HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan at fortynde frostvæske (koncentrat)? Trinvis guide

Der er mange forskellige frostvæske. De anvendes i forskellige systemer, så de kan have specifikke egenskaber. De forhindrer den hurtige kogning af væsken, og også i stand til ikke fryse ved lave temperaturer.

Af tilsætningsstoffer indgår i sammensætningen af kølemidlet eller fluide varmesystemer, det påvirker deres forventede levetid. Det er også vigtigt den korrekte brug af sådanne produkter. For at gøre dette, skal du vide, hvordan at fortynde frostvæske (koncentrat). Der er en specifik metode, der skal følges i at gennemføre sådanne aktiviteter. Efter frostvæske koncentrat beregnet til at blive fortyndet før anvendelse.

Generelle egenskaber

Forskellige typer af frostvæske bruges i mange kraftenheder og systemer. Disse stoffer er i stand til at beskytte systemet mod overophedning eller frysning. De anvendes i bilindustrien, i varmeanlæg, kølesystemer og andre objekter.

Mange fabrikanter fremstiller frostvæske i form af koncentrater, som skal fortyndes korrekt. Dette vil sænke krystallisationstemperaturen af stoffet. Derfor bør hvordan man fortynde frostvæske koncentrat vide, før du bruger stoffet.

Strukturen af de fleste væsker omfatter ethylen- eller propylenglycol. Producenter også sættes til sammensætningen af de forskellige tilsætningsstoffer, der forbedrer driften af sine fabrikker og forhindre deres forringelse. De beskytter systemet mod korrosion og forbedre slidstyrke indvendige overflader.

Behovet for at fortynde frostvæske

Til salg er der to typer af frostvæske. Dette kan være et koncentrat, eller en klar-til-brug middel. Behovet for at fortynde frostvæske med vand ligger i dets high-grade køleegenskaber.

Hvis der anvendes kølemidlet i den varme årstid, vil vandet fra blandingen fordampe hurtigt, det samme koncentrat vil forblive inden for systemet. Sit konstituerende ethylenglycol skadelige virkninger for det dele af systemet.

Forbrænding af brændsel i motoren sker ved en temperatur over 2100 grader. Ingen tvungen afkøling dele opvarmet til det omfang, der ville overstige tærsklen antændelsestemperatur olie. Alle befugtede overflader har slidt meget hurtigt.

Dog skal spørgsmålet om, hvordan at fortynde frostvæske (koncentrat) løses i overensstemmelse med producentens anvisninger. Overdreven kølesystem er også i stand til skade. Derfor, at varmebehandlingen nødvendig opretholde 85-95 grader.

For varmeanlæg er det også vigtigt ikke at overskride grænserne for fordampning. Derfor er også ved 95 grader indstilling de øvre temperaturgrænser for sådanne stoffer.

køleeffekt

Til korrekt fortynde frostvæske til køretøjets motor eller varmesystem, er det nødvendigt at overveje den nedre grænse krystallisationstemperaturen af stoffet.

Så væsken ikke fryser ved en temperatur på -30 grader i sammensætningen af mange produkter har repræsenteret typen ethylenglycol. Ved blanding med vand er det muligt at opnå indeks krystallisering starter ved -36 grader.

Hvis temperaturen stærkt reduceret, bliver væsken viskos og vil ikke skade motoren eller radiator. For at forstå, hvordan man kan fortynde frostvæske til opvarmning, henvises til vejledningen på pakken. Hvis i et privat hjem opvarmning vil forekomme akut lukning af varmesystemet vil ikke tillade tårevæsken rør fra en for lav temperatur.

kogende frostvæske

Ud over den køleeffekt af væsken kan hindre for meget damp generation. Det er også meget vigtigt at læse vejledningen, hvordan man korrekt udvande frostvæske.

Hvis systemet bliver overophedet, vil den videre drift være umuligt. Det er muligt, at selv efter afkøling, kan dets medlemmer ikke arbejde ordentligt på grund af alvorlige skader. Derfor bør for at undgå sådanne situationer også forstå, hvordan man korrekt fortynde frostvæske til motoren eller varmeanlæg.

