Nyheder og SamfundNatur

Volzhanka: et anlæg til skyggefulde have

Havearbejde - kendt passion for vores medborgere. Så snart feriesæsonen begynder, de er klar til at arbejde dag og nat i sin have, skaber fantastiske sammensætninger af prydplanter. Desværre er det ikke alle har en lys og rummelig Havearbejde entusiaster på grund af deres grunde nødt til at finde grønne områder, der kan vokse i skyggefulde områder. En af disse er Volzhanka - en plante, der er ideel til dyrkning under forhold med høj luftfugtighed og lav lys.

Det er også kendt som arunkus. Fordelen ved det, ikke kun i den uhøjtidelige, men også et imponerende udseende. På højden af denne urt kan nå en højde på to meter. Særlige chic arunkusu giver fluffy lange toppe af sine blomster, som når en halv meter i længden! Blomstringen begynder i midten af sommeren.

Generelt Volzhanka - en plante, der ser godt ud, ikke kun i den tid af blomstring. Bidrage til denne store og fine blade, som giver det en bemærkelsesværdig og meget imponerende udseende. Bredden af busk kan nå en meter, således at gruppen af planter er ideel til dekoration haver.

Som allerede nævnt, er Volzhanka brændenælde ikke kræver nogen særlig pleje. Hun var så beskatte der med held kan dyrkes i de solrige og skyggefulde steder. Dog vil anlægget tak hurtig vækst og fremragende udseende når de dyrkes i humusrig og godt løsnet jord.

Selvom Volzhanka nemt undvære disse "udskejelser": foruden ovennævnte evne til at vokse i skyggen og i solen, planten tåler endda vådområder og vokser godt i tørre områder. Ikke overraskende, Volzhanka, anmeldelser hvoraf entusiastiske gartnere overvældet med tematiske fora, er en af de mest eftertragtede "gæster" i de områder af indenlandske haveinteresserede.

Selvfølgelig, selvom et minimum af pleje ikke bør være under sådanne fremragende egenskaber arunkusa glemme behovet. care aktiviteter er enkle og inkluderer lugning, gødskning (forudsat dårlig jord), kunstvanding i særligt tørre år.

Det skal erindres, at unge Volzhanka - plante næsten ikke behøver fodring. Men dette er kun sandt for de tilfælde, hvor det er plantet i en jord rig på humus. Af den måde, arunkus reagerer bedst at gøre organisk gødning, men reagerer godt og phosphor-kalium-blanding. Det skal bemærkes, at der efter blomstring (og det varer omkring en måned) er det nødvendigt at skære de visnende blomster, der fortsat trække næringsstoffer fra planten. Efter udbrud af efteråret (eller vinter / tidlige forår i de sydlige regioner) skal skæres og dæmme arunkusa, efterlader en stump ikke mere end fem centimeter i højden.

Som for skadedyr eller sygdomme, den Volzhanka - plante dem meget stabile. Dog kan Sawyers spor være en vis fare for ham, og derfor forebyggende behandling af specielle strukturer ikke blande sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.