Kunst og underholdningFilm

Hvorfor er det nyttigt at se horror film: 8 grunde

Horror film med deres isnende stemning, øjeblikke af spænding og uventede virkninger kan ubalance næsten enhver seer. Men de er ikke kun i stand til at forårsage ægte frygt og panik. Forskere har bevist, at rædsel har en gavnlig virkning på psyken og kroppen som helhed. Så hvorfor se rædslerne i ikke kun skræmmende, men også nyttig?

1. Horror film hjælpe brænde kalorier

Som det fremgår af nylige undersøgelser, i alt 150 minutters gys, når du ser "horror" for at hjælpe dig med at brænde 100 til 200 kalorier. Og det er virkelig en god indikator, da du bare sidde foran skærmen. Der er en liste over populære bands, der viser, hvordan mange kalorier hver af dem er i stand til at ødelægge i en enkelt session. Således "Saw" vil brænde 133 kalorier, og "The Exorcist" - 158. Således kan horror-fans få en rigtig "fitness-program" for en uge!

2. Niveauet af adrenalin i blodet stiger

Når vi oplever frygt eller angst, vores krop begynder at aktivt at producere adrenalin - et hormon, der hjælper ham i nødstilfælde til at håndtere stress og depression. Det er derfor, når du ser "rædsel" af niveauet i blodet stiger. Du vil føle en bølge af vitalitet og bliver mere opmærksomme. Så hvorfor ikke erstatte sessioner med en psykolog om en kvalitet gyserfilm?

3. Dine reflekser er i bedring

Horror gøre dine øjne bevæger sig lettere og hurtigere, som aldrig vil ske, mens du ser dramaer eller komedier. Denne form for psykologisk trick efter oplever frygt, du begynder at ubevidst opsøge truslen. Efter en sådan "træning", og du vil reagere på den reelle fare for hurtigt og effektivt.

4. gyserfilm hjælper til at overvinde frygten

Får os til at gå i panik, "horror" for at stimulere vores krop reaktion. Med regelmæssig visning af horror film, er vores hjerne kæmper med ubehagelige følelser og i sidste ende gøre det bedre og bedre. I fremtiden vil du ikke længere være en skræmmende tanke for et møde med deres frygt, fordi du lærer at reagere roligt på stressende situationer og føle sig mere trygge. Hvis du ønsker at slippe af med din frygt, se på nogle dele af franchisen "Saw" eller "Freddy vs. Jason".

5. Din immunitet stiger

Forskere har bevist, at mens du ser "rædsel" antallet af leukocytter i blodet stiger, og de er kendt for at hjælpe vores krop kampen off skadelige bakterier og fremmer hurtig heling af sår. Således er vores immunsystem forbedret. Så når den næste gang du befinder dig i sengen med feber, bare hente for en aften film show kvalitet rædsel. Jo værre det er, jo hurtigere vil du komme sig!

6. "Horror" har en bedøvende virkning

Horror hæve niveauet af adrenalin i blodet. Desuden er de stimulerer produktionen af serotonin og dopamin. I situationer med fare, disse stoffer hjælper os med at bekæmpe frygten, samtidig giver en bedøvende effekt. Som du sikkert allerede gættet, når vi ser "rædsel" med os det samme sker.

7. rædsel gøre os grine

Selvfølgelig, takket være disse film, føler vi frygt og føle sig mere energisk. Men ud over denne grund, for de synspunkter, rædsel, der er en anden ikke mindre væsentlig årsag: de gør os grine! Husk, hvordan løbet af et særligt skræmmende scener du eller din ven råbte, og den panik gået, bryder ud i latter fra deres egen forudsigelige reaktion.

8. Faktisk oplever vi glæde af frygt

Negative følelser gør os føler spændingen og positiv - lykke. Oplev begge dele på samme tid, vi er i stand til meget sjældent. Men det er muligt, når du ser "rædsel". De stimulerer produktionen af adrenalin, serotonin og dopamin, så vi føler meget montør og stærkere. Det er svært at tro, men, sandsynligvis, vi elsker bare at føle frygt og panik!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.