Inkluderet i de flydende og additive stoffer gør tærskel er langt højere kogende end vand. Dette sikrer, at i sommeren frostvæske hurtigt vil koge væk, og varmesystemet ikke overophedes om vinteren.

Sorter af frostvæske og dets producenter

At vide, hvordan man korrekt fortynde frostvæske (koncentrat) af sådanne mærker som "Kostrol", "Shell", "Antifreeze-Synthesis" og andre, skal du være opmærksom på klassen af væske.

Hvis dette er frostvæske G11, dens farve er grøn, blå, lys grøn. Levetiden for sådanne produkter ikke overstiger 3 år. Stoffer mærket med G12, G12-Plus har rød, orange, lilla farvestof. De indeholder ikke silikater, der forårsager rust processer. Deres tilsætningsstoffer forøge levetiden af stoffet op til 7 år.

G11 og G12 klasser kan ikke blandes med hinanden. De har en meget forskellig sammensætning. Kun frostvæske G12-plus har evnen til at blive tilføjet til begge disse typer af koncentrat.

De mest populære producenter, ifølge anmeldelser af forbrugerne i dag er mærker som Mobil, ZIC, Shell, "Antifreeze-Synthesis", "Castrol". Frostvæske (koncentrat) fortyndes med hvilken hver skal vide bilist, ideelt fortyndet med vand.

Fortynding vand

At fortynde frostvæske som et koncentrat og færdige fluider egnet særlige destilleret vand. Det er umuligt for disse formål at bruge apoteket af sin art. Og især ikke bruger vand fra hanen eller floder, søer, brønde og så videre. D.

Ukorrekt stof vil blive sammensat af mineralsalte. Sådanne materialer vil i brug danner en udskud.

For at beslutte, hvordan at fortynde frostvæske med vand, hvis en særlig væske ikke er tilgængelig, er det nødvendigt at ty til en anden metode. Almindeligt postevand bør koges i cirka en halv time brand. Dette vil fjerne det forstyrrer den materielle system.

Nogle producenter hævder, at deres produkter passer den sædvanlige vand. Det er let at kontrollere ved at hælde frostvæske i en lignende væske. Efter 48 timer, kontrollere resultatet. Mudret vand , eller tilstedeværelsen af sediment angive behovet for at anvende destillatet.

Valget af koncentrationen

Når der træffes beslutning om, hvordan man fortynde frostvæske til varmeanlæg, motorkøretøjer og andre systemer, bør være opmærksomme på temperaturen for flydende drift.

Normal koncentrat har et frysepunkt på -65 grader. I det almindelige liv, er disse betingelser ikke er opfyldt. Derfor skal du gøre følgende.

  1. Fortyndet koncentrat destillat i et forhold på 1: 1. Dette vil øge krystallisationstemperaturen til -40 grader. Det er nok for selv de hårde vintre.
  2. Hvis frostvæske tage 2 liter og 3 liter vand, til frysetemperaturen stige til -30 grader.
  3. Andelen af 1: 2, hvilket gav flydende grænse krystallisering af -20 grader. Afhængigt af klimaet breddegrad, bør du vælge en af tre måder.

Det bør ikke være for svært at fortynde koncentratet. Dette vil reducere effekten af tilsætningsstoffer og forringe kvaliteten af væsken.

Trinvis guide

For at forstå , hvordan at fortynde frostvæske (koncentrat), og derefter erstatte det i systemet, bør være bekendt med de trinvise udskiftningen.

For det første skal den gamle frostvæske tømmes. For at gøre dette, skrue kølerdækslet og aftapningsventilen i bunden. Systemet blev derefter vasket med destilleret vand. At give hende arbejde lidt og dræne det flydende affald.

Efter disse manipulationer i at tilføje passende fortyndet frostvæske koncentrat. For at gøre dette skal du tage hensyn til anbefalingerne er anført ovenfor. I løbet af sommeren, den har brug for mere vand til at genopfylde. Men i vinteren krystallisering rate af et sådant stof bør ikke være mindre end -20 grader.

Have fortrolig med den teknologi, hvordan man fortynder frostvæske (koncentrat), erstatte en ny flydende affald tager ikke meget. Handler i overensstemmelse med de ovenstående retningslinjer, kan du sikre korrekt drift af systemet og dets langvarige operation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.