Intellektuelle udviklingReligion

Paven: en liste af kirkens ledere, navne og datoer

Der var tidspunkter, hvor der ikke var nogen kirke organisation, kult, dogmer ikke var embedsmænd. Fra massen af almindelige troende ud profeter og prædikanter, lærere og apostle. De erstattede præsterne. Man mente, at de har magt og er i stand til undervisning, profeti, hørt af mirakler, selv helbrede. Nogen kunne kaldes karismatiske tilhænger af den kristne tro. En sådan person er ofte kørte selv anliggender af samfundet, hvis det får selskab af en række ligesindede. Kun ved midten af II århundrede biskopper gradvist begyndte at styre alle dens anliggender de kristne samfund.

Navnet "Pave" (fra det græske ord - en far, en mentor) dukkede op i V-tallet. Samtidig, i henhold til bekendtgørelse af kejseren af Rom, den pavelige domstol var efterstillet alle biskopper.

Toppen af magt pavelige autoritet var et dokument, som udkom i 1075, med titlen "diktatur paven."

Pavedømmet i de forskellige perioder af sin historie har overlevet afhængighed af kejsere, såvel som deres stedfortrædere, fra kongen af Frankrig, selv af barbarerne, kirken split, alle til at dele alle de tilhængere kristendommens i den ortodokse og katolikker, stigende magt og stigningen af pavedømmet, korstog.

Hvem blev tildelt denne høje titel "Pope"? En liste over disse mennesker præsenteres for dig i denne artikel.

Den sekulære magt paven

Indtil 1870 inklusive, paven er herre de mange områder i Italien, som blev kendt som Kirkestaten.

Vatikanet blev residens for Pavestolen. I dag er der ingen stat i verden er mindre og det ligger helt inden for grænserne af Rom.

Pavestolen hoveder, og dermed Vatikanet Roman Pope (pave). Han er valgt for livet ved konklavet (College of Cardinals).

Den effekt af paven i Kirken

I den katolske kirke paven har fuld autoritet. Det er uafhængig af indflydelse af en enkelt person.

Han har ret til at lovgive, kaldet kanoner, som er obligatoriske for Kirken til at fortolke og ændre dem, selv at annullere. De er forenet i koderne for kanonisk ret. Den første - 451 år.

I kirken, paven også apostolske autoritet. Den overvåger renheden af læren, driver sprede tro. Han har beføjelse til at indkalde til et økumenisk koncil, at holde sine møder og sin beslutning om at godkende, overføre eller opløse rådet.

Paven i Kirken tilhører dommerstanden. Han behandler sager i første instans. Fars anke dommen er forbudt i en verdslig domstol.

Og endelig, som den øverste udøvende magt, han har ret til at etablere et bispedømme og at fjerne dem, til at udpege og afsætte biskopper. Han er forpligtet til de hellige og velsignede.

Sovereign pavemagten. Og det er meget vigtigt, fordi loven tillader dig at holde og holde orden.

Paven: liste

Den ældste af de lister, der er indeholdt i afhandling af Irenæus Against Kætterier "og slutter med 189 året, hvor paven døde Eleutheria. Pålidelig det er anerkendt af de fleste forskere.

I Eusebius' liste, som bringes til 304 året når afsluttet sin jordiske rejse pave Marcellinus, indeholder oplysninger om tidspunktet for tiltrædelsen af hver af de paver til tronen med varigheden af deres pontificates.

Så der blev tildelt titlen "pave"? En liste over rettelser i den romerske udgave udarbejdet af pave Liberius og dukkede op i hans katalog. Her ud over navnene på hver biskop, begynder med Peterskirken, og varigheden af pontificates så nøjagtigt som muligt (indtil den dag), er der andre detaljer, såsom datoer for konsulater, navnet på kejseren, at reglerne i disse vilkår. Liberius døde, er han i 366 år.

Forskerne bemærker, at kronologien i pavelige regel opnås op til 235 år, for det meste, beregninger, og derfor deres historiske værdi er tvivlsom.

For en mere autoritativ på listen i lang tid, det omfatter bøger Dad, der indeholder beskrivelser af op til og med pave Honorius, der døde i 1130. Men i retfærdighed, er det værd at bemærke, at paven katalog Liberia blev en kilde til information om de tidligste perioder af paver.

