SkønhedHudpleje

Den enkleste maske for ansigtet af Viburnum

Kalina henviser til de medicinske planter, der er anerkendt arbejdsmedicin. Det omfatter stoffer, som er nyttige for organismen. Vitaminer-(A, E), ascorbinsyre, jern, tanniner, pectiner, caroten og organiske syrer. Dette bær er også ganske almindeligt anvendt i folkemedicinen. Det skal bemærkes, hvordan effektive ansigtsmasker af Viburnum. Takket være deres værdifulde egenskaber det bliver brugt med succes som reducerende, toning og foryngende agenter. Den mennesker Viburnum har altid været betragtet som et symbol på jomfru renhed, skønhed og kærlighed. Buketter af det altid stod på bryllup tabeller.

Således ansigtsmasker af Viburnum bruges til alle hudtyper, men med tilføjelse af specielle komponenter.

For eksempel, hvis en kvinde har en tør hud type, så bankede bær skal blandes i lige dele med ost, mælk og syrnet fløde (eller fløde). Når fading hud i den resulterende masse kan tilføje en skefuld honning. Anvende masken lag rigelige i et stykke, og derefter vaskes med varmt vand.

Ansigtsmasker af Viburnum til fedtet hud type skal indeholde 2 spsk. skeer eukalyptus bouillon med tilsætning af en lille mængde mel (hvede) for den fortykkede masse. Maske efter 10 minutter, vasket med koldt vand. Til opnåelse af et afkog af eukalyptus, er det nødvendigt at tage en skefuld tørret planteblade, hæld et glas kogende vand og lad det trække i en forseglet beholder 2-3 timer.

Ansigtsmaske med snebold egnet til kombineret hud. Som yderligere bestanddele, i dette tilfælde er det nødvendigt at anvende glycerol, honning og vegetabilsk olie i lige store andele. For fortykket masse tilføjes lidt havregryn. Masken vaskes af med varmt vand og derefter skyllet hans ansigt og hals med koldt vand.

Vinter kan bruges ganske vellykket frosne Viburnum, det simpelthen skoldet med kogende vand.

Ansigtsmasker af Viburnum meget mætte normal eller tør hud. Til dette formål mosede bær nødt til at tilføje æggeblomme og en lille skefuld blødt smør. Som et fortykningsmiddel anvendt i møllen jorden valnødder. Anvende rigelige seng i 15 minutter og omgivende vaskevand.

En meget almindelig maske fra Viburnum for acne hos unge. Det er ganske simpelt at forberede og bruge. For at gøre dette, er saften presses fra frugten, som tørre ansigt hver dag.

Maske af Viburnum er ikke kun i stand til at forbedre teint, men også med stort held fjerner hud træthed efter en hård dag. For at gøre dette, bland lige dele bær, creme og olivenolie. Hvis der er øget hud oiliness, i blandingen skal tilføje stivelse og lidt citronsaft.

Således opsummering af ovenstående, kan det bemærkes, at den snebold er simpelthen et uundværligt værktøj i kosmetologi, især om vinteren. Den eneste regel, der skal følges i alle disse opskrifter - holde masken på dit ansigt i en fjerdedel af en time. Der vaskes med varmt vand, hvis huden er tør og kold - til fedtet hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.