Nyheder og SamfundNatur

Rhineberry: beskrivelse, området, brug af

Rhineberry hører til familien korsved-familien. Oftest denne plante ligner et lille træ, nogle gange - som en busk. Vrietorn (havtorn anden navn) kan let skelnes fra olhovidnoy. De grene af dette træ ender i pigge, serrulate Bladene er modsatte, har en form som en ellipse. Blomster zhostera for lille, overfyldt, grønlig. De har fire bægerblade, støvdragere og kronblade. Blomster blomstrer i maj-juni. Frugter rhineberry repræsenterer en ært sfærisk drupe blåsort farve med 3-4 ovale knogle 5mm længder med konveks bagside og svagt udtrykt i den ventrale side. Kødet er saftigt, grøn-brun. Frugt modnes i slutningen af August til Oktober. De er ikke overøst i lang tid.

Rhineberry: levested

Anlægget er udbredt i Øst- og Vesteuropa (med undtagelse af de nordlige regioner), i Centralasien. Omfattende område rhineberry isoleret fra den europæiske del. Det er beliggende i Kaukasus (bortset fra den østlige Transkaukasien) og i alle regioner i Krim.

Rhineberry th: kemisk sammensætning

Bark busk indeholder mange tanniner. Frugterne af hans omfatter antraglikozidy, pektin og farvestoffer, bitre og andre stoffer flavonolovye glycosider, tyggegummi, planteslim, sukker. 100 g blade af denne plante have op til 700 mg vitamin C.

Afførende zhoster: blank

Til terapeutiske formål, ved hjælp af fuldmodne frugt af planten, uden stilke. Ved indsamlingen helst ikke afbryde grene til at bryde fri fra dem bær. Dette er naturligvis fremskynder processen indkøb, men det kan føre til fuldstændig ødelæggelse af underskov zhostera. Frugter provyalivayut først, og derefter tørres de i en ikke alt for varme ovne eller tørretumbler, sprede et lag af 2-3 cm på arkene eller net. For at holde øje med at brænde. Råvarer må ikke indeholde urenheder kviste og andre bær sort. Særligt farlige er frugterne af havtorn olhovidnoy: de provokere opkastning. De adskiller sig i, at de har kun 2 knogler, der ligner linser og har en gruset næb i toppen. Og de grene af havtorn har torne og blade er modsatte, og placeret én efter én.

Rhineberry: brug i hverdagen og medicin

I tidligere tider blev planten anvendt som farvestof til silke, bomuld og uld stof. Det har også masser af smukke træ og er undertiden anvendes i træindustrien. Zhoster - en fremragende honning plante. Men på grund af det faktum, at planten er en mellemliggende vært for havre rust, er det ikke anbefales til anlæg i nærheden af markerne. Til terapeutiske formål, er frugterne af planten anvendes. Korrekt tørret, modne de anvendes som blid afføringsmiddel for forstoppelse. Den terapeutiske virkning skyldes den indeholdte antraglikozidy. Fra frugt forberede afkog eller infusioner. En spiseskefuld af tørrede materiale hældes kogende vand (glas). Midler bør insistere mindst 20 minutter, og det er bedre - 2 timer. Efter at filteret og tage midler natten over ½ kop. Frisk frugt juice zhostera har også den samme blide afførende virkning. På apoteket kan man købe flydende ekstrakt zhostera. Også han skal tages om natten, men kun 1 tsk. Rhineberry og kommer ind i de fælles regler til at hjælpe med forstoppelse. Dens frugter anvendes som en ekstern agent i gigt. Til dette formål frugten insistere regia (100 g bær på ½ liter vodka) i 12 dage. Ømme led gnide opnå midler to gange om dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.