Mad og drikkevarerOpskrifter

Pandekager med kaviar - en parabol №1 på bordet af hvert hjem

Pandekager med kaviar er en livret for mange gourmeter. De er relevante til enhver tid og i enhver familie, men især relevant denne skålen i perioden Carnival. Selvfølgelig bage pandekager med en række fyld, men på den rigtige borddekoration betragtes pandekager med rød kaviar.

Fordelene ved denne parabol, sandsynligvis alle kender. Efter alt, den meget rød kaviar, nærende og velsmagende, ikke blot vil pynte ethvert bord, men også for at berige kroppen med alle de nødvendige materialer til ham.

I Sovjettiden, er rogn betragtes som en delikatesse og en forfærdelig underskud, som var ganske vanskeligt at købe. Men nu er alt har ændret sig. Og hylderne i butikker og supermarkeder er bogstaveligt talt fuld af den overflod af arter af kaviar.

Lakserogn, laks eller er ekstremt nærende produkt. Det er en tredjedel af proteinet, som er ligestillet ret hurtigt (ca. en time). Desuden dette protein er ikke normal, men fra "elite" sorter fordi inkorporerer en bred vifte af essentielle aminosyrer.

Derfor pandekager med kaviar er så nyttige. Brug dem under frokost, kan du ikke kun tilfredsstille din krop, men også for at gøre det muligt for metabolisme af forskellige "sovende" områder. Blandt andet betyder kaviar ikke kræver yderligere forarbejdning eller tilberedning.

Pandekager med rød kaviar - er den bedste måde at afværge sult under morgenmad, samt ekstra energi til hele dagen. Og i lang tid overvejet kaviar produkt, der understøtter vitalitet i kroppen. Derfor er det ofte anbefales at bruge som en naturlig medicin, når der er behov for at hæve niveauet af hæmoglobin i blodet og styrke immunsystemet.

Det har længe været i de russiske huse til pandekager serveret smør, saltet fisk, rød og sort kaviar, hakket sild, creme fraiche, marmelade. Til dato, alle vælger fyld til pandekager selv baseret på dine egne kulinariske præferencer. Dette kan være en pate af fisk, rejer eller kaviar smør, revet eller smeltet ost, smør, fløde eller kondenseret mælk. Men, selvfølgelig, pandekager med kaviar uden konkurrence. Efter alt, de repræsenterer den slaviske køkken russiske ånd.

Så for at forberede disse pandekager, du skal først lave en dej. For at gøre dette skal du bruge mælk (300 ml), mel (100 ml), et æg, sukker og salt.

Ægget Bland med salt, sukker og halvdelen af den tilgængelige mælk. Bland og tilsæt mel. Hæld derefter resten af mælken og tilsæt lidt vegetabilsk olie. Dette vil gøre pandekager med kaviar mere mørt. Bag pandekager skal være i en lille pande til de er gyldenbrune på begge sider.

Færdiglavede pandekager på pladen fold stakken. Derefter kan hver af dem promazhte smør og drys kogt løg blanding, lakserogn og dild. For at gøre dette, Hak et løg, et par kviste af dild og 100 gram røget laks. Tilføj fire spsk rød kaviar og mix.

Nu fold hver pandekage sædvanlige ruller og drys med citronsaft. Før serveringen, kan du skære hvert stykke i halve og pynt med friske krydderurter.

Pandekager vil se meget mere appetitvækkende, hvis de skal tjene, en eller anden måde i en særlig indpakning. Der er mange måder at pakke pandekager. Hvilken en til at vælge - det afhænger af testen, stopning og andre nuancer.

Vi viser dig, hvordan du kan vikle pandekagerne med kaviar. Den mest passende løsning for disse pandekager - trekantet form. Til dette visuelt opdele produktet i fire dele. På en af sine sektorer (1/4 portion) lægge fyldet (det kan være simpelthen rød kaviar og kaviar med forskellige additiver). Fold derefter pandekage i halve to gange. Det er alt: din trekant-klar kuvert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.