HjemlighedGør det selv

Podium - en seng med sine hænder

Podier anvendes i stigende grad i interiører. Sådanne mønstre tillade interiøret til at gøre hver lejlighed unik. Podium seng med sine hænder til at lave enkle, soveværelset vil ikke kun enestående, men også behageligt. Også denne del af interiøret ser godt ud i børnehaven eller i stuen, kan det gøres på andre rum.

Podium seng med hænderne kan udføres på to måder, i det første tilfælde, vil podiet skjule sengen selv, og den anden - podiet bruges som en skuffe. Det er muligt at gemme en række husholdningsartikler og derved frigøre plads værelse. Lav et podium seng med deres egne hænder magt næsten enhver mand, der ikke er bange for at afhente værktøjerne. Ved at gøre sådan en enhed, vil du i høj grad lette rengøring af værelser, samt få yderligere ledig plads.

Podium seng med sine hænder

I de fleste moderne lejligheder snarere små-størrelse soveværelse, og folk forsøger at spare plads, idet der som en seng, sofa eller sofa. For at spare plads, kan du forvandle en almindelig seng til en seng-transformator. Du kan gøre det selv. Først er det nødvendigt at demontere den gamle seng. Hvis sin base højde er tilstrækkelig, kan du starte oprettelsen af podiet.

Sådan laver podiet fra bunden

For at oprette en seng fra bunden er nødvendigt at tage den færdige madras ramme kan være lavet af MDF eller spånplader. På trods af, at oprettelsen af et sådant design kan synes simpel, er der nogle nuancer. Først skal du nødt til at bruge de rigtige kasse beregninger, kan madrassen nemt skjule det. Desuden skal kanalen have en høj stivhed, da det tjener sengebunden. Særlig opmærksomhed skal rettes til udvælgelsen af høj kvalitet tilbehør, nemlig ruller, og guider. I dette tilfælde vil din seng være hurtig og let at folde og udfolde, og vigtigst af alt, tjene dig i mange år.

Alt arbejde begynder med det faktum, at mærkningen udføres. Hvis du laver podiet i nærheden af væggen, er det nødvendigt at afmontere sokler. Bredden af rammen vil afhænge af størrelsen af dit værelse og højden skal være 5 cm højere end madrassen. Langs kanten af konstruktionen fastgøres tømmer og passer det på tavlen. I princippet er processen med opførelsen af podiet er som et gulv installation. Det bør have en høj styrke, fordi på det du vil walking, så spænd alle dele skal være meget pålidelig.

Hvis du planlægger at bruge podiet for at gemme sig i det en seng, skal du installere skinner og ruller. I så fald, hvis du ønsker at bruge den angivne del af interiøret til opbevaring af forskellige ting, er det nødvendigt at gøre kasserne. Podiet vil være mere komfortabel og funktionel, hvis ikke at gøre en stor kasse og et par små, som ligger på kanten af strukturen.

Selvfølgelig, sætte et podium i lettere ved at kontakte et specialiseret firma værelse. I dette tilfælde skal du bare nødt til at forklare medarbejderne, hvad du ønsker, og få en færdig konstruktion. Men husk på, at de tjenester af disse virksomheder er ikke billige, så meget mere rentabelt at bygge et podium seng med hænderne. Med visse færdigheder, værktøjer, materialer, der er nødvendige for en dag eller to, kan du gøre det selv. På samme tid, vil dette design fuldt ud opfylder dine krav, og du vil bruge på sin konstruktion af de mindste faciliteter.

Om ønsket kan installeres i et podium yderligere installationer til at holde det dekorere tekstiler eller andet materiale. Også det kan gøres helt gennemsigtig eller for eksempel obbit pels, det hele afhænger af din fantasi, lyst og smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.