Mad og drikkevarerOpskrifter

En simpel opskrift på ost gryderet: velsmagende og sunde

Ofte, når vi passerer børnehaver eller tildele til børn, vi husker de glemte fødevarer lugte kommer fra vores barndom. Semulje grød, suppe med kiks, buddinger - alt dette vækker minder. Vi husker især den hytteost gryderet, nyttig og velsmagende og let at tilberede. Af den måde, for fans af sund mad er meget velegnet, denne solid morgenmad, rig på calcium. Så her er en simpel opskrift på ost gryderet.

opskrift

For at forberede ost gryderetter vi har brug for følgende ingredienser:

- ost - 0,5 kg;

- egg - 4 stykker;

- mel - 3 spsk. skeer;

- sukker - 100 g;

- kirsebær - 400 g (naturligvis uden sten).

Fremgangsmåde til fremstilling

Æg bør opdeles i æggeblommer og hvide. Kombiner æggeblommer med sukker og slå indtil hvid. Der tilsættes også mel og ost og pisk indtil glat.

Proteiner med salt (knivspids) og pisk til meget præcist at forbinde masse af ostemasse og æggeblommer.

Tilsæt kirsebær. Alle mix grundigt.

Nu, i den form, der tidligere smurt med smør og drysset med rasp nødvendigvis, sætte vores mesterværk.

Vores lækker bagt ostemasse gryderet i en ovn forvarmet til 180 grader. Efter 50 minutter vores kulinariske lækkerier klar til brug.

Serveres gryden bedre med syltetøj eller creme fraiche.

Rosiner og tørrede abrikoser - sund mad

Her er en anden simpel opskrift på ost gryde med tilsætning af tørrede abrikoser og rosiner. Denne ret er velegnet både til morgenmad og til dessert. Det vil appellere til alle medlemmer af husstanden.

Tip: Bemærk, at sukkeret skal tilføjes mere, hvis ostemasse tærte.

fremstilling:

Må ikke være doven og tør pund ostemasse gennem en si til gryderet var bud. Men hvis du virkelig doven, kan du og dine hænder, og ælt med en gaffel. Det tilføjer tre æg, flossede med sukker (0,5 kopper). Alle mix. I mellemtiden bør semulje (3 spsk) fylde let opvarmet mælk (0,5 kopper) og lad i ti minutter. Hvis tiden er kort, sætte denne blanding på 1-1,5 minutter i mikrobølgeovnen. Nu tilføje klæg semulje i ostemassen masse til den samme 3 spsk mel og 70 g blødt smør. Nu er alt er godt blandet. Rosiner (en håndfuld) skal vaske og tørre, og de tørrede abrikoser (også en håndfuld) finthakket. Tørrede frugter Tilføj til dejen og bland godt.

Den færdige dej er sat ind i en støbeform.

Gryderet bages ved 150 grader i ovnen i ca. en time. Og hun rødmede til toppen, i slutningen af madlavning, kan du tilføje ild.

Til gryde ikke er i stykker, komme ud af form det skal nedkøles. Serveres med creme fraiche, skåret i stykker. Du vil elske denne meget enkle opskrift på ost gryderet for at lette forberedelse, og hele din familie - for smagen. Og du vil koge det igen og igen.

Hvis vi taler om smag, ikke alle elsker smagen af semulje. Der er mange opskrifter, hvordan man laver hytteost gryderet uden lokkefugle.

Gryderetter opskrift uden mel og semulje

Vi har brug for:

- ost - 0,5 kg;

- Sukker - artikel 7. skeer;

- creme 20% - 2 spsk. skeer (fra toppen);

- egg - 4 stykker;

- vanillin;

- Stivelse - 2 spsk. skeer (fra toppen);

- rosiner (du ikke kan).

fremstilling:

Proteiner piskeris. Separat pisk hytteost med sukker, æggeblommer, creme fraiche, vanilje og stivelse. Omrøres med proteiner.

I mellemtiden Forvarm ovnen til 180 grader. Støbejern dannelse smøreolien og dækket med papir, så hæld dejen i det, bage omkring en halv time.

Denne enkle opskrift på ost gryderetter nødt til at smage selv gourmeter. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.