bakker, hvor du kan købe badetøj, flip-flops, tøj, redningskranse og legetøj til børn. Lidt længere - fødevaremarked med meget rimelige priser for varerne. Der Solotvino flere spisemuligheder, hotelkomplekser, moteller, feriecentre.

Hvordan kommer man dertil?

Turister kan nå med tog og bil (bus). I Solotvyno har to banegårde: 1 og Solotvyno Solotvyno-Hospital. Bus fra Uzhgorod til at komme til landsbyen i tre timer (Uzhgorod-Rakhiv rute).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.