Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækre opskrifter på kødretter: kebab på grillen svinekød

Hakket (eller mere korrekt lyulya-kebab) - traditionel orientalsk fad, og skålen forskellige kaukasiske folkeslag. Oversætter det som "stegt frikadeller" eller "frikadeller på spyd." Forskellige mennesker som den vigtigste kød ingrediens er lam, svinekød, kylling, kalkun, oksekød, selv marmor. Desuden er der i nogle lande kebab madlavning er at skære stegt kød, andre - gryderet, ved den tredje - en grillet kød, pakket ind i pitabrød, etc. Hans bagt på grillen, lave mad på grillen. Et utal af muligheder.

traditionel teknologi

Hvordan laver kebab på den traditionelle måde, fortæller denne opskrift. Taget nødvendigvis fedt fårekød. Hakket i små stykker, blandet med æg, løg, chili, krydderier, saltet. Hakket god opvarmning sine hænder til at få en helt homogen masse. Det bør ikke falde fra hinanden, fordi æggene kan tage et par stykker, og fedtet kan tilføjes for at sikre kødet. Fra masse danner små aflange bøffer, rullet i mel, skubbes ind på spyddene, eller spredes på grillen rist og steges på grill type. Af den måde, mod vest af kebab betyder præcis det!

svinekød kebab

Nu ser på, hvordan man kan lave mad kebab fra svinekød. Vi har brug for omkring 1 kg fedt kød. Hvis det postnovato kan producere en anden svinefedt tilsat til udstopning. Eller fedt, som hakkekød og tilføje til kød. Yderligere - eddike - omkring 3 spsk. Egnede vin eller æble. Salt efter smag. Hvidløg - 3-4 nelliker. For at få en velsmagende kebab på grillen af svinekød, bør kødet være sikker på at varianter og duftstoffer. Dette vil give fadet smag og velsmag. Krydderier er: koriander (knibe medium størrelse), sød peber - 5-7 ærter, peber - efter smag, afhængigt af om du kan lide skarp lille. Velegnet til at forberede en kebab på grillen svinekød, skorpe af citrus - citron eller appelsin. Sidstnævnte er bedre, fordi De vil give den ønskede syre eddike. Næste - en bundt persille, lidt sukker og 2 store løg. Da alt dette kit til at forberede et stort måltid? Temmelig enkel! Fortsæt. Så for at kød, løg, hvidløg, citronskal og persille, sød peber hakkekød flere gange få luft helt homogen masse. Krydderier knust til pulver og hæld i hakket kød.

Ælt, tilsæt olie og eddike, rør godt igen. At hakkekød til retter såsom kebab på grillen af svinekød, det viste sig, at konsistens, som er nødvendig for ham at forstyrre det skal være en lang tid - at give den ønskede viskositet. Mange kokke løfte vægten og faldt fra kraften på skærebordet, så hun forseglet og bedre "lim". Du kan køre ægget, hvis det er nødvendigt - til fæstningen. For jo bedre til burgere til kebab på grillen svinekød trukket på spyd, hakket før dette sted i en halv time i køleskabet, så han frøs. Og spyd er også bedre til afkøling. Og så, når kødet vil blive trukket med en bakke af kebab og sende kulden i 15 minutter - så vil det være bedre at bo på spyd. Og endelig, af ristningen. Hold over bålet koteletter har brug for omkring 12 minutter, vendte fire, så de ensartet er dækket med en skorpe, gylden brun. Før servering, drys med hakket dild. Serveres på salatblade.

Der er sådan en svinekød kebab med en velsmagende sennep sauce, tomat, bare med ketchup og mayonnaise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.