Nyheder og SamfundNatur

Hvor meget er den dyreste hest i verden?

Folk har altid elsket heste. Tiltrukket deres uafhængighed, styrke, kraft og ynde. Ved første, folk brugte heste til transport, men i dagens verden er det ikke så. Nu er de deltagere i hestesport, hestevæddeløb og arrangørerne, der bringer en masse penge. Derfor heste i vores tid - det er en virksomhed eller en meget dyr hobby. Lad os finde ud af, hvad det er, den dyreste hest i verden.

I dag hestene sat på auktion, for dem give enorme mængder af penge. Lad os se på et par fakta om deres historie. I 1983, for hingsten navngivne Shareef Dancer gav $ 40 million. I 1985 blev en fuldblods hingst ved navn Seattle Dancer solgt på auktion for mere end $ 13 million. I 1989 blev hingsten opkaldt Annihilator købt for en masse penge, og det er hverken mere eller mindre, og mere end 19 millioner dollars, og på det tidspunkt var det den dyreste hest i verden. Selvfølgelig, til dato, af disse heste er næppe nogen i live, men deres registreringer er kendt i dag. For eksempel har en hest ved navn Green Monkey aldrig deltaget i løbet, men det blev solgt på auktion for $ 16 million. Udgifterne til hest afhænger af dens stamtavle. Tage hensyn til livet for forældre, om de var mestre i konkurrencen, vandt mange løb. Den væsentligste forskel mellem Green Monkey fra andre heste anses hans store hastighed, kan han udvikle sig. En ottendedel af en mile, han kan overkomme på bare 10 sekunder.

De fleste af pengene er givet til heste til den britiske racen et løb (fuldblods), da de er forskellige fra andre i sin udholdenhed og fysik. Blandt denne race sikkert har den dyreste hest i verden. Bag dem på auktion, er køber givet over en million dollars. Det næste sted i denne liste er en race araberheste. Deres fordele frem for den anden - deres udholdenhed og sundhed. Billeder med heste, som koster millioner af dollars, kan findes i de relevante tidsskrifter.

Racing hest opkaldt Frankel - den dyreste hest i verden. 2012 blev væsentlig for ham, fordi han vandt en anden konkurrence "Champions' Stakes" i Ascot, og det var hans 14. sejr i disse konkurrencer!

Han hører til den saudiske prins Abdullah Khalil, der sagde, at hesten ikke længere vil deltage i konkurrencen. Han var kun 4 år gammel, og han har allerede nået så stor en succes, takket være deres styrke, udholdenhed og hurtighed. Efter sådan en fantastisk succes Frankel blev vurderet til 200 millioner $, hvilket er et rekordstort beløb, som udbydes til en hest i dag.

Et andet interessant faktum - er, at den dyreste race af heste er hvide løver. Og hele jorden, de nummerere ikke mere end 300 eksemplarer.

For mange ejere af fuldblodsvæddeløbsheste blive rigtige venner med hvem de bruger en masse tid. Ud over den pris, som samlere giver for hesten, de skal bruge en pæn sum for deres vedligeholdelse. Hesten var vinderen, hun har brug for kun det bedste mad, god pleje, kosttilskud og vitaminer. For mange hesteejere Equestrian er meningen med livet, de gør alt for at sikre, at det er deres hingst var den første.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.