Nyheder og SamfundNatur

Svampe parasitter som en trussel mod korn planter

De vigtigste svampesygdomme i planter er kornarter sådanne parasitter som meldrøje, sjofelheder og rust.

Udvikling begynder meldrøje i rye blomster på stadiet i æggestokkene, hvorved kornet i øret i stedet dannede sklerotier af svampe, parasitter, hvilket fører til lavere udbytter. Derudover fanget i korn sklerotier (som indeholder giftige stoffer) og efterfølgende med ham også formalet at forårsage menneskers og dyrs forgiftning. Også disse svampe er parasitter kan udvikle en slags vilde græsser og byg.

Ustilaginales parasitter kan udvikle sig i æggestokkene af blomster. De påvirker stilke og voksende punkt, som er dannet af selve øret, reducere udbyttet end forårsage stor skade på landbruget. Disse anlæg-snyltesvampe vozdeystuyut på alle former for korn, men karakteren af forekommende sygdomme er forskellig for hver type korn. Den mest ubarmhjertige parasit betragtes støvbrand, de skader, der kan være op til ti procent af afgrøderne. Hertil kommer, at denne form for svampe parasitter kan af planter bosætte sig og vilde græsser.

Sådan reproducere svampen parasitære eksempler før dig.

Svampemycelium, udvikle i det påvirkede organ, nedbrydes til stridigheder med næsten sorte skaller, hvorved skaftet (ørering) Plant parasitære svampe vedhæfte forkullet udseende.

Struck byg støvbrand spike danner en stærk stamme, der har mørke masse støvende sporer i stedet for blomster og småaks og smuds, der danner dens sporer inden kornet.

Ustilaginales parasitter af planter rug stilke påvirke kulturen.

Havre underkastes to typer sygdomme: støvede og stinkbrand (støvet fordelt mere).

Hvede samme parasitære svampe påvirke en smut.

Parasitiske svampe, der forårsager rust, ramte stilke og blade af planter, vises som strimler af brun eller orange farve, som derefter ændre til en sort eller mørkebrun. Rust påvirker både korn og vilde græsser, samt nogle andre slags afgrøder. Selv om direkte skader på korn billen disse svampe-parasitter ikke bringe, de bidrager til udseendet af dårligt fyldt, uudviklede kerner og lavere renter. Rust svampe, kan parasitter inddeles i tre typer:

- lineær rust (som modtog den største fordeling blandt denne type);

- brunrust (påvirker primært hvede og rug);

- Crown rust (foretrækker at udvikle sig på havre).

Rust svampe, parasitter og påvirke andre planter, såsom kløver, hør, timothe. Selv såsom rævehale og wheatgrass, også kan ikke modstå dem.

Farligt faktor i infektionen af ovennævnte svampe, parasitter af vilde og dyrkede urter er, at de i sidste ende blive giftig og uegnet til fodring af kvæg. Et eksempel på den skade forårsaget af svampe, kan parasitter ses i det faktum, at en halv procent af inficerede planter, der indeholder hø er hårde behandlelige husdyrsygdomme, undertiden afslutning af dyrets død.

Plant parasitære svampe inficere og vinter korn (svamp Sclerotinia). Til produktionen af anlægget ud af sneen stængler og blade er dækket med en grålig allerede følte svampe tråde, der senere skulle vokse ind bladskeder og stængler inde i mørket, lille (fra en til seks millimeter) sklerotier. Derefter disse planter efter sneen bliver gule, visne og dø.

Vinterafgrøder er udsat for en anden fare, som kommer til dem i form af drivhuseffekten. Årsagen til drivhuseffekten er den sorte ben, ledsaget af en samtidig udvikling af parasitisk sneskimmel, hvori fejlen opstår, svampen Fusarium.

Med den parasitiske svampe har brug for at foretage kompromisløs kamp, ellers forblive uden brød, uden animalske produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.