Kunst og underholdningLitteratur

Klassisk russisk litteratur: et resumé af "Paris" Chehova A. P.

Emnet for denne artikel - et resumé af "Paris". Tjekhov - den uovertrufne mester i "lille prosa." I en lille værk, kunne han afspejler ikke blot karakter og følelser af hans karakter, men også hans liv. Historien, som vil blive diskuteret i artiklen - en af de sidste værker af russiske forfatter. Han havde skrevet til slutningen af sit liv, på et tidspunkt hvor forfatteren oplevet en nytænkning af åndelige værdier. Det er grunden til dette arbejde er særligt meningsfuldt.

Straffen død eller livsvarigt fængsel?

Synopsis af Tjekhovs "Paris" er, at på samme aften, en middag mellem mennesker, der ikke er bebyrdet med livets problemer, der var en tvist, som resulterede i tilfælde af, at ændrede livet for to af dem.

Diskussion Vare - hensigtsmæssigheden af dødsstraf. Nogle sagde, at det ikke er tilladt. Andre mente, at livsvarigt fængsel er en mere alvorlig straf. og en tredje visning blev udtrykt. Ifølge nogle deltagere i tomgang tvist, og straf og livstidsdom bør annulleres.

En af tilhængerne af den idé, at det umenneskelige er nogen form for straf, fratage en person af liv eller frihed, sige det på denne måde: hvis valget ville han acceptere at alle de samme til livet. Denne person var en ung jurist, en af hovedpersonerne i historien. Den anden karakter - en bankmand - en person er varm, farligt og vant til at smide penge. Fra dette øjeblik begynder den vigtigste begivenhed, som fortæller historien om Tjekhov.

væddemål

Resumé af fangen af en tvist mellem en ung advokat og bankmand moden nok kommer ned til en persons evne til at give spørgsmålet i mange år til at kommunikere med folk. En af de debattører hævdede, at det kan frivilligt fængslet i femten år. Diskussionen, som begyndte ganske uskyldigt, over beslutningen om at foretage, ved første øjekast, meningsløs eksperiment.

Fanger blev en advokat. Bankmand også enige om at betale to millioner rubler fange, hvis han overlever i fangenskab præcis femten år.

Vilkår og betingelser

Ung mand, dømt til ensomhed lang, var på jagt efter evig sandhed, intenst studere litteratur af forskellige genrer. et resumé af "Paris" Deri ligger. Tjekhov skrev en historie, der ligner en klog ordsprog. Den er baseret, tilsyneladende, på den idé, at forfatteren forstod de sidste år af sit liv.

Alle betingelser er blevet diskuteret. Advokat-fange havde ret til at drikke vin og røg cigarer, samt modtage bøgerne, der ønsker. Betingelser, skal det siges, meget menneskeligt, bortset fra strenge forbud til at kommunikere med folk.

Det rum, hvor han skulle være, var udstyret på bekostning af den bankmand. Der deltog alle nødvendige. Mad og drikke fange regelmæssigt modtages via et lille vindue. Omtrentlig liste over litteratur, der studerede den frivillige fange i femten år - er det, der er ideen, og et resumé af "Paris". Tjekhov knyttet særlig vægt på de bøger, der læses advokat, bosat i en improviseret fængsel. Mere end seks hundrede bind blev undersøgt under tilbageholdelsen. Banker undertiden næppe formået at skrive litteratur.

læsning fange

Advokaten begyndte at læse letvægts litteratur. Så flyttede han videre til klassiske værker. Han tilbragte adskillige år på at studere fremmedsprog. Og når jeg har sendt et brev til sin modstander på seks sprog med en anmodning om at vise dens indhold i teknikken, og hvis de ikke finder der en enkelt fejl, skyde i haven to gange en pistol. Bankmand gjorde alt, hvad du spurgte ham en ung mand. Den næste dag, fangen hørte skud.

Advokaten læst en masse. De er blevet undersøgt en masse bøger om filosofi, historie og videnskab. Nogle gange kastede jeg læsning og skrivning taget. Et års fængsel, han tilbragte drikke vin og taler med sig selv, som det fremgår af Vægteren, særligt lejet materiale til hans beskyttelse. Men mest overraskende var det ellevte år, når folk er ikke så unge, men meget belæst og uddannede, kun én bog læses som et resultat af længerevarende ophold alene - evangeliet.

frigivelse

Femten år er gået. Bankmand er blevet mindre spild. Og virkelig ønsker jeg ikke at skille sig af med to millioner. Deres tab ville være for en ældre person finansielt sammenbrud. En fange vandt stadig væddemålet. Han bestod prøven. Bør betale ham, men ønskede ikke at gøre dette, besluttede bankmand at slippe af med din modstander. Han planlagde at dræbe zatochentsa.

Natten før udgivelsen af bankmand banede sig vej ind i rummet og så en afmagret mand sove. Og på bordet var et brev, hvori han nægtede skyldte millioner og udtrykte foragt for jordisk liv. Denne besked bankmand var at modtage senere den næste dag. Efter at have læst brevet, ældre bankmand kyssede en sovende person græd og gik hjem. Og aldrig i mit liv, selv i tider med de største tab på aktiemarkederne, var han ikke skammer sig over den måde, den nat.

Dette er handlingen i en af de mest slående værker, der gjorde A. P. Chehov. "Paris", hvoraf et sammendrag afspejler hændelsesforløbet i produktet, skal det stadig læses i den oprindelige. Læsning vil ikke tage mere end ti minutter. Ideen med denne lidt arbejde, men så dybt, at personen er i stand til at ændre verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.