Findes der en præcis liste over personer tildelt titlen "pave"? Listen er udarbejdet af mange historikere. De påvirker at hjælpe udviklingslandene historie, samt forfatterens synspunkt på den kanoniske legitimitet af et valg eller aflejring. Især fordi pontificates gamle paver begynder normalt regnet fra det tidspunkt, hvor der opnås deres ordination til bispesæde. Med opstået senere og eksisterede indtil det niende århundrede, den brugerdefinerede når paverne blev kronet, regeringstid begyndte at løbe fra datoen for kroningen. Senere, med pontifikat af Gregor VII - med valget, det vil sige fra det øjeblik, hvor paven fik rang. De var paver, der blev valgt, og endda erklæret sig at være i opposition til det faktum, at den kanonisk valgt.

Paver - wicked

I historien om Vatikanet, med mere end 2.000 år, vil der være ikke kun hvide blanke sider, og Paven - ikke altid, og ikke alle de standarder for dyd og retfærdige. Vatikanet lærte paver - tyve, perverse, usurpatorer, warmongers.

På alle tidspunkter, ingen pave havde ret til at holde sig uden europæisk politik. Måske er det fordi nogle af dem har brugt dens metoder, ofte ganske voldsomme, og som den mest onde, forblev i hukommelsen af hans samtidige.

 • Stefan VI (VII - i enkelte kilder).

(Maj 896 til august 897)

Det siges, at han ikke er bare "arv". På hans initiativ blev en retssag afholdt, som senere blev kaldt "Kadaver synode" i år 897. Han beordrede opgravning af liget og retsforfølge paven Formosa, som var ikke bare sin forgænger, men også en ideologisk modstander. Den anklagede, eller rettere, liget paven, allerede halv-henfaldet, sad på tronen og afhørt. Det var en uhyggelig retsmøde. Pave Formoso blev anklaget for forræderi, og blev anerkendt som ugyldig hans valg. Og selv denne helligbrøde pave var ikke nok, og det tiltalte afskåret hans fingre, og derefter slæbt gennem gaderne. Han blev begravet i graven med fremmede.

I øvrigt, på dette tidspunkt var der et jordskælv, romerne tolkes som et tegn for at styrte paven, givet til dem fra oven.

 • John XII.

(16. december 955 den 14. maj 964)

Listen af afgifter er imponerende: ægteskabsbrud, salg af jord, der tilhører kirken, og privilegier.

Den kendsgerning af hans utroskab med en masse forskellige kvinder, deriblandt faderens kæreste og egen niece, indspillet i The Chronicles of Liutprand Cremona. Selv liv blev frataget kvindes mand, fandt ham i seng med hende.

 • Benedict IX.

(Fra November 8, 1047 Den 17. juli 1048)

Det var den mest kyniske pave, uden nogen moral, "djævelen fra helvede forklædt som præst." I langt fra komplet liste over hans voldtægt handlinger, sodomi, organisering orgier.

Det er også kendt om pavens forsøg på at sælge tronen, hvorefter han igen drømt om magt og planlagt at vende tilbage til hende.

 • Urban VI.

(Fra April 18, 1378 Den 15. oktober 1389)

Han indledte splittelse i den romersk-katolske kirke i 1378. Næsten fyrre års fjendskab med dem, der kæmpede om tronen. Grusom han var en mand, en rigtig tyran.

 • John XXII.

(Fra September 5, 1316 den 4. december 1334)

Det var ham, der besluttede, at syndernes forladelse, kan du tjene gode penge. Tilgivelse for synd alvorligere koste mere.

 • Leo X.

(Fra 19 marts 1513 den 1. december 1521)

Direkte tilhænger af det arbejde, påbegyndt af John XXII. "Takster" tænkte han ret lille og kræver højere. Nu viste det sig nok til at punge ud en stor sum, og nemt fritager morder eller en person, der har begået incest.

 • Alexander VI.

(Fra den 26. august, 1492 den 18. august, 1503)

En person, der har et ry som den mest umoralsk og skandaløse pave. En sådan berømmelse han fortjente udskejelser og nepotisme. Han blev kaldt poisoner og en ægteskabsbryder, selv anklaget for incest. Det siges, at selv i stedet for paven, modtog han med hjælp fra bestikkelse.

Retfærdigvis skal det bemærkes, at omkring hans navn nok og ubegrundede rygter.

Pope, som blev brutalt myrdet

Historien om kirken er rigt på blodsudgydelser. Ofre for brutale mord var en masse ministre i den katolske kirke.

 • Oktober 64 St. Peters.

St. Peter, som legenden har det, foretrak at dø martyrdøden som sin herre, Jesus. Han udtrykte sit ønske om at blive korsfæstet på korset, kun på hovedet, og det er uden tvivl steget lidelser. Og efter hans død blev han hædret som den første pave.

