Nyheder og SamfundNatur

Særlige steder i Tula-regionen. Beskrivelse svampe - foto

Måske vil ingen nægte en fascinerende tur gennem skoven på jagt efter denne duftende og lækre svampe, det er bare et par fornøjelser: at nyde skønheden af blandede og nåleskove; ånde aroma nedfaldne blade eller nåle tærte; Oplev spændingen og lidenskab af nogle af deres "bytte" og endelig bringe hjem en kurv fuld af gode svampe. Af den måde, kan Tula-regionen være stolte af tilstedeværelsen af de mest populære og elsket af alle svampe, så besøge de lokale skove absolut det værd.

Hvilke typer af svampe kan findes i Tula-regionen

Blandt spiselige svampe vokser i Tula-regionen er velkendte edulis (hvide svampe), asp, birk svampe, volnushki, champignon, svampe, smør svampe, ræve, svampe osv Svampe i Tula-regionen har deres præferencer med hensyn til samfundet med visse planter. Det er derfor, svampe plukkere vide, hvor skovene kan findes. Lagre af spiselige svampe i området er så store, at de er vanskelige at vurdere. Vi mødes her næsten alle traditionelt indsamlet i Den Russiske Føderation svampearter.

De vigtigste ting - at vide, hvor man kan se

Skovområder, herunder beplantning, er omkring 14% af hele området. Andelen af nåleskove (fyr, lærk, gran) tegner sig for over 13% af den lokale grønne fond. Og særlige steder beliggende i Tula-regionen for det meste i nord og nordvest. Blandt de store og små endivie arter domineret af eg, birk, lind, asp. På den sydlige grænse til skoven steppe findes eg og ask skove, hvor du også kan finde Ilm eller ahorn.

Så når og hvor man kan samle svampe er bedst, og hvilke steder er mest gunstige for dette? For det første er det nødvendigt at gå efter de seneste regnskyl. For det andet i retning af skoven og væk fra mennesker.

Bedste champignon områder af Tula-regionen

Odoevskogo skovklædte del af området, når forhindringen er kendt for rigelige afgrøder af svampe, så bliver i området, absolut værd at bruge en time eller to "stille jagt".

De fleste miljøvenlige lokale svampe anses for at være voksende i Suvorov, Belevsky og Arsenyevsky District. Kantareller, rørhatte, hvid, svampe vil tilføje at samle en samling af svampe. Men du kan ikke skade, og tættest på Tula Leninsky distriktet, samt Yasnogorsk, Chernsky, Efremov, hvor du nemt kan sammensætte de bedste svampe på området, ikke en eneste kurv. Her finder du smør svampe, svinushki, asp og mange andre arter.

I de steder, hvor svampene vokser rigeligt, bør være en masse varme og fugt. Venligst champignon unikke blandede skove Dubno, Odoevskogo Aleksinskoye områder og fyrreskove. Derudover rørhatte, brun kasket rørhatte, kantareller og undervejs kan man samle en god høst af hasselnødder, vilde roser, vilde jordbær, og selv hindbær. Generelt Tula-regionen er virkelig rig i sommeren og efteråret naturlige gaver. En særlig steder i Tula-regionen spredes bogstaveligt talt overalt.

Seasons udseende svampe

Næsten alle de fans vide, at svampene i Tula-regionen har sæsonbetonede vækst, det vil sige, hver art - en konkret tid. Svampe i Tula blandede og nåleskove vises i bølger, afhængigt af vejrforholdene. Det er gennem denne til sommer-efterår sæson, kan du komme til 3-4 skiftende bølger.

Og selv om der i dette rige naturlige kant kan du plukke svampe allerede i juni måned, men det vigtigste champignon måned er September. Selv i regntiden varme efterår champignon steder i Tula-regionen vil blive præsenteret for hver solfanger, to spande med fremragende eksemplarer.

Svampe i June

Efter jorden er let opvarmet sollys, begynder at dukke op første svampe - morkler. Og selv om de er spiselige først efter særlige behandling, er kærester nyde måltider morkler. Men på de nationale skilte i de områder, hvor denne svamp er indsamlet, vil følgende rørhatte.

Våde stubbe og træstammer af løvtræer kan findes en munter selskab af honning agaric eller farvet syroezhek. Alle juni svampe kaldet kolosovikami som de ser ud i løbet earing rug.

Juli Tula skovsvampe

Den anden måned i sommer er rig på russula og svampe, der vokser i alle skove - og løv- og nåletræer. Nær birk blåklokke kan samle ung og stærk aksel, og fyrreskove dedikeret efter regnskyl - rørhatte.

Under de aspen træer, hvorigennem trænger nok solvarme og lys, og smør svampe vokser svinushki, men tættere på slutningen af måneden - selv ædel rørhatte og asp. I løvfældende skove plukkere razzhivutsya lækker mælk svampe og podgruzdkami.

I birk og blandede skove kan du finde en meget flot og velsmagende champignon volnushki, som er en beundrer af mange. Ved korrekt behandlet hvide eller pink volnushki har en meget behagelig smag og lede efter hende i skoven - en fornøjelse, fordi svampen vokser stort nok og lille familie.

Men de virkelige elskende er i forventning om ceps.

August Tula svampe og egeskove

August - dette er begyndelsen af sæsonen. Således årstidens svampe i Tula-regionen i 2014 var meget forskellige, og høsten - rig på svampe, kantareller, volnushki, Mokhovikov og rørhatte.

Skønhed gul-ræv er ikke kun lækre, men også rige på caroten, som giver det værdi som et diætetisk produkt. Hun elsker det sted, drysset med fyrrenåle og mos indpakket. Den vokser i små grupper, men utroligt frugtbart.

Aktivt vokser ud af jorden alle de populære hvide svampe og asp. Cep (rørhatte) anses for at være Kongens. Iboende deri utrolig smag, aroma og lavt kalorieindhold. Afhængigt af vækstbetingelser og alder, kan det være med lys eller mørk brun kasket. Den foretrækker som en fyrreskov, og blandet skov. Under gode forhold, kan højden af dens ben nå 30 centimeter, og diameteren af hætten - 50 centimeter!

Beskrivelse af svampe kan vare evigt. Generelt dette er den vigtigste måned for svampe i Tula-regionen, når folk forsøger at gøre lagre til vinteren foretrukne arter. De er tørret, saltet og syltet, at mange måneder for at nyde mad aromatiske, sunde og velsmagende retter.

Efterår svampe Tula region

I det tidlige efterår, svampe plukkere gerne indsamle svampe og rørhatte, asp, rørhatte og svampe. I denne periode er samlere på udkig efter specielle steder i Tula-regionen, hvor der er skråninger og bakker, de fleste af dagen oplyst af solen.

De vigtigste efteråret svampe og kantareller er akslen, selvom næsten indtil frosten er muligt at opfylde den familie af svampe og honning agaric. Nogle gange kommer på tværs af svampe, cyanose og andre typer, men de bliver færre.

Mapperne kan du finde en detaljeret beskrivelse med billeder af svampe, og så de nyankomne bare ikke lave fejl i søgningen. Selv om det er bedst, hvis de uerfarne svampe plukkere gå vandreture sammen med eksperter. I Tula-regionen er mange vandrestier er let tilgængelig med tog eller bil. En enestående lokale skove er ikke kun frugtbar, men ren, så bør du helt sikkert gå der og nyde de udendørs aktiviteter, frisk luft og komme tilbage med en kurv fuld af top-kvalitet svampe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.