ForretningOnline Business

"Zeus Institute": anmeldelser. "Zeus Institute": fidus eller ej?

På indtjeningen på internettet i de seneste år siger mange. På de fora, opslagstavler, hjemmesider og reklamer reelle billboards i din by, kan du se annoncerne, tilbyder at begynde at tjene penge "fra bunden", "netværk", "uden investering" og så videre. Fælles for dem er, at den indtægtskilde er online, det vil sige, for at begynde at arbejde, men forbindelsen og computeren er nødvendig. Og her er de forskellige måder at generere indkomst - er at skrive anmeldelser, handel med valuta, indtjening på stedet og, selvfølgelig, pyramide og forskellige analoger deraf, som kaldes projekter, klubber, systemer og andet.

Pyramidespil på internettet

Hvis du vil vide, hvordan du kører en klassisk pyramide penge, alle kender. Deres rolle er at samle midler deponeret af flere deltagere, og omfordele dem til at betale andre investorer. Det viser sig, at dem, der kom i første får de penge investeret den anden, og så videre.

Pyramide selv er placeret som en slags investere-projekter eller fonde, som princippet minder om det arbejde, som bankerne. Men hvis sidstnævnte lykkedes penge af investorer, så de formerer sig, pyramiden - det er kun en efterligning betyder vækst, som i praksis ikke. Penge cirkulerer blandt sine investorer, og i virkeligheden - mellem dem, der i sidste ende, "kaste".

Et eksempel på pyramiden er, selvfølgelig, "MMM", og blandt de samme systemer, der kun fungerer på internettet, kan henføres til "Zeus Institute." Indgang til projektet udføres kun ved anvendelse af midler fra investorer, som i fremtiden vil blive omfordelt.

Hvad er "Zeus, John?"

Vi vil se if'll gå til den officielle hjemmeside for systemet? Hvad er det - den såkaldte væksthuse, der lover en hidtil uset indtægt for sine indskydere. På "Zeus Institute" hjemmeside - billeder, der symboliserer den "gode liv": smilende stilfulde mænd smukke kvinder, nogle mønter, pengesedler, og meget mere. Hver af disse, at "der er alle rige," dette websted "vil gøre dig succes," og så videre. Sådanne metoder anvendes af tusindvis af disse ressourcer, det er okay.

Da den "Zeus Institute" har positioneret sig som den "kuvøse" (selvom det er uklart, hvad det er), stedet nævne de forskellige instrumenter for indkomst, såsom oplysninger om, hvordan man kan tjene penge på en lang række materialer, der angiveligt gør det muligt at tiltrække folk, og mere mere. Men det vigtigste princip af tjenesteydelsen er beskrevet lidt lavere. Infogramma vist her, hvor én person har gjort entré, modtager penge fra de følgende involverede parter, og de bliver betalt. Disse følgende investorer stadig ledet af nogle få mennesker, og det beløb i sidste ende går astronomiske. Dette er bedst ses af det faktum, at "Zeus Institute" - et fupnummer, fordi alt er baseret på, hvad indtjeningen inden for systemet - banale dræning midler fra deltagerne.

Projekt skabere lover

Selvfølgelig site design er anderledes. Her male lange og smukke taler om, hvor mange mennesker hjalp "Zeus Institute." Anmeldelser af nogle af Dmitry, Olga, Natalia og en anden siger, at med dette projekt, har de fået en utrolig økonomisk frihed, til at blive en succes, uafhængig og nyde livet og alt det der. Det følgende er opgørelsen af de færdigheder lært i pyramiden, som var med til at bygge mere end én virksomhed, rejser og gøre alle de ting, som er en drøm for den gennemsnitlige mand, der kom til stedet og læse oplysningerne.

Så alle er inviteret til at være det samme som de fyre med anmeldelser - en succes, berømt, gratis. For at gøre dette, bare nødt til at "Zeus Institute" registrering, hvilket vil give mulighed for at indtaste personlige kabinet. Du kan finde materiale til reklame og, selvfølgelig, begynder at modtage millioner af indtægter.

Er det muligt at tjene en "Zeus Institute"? anmeldelser

Alle anmeldelser, der kan findes på projektet, opdelt i to kategorier: positiv og negativ. Den første kan læses på hjemmesiden. Der er det muligt, at fiktive karakterer, skrive om, hvordan de var i stand til at nå utrolige højder, der arbejder med projektet. Den anden kategori af kommentarer, derimod, tyder på, at "Zeus Institute" - skilsmisse, designet specielt til at bedrage midler fra folk i bytte for løfter om at gøre rige. Desværre, lidet flatterende anmeldelser af pyramiden er meget mere. De angiver ikke, at hjemmesiden ikke er at foretage betalinger eller "kaster" af deres partnere, nej. De henviste til kompleksiteten af den indtjening, hvilket indebærer inddragelse af nye folk til den tvivlsomme projekt med deres penge.

