SundhedSygdomme og betingelser

Hvad hvis ørepine

Du ved aldrig, hvad der vil ske problemer. For eksempel, når som helst kan være syg øre. Og hvad man skal gøre? Den bedste løsning - gå til lægen. Men man kan ikke altid finde tid til det. Det skal behandles selv. Så hvad nu hvis dine ører ondt? Lad os se på vores handlingsplan.

Først skal du forstå, hvorfor øre gør ondt. Den mest almindelige årsag - mellemørebetændelse. Kort sagt, betændelse. Klik på fanen på forsiden af hullet øre. Hvis smerten bliver for dårlig, desværre, det er mellemørebetændelse. Han er ledsaget af en "ild" i øret, pus, feber. Så hvad hvis dine ører ondt? I mild form for mellemørebetændelse kan være slippe komprimere (afskårne løg i fine papirmasse, varme, pakket ind i gaze, sat på hans øre fra toppen, varmt tørklæde eller sjal), men selvmedicinering ikke altid hjælpe, og nogle gange endda skadelige. Under alle omstændigheder skal du se en læge, især med fremkomsten af pus.

En anden mulig årsag - caries. Smerter i tanden kan være ganske følsomme over for at give ører. Normalt er det ikke en konstant, dunkende. Hvis du klikker på en tand, vil smerten blive endnu stærkere. Hvad skal man gøre, hvis dine ører ondt på grund af caries? Slip af med det kan kun være én måde at helbrede en tand. Så skal du gå til tandlægen. Men for at lette smerten nemt. Jeg spiser ikke varm og kold mad og alt for hårdt. Må ikke lægge pres på tanden. I intet tilfælde ikke gør en komprimere på kæben eller øre. Spis ikke potentielt beskidt mad (frø, uvaskede frugter), kan det bære infektion. Hvis der er for meget smerte øre kan tage smertestillende medicin, men det er bedre ikke at overdrive det. Et andet par af måder at lindre smerter - Skyl munden sodaopløsning (1 tsk til 1 kop varm, men ikke varmt vand og damp dråber iod), eller at sprede tand vælling af løg og hvidløg.

Hvis du fange en kold nerve, kan det også påvirke ørerne. Bestem årsagen til dette er let: der er smerter, når du spiser, børste tænder eller røre ansigtet. Det sker pludseligt, varer en kort tid, svarende til elektrisk stød, ledsaget af muskelspasmer. I dette tilfælde skal du berolige dine nerver. Det hjælper vitamin B. Men hvis smerterne ikke stopper, du har brug for et akut besøg hos en neurolog.

Sommetider smerten kommer sammen med en kold. Hvad hvis de ømme ører mod SARS? Først skal du dryppe ind i næsen medicin, der bremsende blodkar, let bøjet med hovedet i retning af patientens øre. Også i øret kan fylde særlige anti-inflammatoriske dråber.

Det så sker der lægger ørerne efter et besøg i svømmehallen. Følelsen er den samme som i dannelsen af trafikpropper. I en sådan situation drop ind i øret af hydrogenperoxid eller flydende paraffin. Prøv at omgive ørerne varme. Hvis dannet ørevoks impaction, er du nødt til at købe i et apotek dråber for at blødgøre det, og slippe dem i henhold til opskriften.

Overskydende svovl i ørerne - er et problem. Men dens ulempe - det er også et problem. I dette tilfælde øregangen er for tør, hvilket kan forårsage fremkomsten af mug, efterfulgt af kløe. For sådanne problemer på apoteket er der en særlig anti slip. Men husk, at det er bedre at finde tid til at besøge en læge end til selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.