SundhedMedicinsk turisme

Sanatorium. Dzerzhinsky, Voronezh adresse, foto, anmeldelser

Mange byboere behøver ikke bare en kvalitativ hvile, men også ved behandling eller forebyggelse af forskellige sygdomme. Et godt sted, hvor man kan kombinere begge disse krav er moteller.

På det område i Den Russiske Føderation, disse institutioner er en hel del. Et stort antal af resorts er koncentreret, for eksempel ved Sortehavets kyst i Krasnodar-regionen og på Krim, i regionen kaukasiske mineralvand.

Men beboerne i mange byer, langt fra disse kursteder, er der ingen grund til at rejse langt for at komme til udvej. Efter alt, i deres områder bør være muligt at finde en egnet kursted med fremragende medicinske faciliteter.

For eksempel sanatorium. Dzerzhinsky (Voronezh) i løbet af hele året venter på mig at besøge alle indbyggerne i byen og regionen, såvel som rejsende fra andre dele af Rusland punkter, der kræver forskellige procedurer og ordentlig hvile.

Behandling og hvile i Voronezh region

Voronezh-regionen er et vidunderligt sted i det centrale Rusland, som er ligefrem skabt til helbredelse. Her en høj koncentration af medicinske ressourcer, som er givet af naturen. Denne sunde klima, egne mineralske kilder og en række terapeutisk mudder. Alle disse naturlige ressourcer anvendes aktivt i lokale sundhedscentre, sammen med moderne medicinsk teknologi.

Også i Voronezh-regionen er rig på forskellige vandområder: Her er der mange søer, floder og damme. Men den største attraktion er naturligvis, Don, Voronezh dæmning og sø Ilmen. Med denne rigdom af vand, mange resorts har deres egne strande, så der i sommeren kan gæsterne nyde alle glæderne ved badning.

Find et passende kursted i Voronezh-regionen er ikke svært, fordi de er koncentreret i nogle ferieområder. For eksempel Dzerzhinsky Sanatorium (Voronezh) er i området Ramon, og andre lignende institutioner i Boguchar, Pavlovsk, og Liskinsky Verkhnekhavsky District. I nærheden af byen har også fremragende resorts, så potentielle kunder nødt til at vælge fra.

Kursted med en lang historie

Vi kan sige, at sanatoriet. Dzerzhinsky (Voronezh), hans historie begynder med udseendet i udkanten af landsbyen Čertovica to herregårde. Revolutionen i 1917 førte til nationaliseringen, og i 1923 de forvandlet til et plejehjem for jernbanearbejdere. Under Anden Verdenskrig blev det brugt primært som et militærhospital. I begyndelsen af 1977 blev stedet omdannet til et pensionat - nu her kunne komme til enhver familie.

90-erne af XX århundrede var præget af, at det er begyndt storstilet rekonstruktion af alle objekter pension. Dette skulle føre til etableringen af et nyt niveau af service og komfort for gæsterne, samt hjælpe med at organisere et moderne kursted her - sanatorium Dzerzhinsky (Voronezh). Foto område og bygninger gjort i de seneste år, hvilket viser et fantastisk sted for gæster i alle aldre.

Beskrivelse af sanatorium og fotos

På grund af det faktum, at sundhedscentret er placeret væk fra industrielle anlæg, er en vidunderlig luft mættet med duft af blomster, græs og blandet skov. I nærheden ligger floden Voronezh, sandstrand, som er designet til svømning og solbadning.

Det område har flere beboelsesejendomme, medicinsk bygning med en bred vifte af moderne medicinsk udstyr, to spisestuer, sport og dansegulve, bevogtet parkeringsplads, og selv hele Aqua, som har en sauna, fitnesscenter og swimmingpool.

Dzerzhinsky Sanatorium (Voronezh) er åben hele året. Således kan gæsterne kommer her ikke kun for at forbedre deres helbred. Health Resort inviterer dem, der ønsker at fejre nogle tilfælde af deres liv i denne smukke sted.

Den nøjagtige placering af udvej

Kendskab til den specifikke sted, hvor ligger denne vidunderlige kursted, alle kan finde en udvej Dzerzhinsky nemt (Voronezh). Tale af følgende: Voronezh region Ramon bydel, landsby Čertovica, Transport Street 2.

Som rejsende komme til udvej

Kom her i bil ganske nemt. Bilister skal køre på M4 motorvejen ( "Dawn"), drej fra den til side og gå til Čertovica resorts kun et par kilometer. Fra Voronezh Sanatorium adskilt omkring 27 km.

Mange fremtidige besøgende interesseret i, hvordan man kommer til den udvej Dzerzhinsky (Voronezh) til offentlig transport. Dette kan gøres fra den centrale busstation, som ligger på avenue Moskva. Herfra shuttle busser kører Voronezh - Čertovica der gør et stop lige ved siden af sundhedscentret.

Betingelser for overnattende gæster

Den sanatorium dem. Dzerzhinsky at rumme turister, er der flere fritliggende bygninger.

Corps nummer 2 omfatter enkelt-værelse indkvartering, ligger på første sal. De er udstyret med et badeværelse og en enkelt seng. På anden sal er der to etagers værelser på to eller tre værelser. De er udstyret med to badeværelser og dobbeltsenge. Ethvert antal af denne sag er også udstyret med de nødvendige møbler, et klædeskab, et sofabord, minibar, aircondition, køleskab og tv. Af alle de tilgængelige adgang til loggia.

Huset 3 er placeret etværelses standard og deluxe enkeltværelser, dobbeltværelser - et værelse med to enkeltsenge, samt to juniorsuiter for to med en dobbeltseng og en sofa.

