ForretningSpørg eksperten

For figurative opskæring udstyr - laser maskine til træ

Høj præcision bearbejdning af træoverflader i samlingen, eller til dekorative formål kun gennemført ved hjælp af specialudstyr. I dag er maskiner til at udføre skære- og gravering operationer præsenteres i en bred vifte. Og det er ikke kun de enheder, der opererer på principperne om traditionelle mekaniske og termiske effekter, men også en high-tech laserteknologi. Hertil kommer, at producenter af udstyr giver den nyeste software til overvågning og kontrol funktioner midler, der letter og operatør opgaver. Samtidig, laser maskine til træ adskiller sig fra lignende mekaniske enheder af høj værdi, så hans valg bør gribes an med stort ansvar.

Hvor det hidtil laser maskine til træ?

Fortrinsvis anvendes sådant udstyr til dekorative træoverflader. Det opnås ved to vigtigste operationer - skæring og gravering. Dette kan påberåbes forskellige kapaciteter, og følgelig vil hver maskine levere data databehandling. Brugte maskiner og handyman på amatør niveau og professionelle operatører på produktionslinjen. For eksempel, en laser maskine til træ, der anvendes i møbelindustrien til anvendelsen af kunstneriske mønstre på overfladen. I dette tilfælde er det antaget, muligheden for produktionen af det arbejde, og derfor har en højtydende maskiner. Hjemme og i små værksteder brugere er styret af produktion stykke - som regel frigive ophavsret produkter.

sorter maskiner

Det vigtigste element i adskillelsen af maskiner af denne type er en kardinalitet potentiale, hvilket også afspejles i teknisk design. Kompakte enheder har normalt en kapacitet på højst 80 watt. Disse modeller er egnet til brug i små virksomheder, i fremstillingen af det samme stykke ophavsret og souvenirs til amatør arbejde. Middelklasse er mere produktive planter, magt potentiale, som kan nå op på 200 watt. Sådanne modeller kan allerede anvendes i produktionslinjer af små fabrikker forarbejdning af træmaterialer og møbler. Og den mest kraftfulde maskine til laser gravering på træ refererer til industrielle applikationer. Sådanne enheder er udstyret med transportbånd store fabriksbygninger virksomheder. Igen, er de karakteriseret ikke blot øget magt, men også design, som ofte gør dem i stand til at integrere ind i butikken gennem installationen bygningen.

funktionel

Moderne laser maskine har en bred valgfrie funktioner - det er et af de vigtigste områder, hvor arbejdet, udviklerne søger at tiltrække et stigende antal kunder. Især til professionelle maskiner har det længe været et obligatorisk tilstedeværelse af kølesystemet. Denne funktion er ansvarlig for rettidig tilbagebetaling af arbejdsdagen kropstemperatur, hvilket forøger pålideligheden af installationen. Power dysen er også blevet mere almindelig teknisk element, som er udstyret med en laser maskine til træ. Muligheder modeller med et snuptag stige på grund af mere præcis positionering og arbejde management komponent som en helhed. I mere avancerede håndsæt giver også en laser fokus.

Funktioner modeller med CNC

En separat kategori af enheder arbejder med muligheden for programmeringsprocessen, som er implementeret i automatisk tilstand. Have et system af numerisk styring (CNC) eliminerer udførelsen af mekaniske operationer. Men i nogle maskiner, operatører kan stadig overlades til de indirekte og tilknyttede aktiviteter. Anyway, laser CNC træ giver en fantastisk mulighed med hensyn til styring af arbejdsgange. Typisk er disse modeller matchede med computer stationer og controllere. Dette gør det muligt at udvikle målsætninger for maskinen i form af en grafisk computer uden brug af særlige fysiske rammer for forskellige procesparametre. på grundlag af programmet lovede deres eget udstyr til at kalibrere de arbejdende organer til specifikke opgaver.

Hvordan man laver en laser maskine på et træ med hænderne?

Selv kan gøre en kompakt enhed, der er i en lille firkant vil tjene som automatiseret gravør. Dette ville kræve materialer af huset, en styreenhed, en arbejder udstyr, som tilvejebringer bevægelse af laserindretningen, og hjælpesystemer ansvarlige for strøm og køling. Kompleksiteten af denne opgave er, fordi en lang række komponenter på en konventionel radio markedet ikke kan erhverves. For eksempel, en programmerbar controller med Carvers oftest erhvervet i de kinesiske online-butikker. I praksis at producere laser maskine til træ gravering kun med tilstrækkelig viden om elektronik - i hvert fald i hænderne på ordningen bør være at forbinde komponenter. Dog vil det ikke medføre vanskeligheder, hvis sat et mål om at fremstille en beskeden effekt hånd gravør uden automatisk positioneringssystem.

Betjening af maskinen

Arbejdet begynder med tilslutning af udstyret til strømforsyningen og undervisningsmateriale. Afhængigt af den type maskine proceskontrol behandling vil blive gennemført, eller automatisk eller manuelt. I det første tilfælde, du har brug for den oprindelige downloade den endelige model i computeren formular. Også denne type apparat involverer ofte mekaniske egenskaber indstilling display for specifikke operationer. Uden automatisk laser maskine til træ styres manuelt. Desuden er oprindelige parametre indstillet arbejdsgang derefter produceret en øjeblikkelig skære eller gravering.

konklusion

Find en virkelig høj kvalitet og pålidelig laser maskine på markedet er ikke let. Segmentet repræsenteret for det meste kinesiske producenter, en betydelig del af som indsamler i kunsthåndværk udstyr betingelser. Og det er ikke tale om en temmelig gennemsnitlige kvalitet komponenter selv. Men der er en bona fide selskab, i familier, hvor man kan finde en ganske anstændig laser maskine til træ til ethvert behov. Disse modeller, især leveret af Wattsan mikrovirksomheder, KAMACH og kanin. En anden ting er, at udgifterne til disse produkter er høj. Selv små størrelse og beskedne kraftenheder er mindst 100 tusind. Rub.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.