Hvordan at begynde at tjene penge i systemet

Dybest set, at gøre reelle på "Zeus Institute." Billeder af betalinger på mindst hyppige. Ja, og hvordan man gør det er beskrevet på webstedet af pyramiden - du skal bare lokke folk til at betale login. Det er muligt, at hans "gæst" vil du være i stand til at finde, og du vil betale dem penge - at vi kan være sikre.

Spørgsmålet er, hvad de skal gøre næste. Efter alt, den indkomst, som du har lovet disse mennesker, at de ikke modtager, fordi de selv stadig ingen blev inviteret. For at få deres løn, vil de skulle igen give nogen et løfte fabelagtige indtjening. Dette er essensen af pyramiden. Groft sagt, du er til at lede den, der vil give dig penge, så han gjorde det samme. Det ligner en ond cirkel - systemet bør omfatte nye mennesker, til at danne en regelmæssig indkomst. Hvis de nyankomne ikke bliver, og de penge, der blev lovet til hver partner på tidspunktet for registreringen, skal du ikke tænke.

Faldgruber af indtjeningen i pyramiden

Apropos de vanskeligheder i denne type af indtjeningen, som defineret ovenfor, skal det siges, at en masse af dem. Det og det faktum, at det er nødvendigt at bedrage den person, der skal foretages et værktøj. Og det faktum, at han bliver nødt til at gøre det samme. Og det faktum, at informationsmateriale, der webstedsudbydere tilbyder deres partnere angiveligt i bytte for indmeldelsesgebyr, i virkeligheden - offentlig information, indgivet i et smukt design. Alle, der er skrevet der, kan du nemt læse på internettet, hvis du vil. Så hvorfor betale for "luft"?

Pyramide fidus

Ja, de "Zeus Institute" anmeldelser fyldt med ros der. Men bemærk, at placere dem primært med henvisning til affiliate registrering. Dette indikerer, at folk skriver en positiv anmeldelse fra et ønske om, at nogen kom ind på deres invitation design, dvs. gjort penge, de modtager. Det betyder, at en person økonomisk interesseret i at skrive en anmeldelse, og for at lokke andre. Det er indlysende, at man ikke kan tro på dette.

Folk skriver, at tjene "på maskinen", har en passiv indkomst, hundreder, hvis ikke tusinder af rubler, og de skriver nogle tvivlsomme anmeldelser på hjemmesider. Enig, det ser ulogisk og endog i strid med logikkens love. Nå, til eller bare nogen, der ønsker snyde dig.

Er der et alternativ?

Tror ikke, hvis "Zeus instituttets negative anmeldelser, hævdede de, at projektet - en skilsmisse, så andre måder at tjene på internettet - er en myte, og du bare forsøger at bedrage. Ja, i dette område, det driver en masse svindel, der lever af folk, der er kun på udkig efter deres indtægtskilde. De nyder det faktum, at disse brugere ofte har lidt erfaring i at arbejde med internettet, så de er lettere at snyde.

Som for alternativerne, er de et enormt antal. Du ønsker at tjene ved at investere? Please, er der mere risikable projekter (HYIP), der giver mulighed for at modtage renter med en hastighed på 30-50 procent per dag, dog, der kører et par dage, og derefter lukket med de penge af indskydere. En anden mulighed - at investere i PAMM-konto, valuta handel, formueforvaltning den. Alle disse metoder kan være farlige i form af tab af kapital, men her behøver du ikke at bedrage nogen, og arbejde til gavn for tvivlsom ressource.

Du kommer til at bringe folk og finde kunder? Endnu bedre - registrere i enhver affiliate program (heldigvis, i dag er der tusindvis) og bringe spillere i et online spil, kunder i banker, online-butikker, til forskellige tjenester. For hver ny vil du betale ejerne af den ressource, mens kunden kan få de ønskede varer eller tjenesteydelser uden enhver snyd.

Hvordan til at se efter måder at tjene penge online?

Søg efter noget, som du kan tjene penge online, nemt nok. Det er vigtigt at beslutte, hvad du kan, og over hvad der ville fungere. For eksempel oprette en hjemmeside, starte en blog, organisere et forum. Du kan også prøve at købe nogle reklamer site (et websted eller et sted på stedet), at fortsætte med at tage det eller for at demonstrere for brugerne. Du kan også prøve at arbejde på kontekstuelle reklame - nemlig at skabe reklamekampagner og affilierede programmer til at få deres andel af salget. Det er vigtigt at forstå, at netværk er arrangeret på samme måde som i det virkelige liv. Hvis du og kan ønsker at arbejde - Labour. Hvis du ønsker at tjene penge ved at bruge et trick, så tænk på, hvordan man kan organisere alt. Ethvert produkt eller service kan du sælge, hvilket bidrager til omkostningerne ved deres egne marginer. De vigtigste ting - at gå videre med forsigtighed for ikke at komme på svindlerne.

Og generelt, måder at tjene en indkomst på internettet en enorm mængde. Og for at begynde at tjene, er du nødt til at tænke lidt og begynde at gøre noget, og tror ikke på de smukke billeder af det rige liv og bedrage folk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.