Boliger nummer 12 tilbyder overnatning i en enkelt soveværelse lejlighed suite med balkon, som er perfekt til gæster og par. Ved ankomsten af en anden person vil modtage en rabat på billetter til dette nummer. Dzerzhinsky sanatorium (Voronezh) afgrænset dens værdi af 50% af den vigtigste rum.

Stolthed sanatorium er et organ under nummer 12A, som i 2013 undergik en komplet renovering. Således at alle gæster kan se frem til moderne møbler og apparater, og frisk renoveret. Den første og anden etage tilbyder gæsterne to-værelses dobbeltværelser med separat bad og brusebad, aircondition, fladskærms-tv, køleskab, køkkenredskaber og garderobe. To-værelses suite med et soveværelse og stue, på tredje sal af huset. De er udstyret med altaner, samt alle nødvendige møbler og et separat badeværelse.

Der er 17 sundhedscentre og boliger, som er berømt for sin Deluxe single med separate indgange fra gaden. De er udstyret med en dobbeltseng, det nødvendige udstyr, en sofa og et badeværelse, så de to af os at bo her, også vil det vise sig. Der er også et soveværelse og rummelige suiter med aircondition og balkon. Selv i dette tilfælde er der to-værelses dobbeltværelser med tilstødende eller separate værelser. Den første mulighed tilbyder et soveværelse med to enkeltsenge og en stue med en sofa, bord, tv og køleskab. Den anden mulighed er for dem, der kommer til medicinsk behandling alene, men ikke mod en anden sovende. Hvert værelse er indrettet med en seng og et tv og et badeværelse - på det samlede antal.

De vigtigste retninger af behandling

Sanatorium. Dzerzhinsky (Voronezh) modtager patienter som klassisk spa-behandling afhængig af sygdomme i forskellige organer i kroppen, og især programmer, som er udviklet specielt i sanatorium.

De vigtigste kunder i den udvej er de mennesker, der har problemer med det endokrine system, bevægeapparatet, bindevæv, respiratoriske og nervesystem. Også i sanatorium behandling og rehabilitering kan finde sted gravide kvinder i forskellige risikogrupper og personer, der har modtaget skader på grund af arbejdsulykker og lider af erhvervssygdomme.

På det område af resorts har også en sundheds lejr for børn, hvor de yngre gæster er accepteret i løbet af året.

Følgende muligheder er udviklet blandt læger specialiserede sanatorium behandlingsprogrammer: kvinders sundhed, mænds sundhed, en slank figur, der tager sig af rygsøjlen, anti-stress, fri vejrtrækning, rengøring og andre. Hver af disse programmer er kendetegnet ved sin længde, og en liste over aflæsninger udført inden for rammerne af sine lægelige ydelser.

forsyningssystemet

Samt alle andre lignende kursted, sanatorium. Dzerzhinsky (Voronezh) tildeler en særlig rolle ernæring patienter. Det er en vigtig del af hver af helingsprocessen. Lokal menu er lavet med råd fra en ernæringsekspert, således at enhver vacationer under sit ophold her vil være i stand til at slippe af maveproblemer.

Organiseret måltider i resort på den tilpassede menu tre gange om dagen.

Fritid gæster på sanatorium

Enhver, der er kommet til at hvile og gennemgå behandling i sanatorium. Dzerzhinsky (Voronezh), være sikker på at finde sig selv noget for enhver smag på det tidspunkt, fri for lægebesøg og procedurer.

Her kan du nyde opførelser af forskellige musikalske og danseforestillinger, bestille en rundtur i Voronezh vidder og attraktioner, gå til dans. Deres døre er åben dagligt bibliotek og et billardrum. Sommer udendørs resorts gæsterne nyde at spille tennis, volleyball, fodbold og andre sportsgrene.

For de yngre gæster, den udvej har en legeplads og en spillehal med en vejleder, og hvor børnene kan se tegnefilm, og lade sig rive med alle mulige udviklingsmæssige aktiviteter.

På stranden i Voronezh-floden, som kan nås i løbet af få minutter, kan du ikke bare nok nakupatsya på varme dage, men også tage en tur på en båd, en katamaran eller endda en båd.

Sjov på en lokal vandland

For de feriegæster, der ikke kan forestille sig en enkelt dag uden en bred vifte af vandaktiviteter i sanatorium der er en vidunderlig vandland. Dette sted vil appellere til både voksne og unge gæster.

På det område af Aqua har to swimmingpools, herunder en separat børnepool. Dzerzhinsky (Voronezh) kursted tilbyder vacationers ikke bare svømme i dem, men også ride en rutschebane sæt svarer til den, der findes i mange vandlande.

Du kan også bruge en af to saunaer og kontrast bade. Små gym med alt nødvendigt udstyr er også placeret på det område af Aqua. Og her er placeret skønhed og to massagerum, klasseværelser og integreret gidrogalvanoterapii.

Anmeldelser af sanatorier

Mange af vores landsmænd meget vel huske den udvej Dzerzhinsky (Voronezh). Anmeldelser på dette kursted fyldt med ord taknemmelighed over for det medicinske personale. Gæsterne på feriestedet er meget tilfredse med de procedurer og behandlinger, der tilbydes i væggene i denne institution. Gæster også positivt reagere om den lokale mad og smukke grunde.

Men kritikken ofte forårsager Rengøring: Mange peger på den store mængde af støv på gardiner, gamle sengetøj, snavsede vinduer. Maids dybest set tage ud kun papirkurven, rengøring af behovet for at tigge. Nogen oplevede selv kakerlakker i spisestuen.

Generelt sanatoriet. Dzerzhinsky (Voronezh) vil for mange være et godt sted for hvile og behandling, især når der ikke er mulighed for at gå et sted langt væk. Behandlet her samvittighed omkring den smukke natur og meget roligt miljø, som for de fleste af vores medborgere vil være en dejlig bonus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.