HjemlighedHavearbejde

Blå gran: tilgængelige eksotiske på grunden

Smukke lodne skønhed til området - Blue Spruce - drømmen om næsten alle private hjem ejer. Du kan købe færdiglavede planter, men det er ret dyrt, og du kan selvstændigt vokse det fra frø, stiklinger eller ved podning.

Lad os flere detaljer om hvad man skal gøre, og hvordan man dyrket blå gran, hvor reproduktion er ved hjælp af frø.

Hvad skal jorden

Før avl træ på nogen måde, du har brug for at vælge et sted til at dyrke blå gran. Du kan ikke bruge den jord, som tidligere var majs, kartofler og andre afgrøder beskadiget af svampesygdomme, fordi det er fyldt med infektion med fusariumsvampe graner.

Ved plantning er nødvendigt at tilføje til jorden jorden, taget fra under pine træer i skoven, fordi det indeholder svampens hyfer, som er befordrende for god udvikling. De hjælper rødderne til bedre absorbere mineraler fra jorden.

Jorden er også nødvendigt at gøde tørv gødning i sådanne forhold: peat spand - 20 g NPK, 35 g kalksten mel (alle grundigt for at undgå klumper). Hældes fra de øverste frø, og på dem en blanding af tørv med fyr savsmuld, barkflis gennem sådanne skud knækker let, da der er en tæt overflade skorpe.

Et sted for plantning af træer

Når du vælger en placering, være opmærksom på, at blå gran har et stærkt rodsystem, så over tid vil undertrykke og tilsløre resten af kulturen. Derudover jorden under fyrretræer bliver mere sur, så en lille plante kan modstå sådanne betingelser. Det er også en af grundene til, at under fyrretræer og graner er meget sjældent at se nogen planter.

fremstilling af frø

Før du får frø fra kogler, skal de (bump) tørres i en stofpose, så de er mere åbne, vil frøene blive nemmere. Sætte dem i samme pose og forsigtigt flosse, frigørelse fra krylatok. Dernæst hældes i bankerne, som sat i køleskabet til opbevaring.

Til vokset blå gran, bør plantning være på et tidspunkt, hvor bestået nattefrost, og jorden varmes. Dette gøres bedst i perioden den 20.-25 juni måned. Før plantning, er frøene gennemvædes i fireogtyve timer i 1% kaliumpermanganatopløsning, og derefter forsigtigt tørret.

Landingen af frøene

Plantet i brøndene i fem stykker, og to gange om dagen, sprøjtes med vand. Det er ikke nødvendigt rigt vandes som vandmætning skaber et gunstigt miljø for fremkomsten af svampesygdomme. I slutningen af august, de planter tyndet, efterlader den stærkeste og højeste træ.

Udvalgte kimplanter farve i tre eller fire år.

ved stiklinger

Stiklinger blå gran forevige et drivhus eller væksthus (ikke i åbent terræn root) med høj luftfugtighed. Det ville være bedre, hvis du bruger dug enhed. Blå gran gengiver både sommer og vinter stiklinger, men vinter rod er 3-4 gange hurtigere end om sommeren. Som regel tager det 2,5-3 måneder.

Og sidst, til at vokse et træ pyatnadtsatimetrovoy højde, det vil tage mindst 30 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.