Kunst og underholdningLitteratur

Italienske forfatter Salgari Emilio: biografi, bøger

Emilio Salgari (1862-1911) betragtes som en af de vigtigste, de mest berømte forfattere i Italien. Forfatter af mere end to hundrede noveller og romaner i genren eventyr, gjorde han et væsentligt bidrag til historien om verdens kultur. Hans fængslende værker i højsædet i skatte af børne- og voksen biblioteker. Effekten af hans arbejde blev beundret forfattere Gabriel Garcia Marques, Umberto Eco, Carlos Fuentes, de komponister Dzhakomo Puchchini og Pietro Mascagni, og titan film dirigere italiensk Federico Fellini.

Unge fremtiden forfatter. Inspiration. Naval skole

I sin ungdom Salgari Emilio var jeg utrolig imponeret af Thomas Mayne Reid, Gustave Aimard og James Fenimorom Kuperom. I disse år mladye han træffe en informeret beslutning, der vil blive forfatter. Hertil kommer, at i deres drømme unge geni bare tænkt om eventyr. Emilio længtes efter at være stærk og selvsikker kaptajn på et skib, så jeg besluttede at studere på Naval Postgraduate School i Verona. Desværre, eller heldigvis for fans af hans litterære talent, uddannelse var ikke for Emilio kræfter, så efter kort tid, han gik ud af skolen.

Den første litterære succes Salgari. Fame og anerkendelse i hjemmet. Myter og Sagn

I 1883, da han var 21, Salgari Emilio brød med succes debut i det litterære felt. Milano La Valigia magasin udgivet den første historie forfatter. Det næste skridt i den litterære succes var arbejdet med redaktør af den ugentlige La Nuova Arena, Verona. Denne udgave herliggjort historie "papuanere", hvilket gjorde Salgari Emilio populære blandt læserne. Efter dette, skal hvert år fem eller flere forfatterens værker offentliggjort på offentlig visning. De var en hel række eventyr, der ikke ville lade læseren indtil sidste side. Salgari bøger blev kendt i sit hjemland i Italien. Han vandt sammenligninger med Aleksandrom Dyuma, Ezhenom Syu, Jules Verne. Popularitet Sal'gari bestilt og medlemmer af det italienske kongefamilie at stifte bekendtskab med et stærkt kreativt potentiale Emilio. Forfatteren blev indviet af kong Umberto ridder for fortjenstfuld indsats i 1897.

Navn Salgari Emilio sammenfiltre legender og myter. De fleste af dem dukkede op på initiativ af forfatteren, fordi han ikke blot ikke stoppe dem, men tværtimod skabe ny og ny. For eksempel, i nogen tid man mente, at hans værker Sal'gari fortalte læserne om deres egen oplevelse af eventyr og besøg til Sudan, Ceylon, Indien, Afrika, Nebraska, samt rejse til begge poler på Jorden.

Fattigdom og uro. død

I modsætning til hvad Sal'gari - forfatter til mange berømte værker, som vinder glæde den dag i dag af det offentlige, har det eksisteret i fattigdom og elendighed. Hans ekstreme neoboznannost i det finansielle aspekt og påskønnelse af hans værker spillet i hænderne på skruppelløse udgivere, der ikke gå glip af chancen for at bamboozle ulykke.

Som en konsekvens af et sådant liv, familie problemer og sultne eksistens i april 1911 in Torino Emilio Salgari barbermaskine rippet hans hals og mave, tager som et eksempel koden for den japanske samurai ...

Arbejde af et geni. "Secrets of the sorte jungle." screening

Kreativitet Emilio Salgari, Works dekoreret med cyklusser af "Sandokan" og "Black Corsair". De fortjener nøje overvejelse.

"Secrets of the Black Jungle" begynder "Sandokan" cyklus. Romanen udkom i begyndelsen af 1887 under et andet navn ( "Stranglers af Ganges"), ud over den italienske magasin Il Telegrafo. Og allerede i 1895, perlen eventyr litteratur udstedt Antonio Donoto, Genova udgiver. Det blev udgivet separat i en kendt jævnaldrende formular.

I 1991 udgav han "Secrets of the Black Jungle" mini-serie, der er baseret på en roman Salgari. Officeren, hans familie og blodtørstige Raja skærme efterfulgt af mange, hvis barndom var fuld af drømme om fjerne lande.

"Black Corsair". Den hidtil ukendte, en efterfølger. filmatisering

"Black Buccaneer" (eller i den oprindelige italienske "Il Corsaro neger") i 1898. storhedstid piratfiskeri, Caribien ... I midten af handlingen Emilio Rokkanera tilnavnet "Black Buccaneer", det hedder "Lord of Ventimiglia." Hans livsværk - hævn på hertugen af Van Gould, guvernøren i Maracaibo for drabet på hans blod brødre. De medskyldige, vælger han et par berømte pirater i den æra. Blandt hans bande Henry Morgan og Fransua Olone. Rokkanera ikke kommer til at hvile, før hævn ikke vil blive gennemført.

Revenge Emilio ikke finde enden af en kort række romaner "Black Corsair":

  • "Queen of the Caribbean", udgivet i 1901.

  • "Yolanda, datter af Black Corsair" - 1905.

  • "Søn af den røde Corsair" - 1908.

Den hidtil ukendte var så populært, at det engang var indeholdt i filmen. I 1920 screener en række lydløse film, instrueret af Vitale Di Stefano. I 1937 Amleto Palermo skabte blockbustere, inviterer ledende rolle Ciro Verratti, Italien mester i fægtning. I 1944 har Spanien accepteret at vise historien om en hævngerrig Corsaire. Chano Urueta orkestreret værdig Sal'gari tilpasning værker. I 32 år, i 1976, Sergio Sollima samtidige præsenterede sin vision af historien. Formatet af serien blev introduceret i 1999 i Italien af Mondo TV. 26 episoder af den animerede serie "Black Buccaneer" glæde unge seere.

"Queen of the Caribbean". kort beskrivelse

Caribbean Queen (La regina del Caraibi) - Fortsat historie som beskrevet i "Black Corsair". Efter flugten med Van Gould Gibraltar, Sort Corsair, forenet med pirater Van Stiller, Moko karma og begynder sin søgen. I Puerto Principe informere ham om, at Van Gould ligger i Veracruz. Han kæmper med de spanske soldater, der belejre ham. Yara, en ung indisk pige forsøger at hjælpe piraterne, men spanierne stadig formår at skade Black Corsair. Hans skib blev angrebet af to spanske fregatter. Lucky, han undslipper fra fælden i Veracruz, men ikke indhente Van Gould, som flygtede til Florida. Assistent Corsair Morgan sendte ham i jagten. Van Gould eksplodere krudt lager og dør. Corsair kastet overbord, med sine pirater, han vandrer gennem sumpen. De fangede indianerne, hvis dronning var datter af Van Gould. Efter at have modtaget hendes tilgivelse, Corsair gifter hende og svømmer i Europa.

Som konklusion

Emilio Salgari, hans forfatterskab af bogen giver en uforglemmelig verden af pirater og skønheder i junglen og umulige eventyr. Så hellere tage en bog og køre på en skattejagt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.