Nyheder og SamfundNatur

Særlige ritualer, der overholder mantis: parring på randen af liv og død

Pawn overlevelse af nogen art - er forplantning. Ingen undtagelse, og bede mantises, parring, som har nogle meget usædvanlige træk. For mænd, desværre, kan denne proces resultere i en meget tragisk. Forskere har længe kunne ikke forstå, hvordan en sådan grusomhed i hunnerne af arten. Men med tiden, blev svaret fundet.

Så du ønsker at vide, hvad der gør den kvindelige knælere efter parring, og hvorfor er det nødvendigt? Nå, så er det tid til at gå til den vidunderlige verden af dyrelivet og se for sig selv.

parringssæsonen

Med ankomsten af mantises August begynder at spille hormoner, der aktiverer jævnet ordninger med henblik på at forberede til avl proces. Især er insekterne begynder at jage for at give kroppen med de nødvendige elementer og mineraler. Særligt bekymrede for denne opgave er kvinder, fordi de bliver nødt til at bruge en masse energi på at forsøge at lægge deres æg.

Tættere på September hunner, fuldt på spring til at formere sig, boblebad i luften specielle feromoner, der lugter kun Mantis hanner. Den parring af disse insekter - en meget usædvanlig proces, som har en masse fantastiske øjeblikke. Så ivrige duft hanner glemme alt og gå til møde sin elskede.

Sådan tilbringe mantis parring

Det mest interessante ting begynder, når de to insekter er i en afstand af blik. Hannen, der er nummer to i størrelse til den kvindelige, opmærksom på, at enhver fejltrin fra hans side kan føre til en tragisk ende.

Så hvis den kvindelige ikke kan lide den nye kæreste, kan det håndtere et slag af sin pote. Og i tilfælde mantises et slag ikke blot i høj grad kan skade dit helbred, men også for at dræbe den vordende elsker. Det er grunden til hannerne oprindeligt studerede reaktionen partner, er i sikker afstand fra det. Nogle gange de synger selv en lille parring dans, for at vise sin appel.

Hvis kvinden ikke viser aggression, så hannerne begynder at processen. Men selv så er der en chance for, at alle vil ende er meget trist for en mand.

Blodtørstige kvindelig Mantis

Mange er bekendt med berømmelse, der omgiver hunnerne af disse insekter. Vi taler om, hvad de kan bide hovedet af sin kæreste efter parring. Hvorfor sker det, og om alle mænd forvente en lignende skæbne?

For at lægge deres æg, hunnerne har brug for at bestanden op på masser af protein. Og hvis de ikke formår at få det under normal jagt, den eneste vej ud er at tage en bid af den herre. Men hvis kvinden ikke er sulten, at mænd har ikke noget at bekymre sig om: det er over ganske godt.

Men under alle omstændigheder, naturens love kendte alle bede mantises. Parring - den eneste måde at overleve, og derfor vil hannerne blive tvunget til at risikere deres liv til gavn og glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.