 • St. Clement I.

(Fra 88 Til '99)

Der er en tradition, hvor han var i eksil i stenbrud, ved hjælp af bøn næsten et mirakel. Hvor fanger lidt af den uudholdelige varme og tørst, ud af ingenting kom et lam, og ud af jorden på dette sted scoret kilde. Kristne sluttet af dem, som var vidne til miraklet begyndte, blandt dem overbeviser lokale. Men Clement blev henrettet vagter strapped til halsen anker og kroppen kastet i havet.

 • St. Stephen I.

(12 254 MAJ-aug 2257 Mr.)

Kun 3 år, han forblev paven, da han var nødt til at blive ofre for den påstand, at den katolske kirke er blevet opslugt. Lige midt i sin prædiken blev halshugget soldater, der tjente kejser Valerian at forfølge kristne. Throne at den var fyldt med blod, kirken holdt op til det XVIII århundrede.

 • Sixtus II.

(30 august 257 af 6. august 258)

Han gentog skæbne hans forgænger, Stephen I.

 • John VII.

(Fra 1. marts 705, på 18.oktyabrya 707 g)

I øvrigt, han var den første af de paver født i en adelig familie. Hans slå ihjel kvindens mand, da han fandt dem i sengen.

 • John VIII.

(December 14, 872 af 16. december 882)

Han betragtes næsten det største tal i historien for kirken. Hans navn historikere har primært henføres til det store antal politiske intriger. Det er ikke overraskende, at han blev deres offer. Det er kendt, at han blev forgiftet og fik en stærk hammer slag i hovedet. Så det er stadig et mysterium, hvad der var den egentlige årsag til hans mord.

 • Stefan VII.

(Maj 896 til august 897)

Jeg fik berygtede forsøg med pave Formosa. "Kadaver synode" naturligvis ikke få godkendelse af tilhængerne af katolicismen. I sidste ende blev han fængslet, hvor senere blev han henrettet.

 • John XII.

(Fra den 16. december 955 til den 14. maj 964)

Pave han var atten. Og for de fleste var det en leder, inspirerende og fromme. Imidlertid har han ikke foragt tyveri og incest, var en spiller. Han er krediteret med endnu involvering i politiske drab. Og han blev dræbt af en jaloux-mand, i hans hus, finder sin kone i seng.

 • John XXI.

(Fra September 20, 1276 20. maj 1277)

Denne pave kendt i verden som en videnskabsmand og filosof. Fra hans pen kom de filosofiske og medicinske afhandlinger. Han døde nogen tid efter sammenbruddet af taget af den nye fløj af sit palads i Italien, i sin egen seng, af sine kvæstelser.

Nogle repræsentanter for Pavedømmet

Pius XII (2 MARTS 1939 til den 9. oktober, 1958).

Han måtte lede Kirken under Anden Verdenskrig. De blev valgt meget forsigtig holdning til Hitlerismen. Men hans ordre den katolske kirke skjulte jøder. Og hvor mange repræsentanter for Vatikanet hjalp jøder undslippe dødslejre ved at udstede nye pas. Far anvendes til dette formål alle midler til diplomati.

Pius XII aldrig gemte sin anti-sovjetisk. I hjerter katolikker, forbliver han pave proklamerede dogmet om Marias Vor Frue.

Den pontifikat af Pius XII konkluderer "æra af Pieve".

Den første pave til dobbelt navn

John Paul I (fra den 26. august 1978 til den 29. september 1978)

Den første i historien om paven, til selv at vælge et dobbelt navn, som er fremstillet af navnene på hans to forgængere. John Paul I uskyldigt indrømmede, at der ikke er nogen uddannelse og visdom af hinanden. Men han ønskede at fortsætte deres virksomhed.

Han fik tilnavnet "Jolly Curia pave", fordi konstant smilende, selv griner på lethed, det var endda mærkeligt. Især efter alvorlig og dyster forstadium.

Protokol etikette er blevet næsten uudholdelig byrde for ham. Han var selv i de mest højtidelige øjeblikke af meget enkel fortolke. Med venlig hilsen holdt selv hans tronbestigelse. Fra tiatry han nægtede, gik ned ad kirkegulvet i chesatoriyu ikke sidde ned, og brøl af kanonen erstattet omkvædet lyder.

Kun 33 dage af hans pontifikat varede indtil han blev overhalet af et myokardieinfarkt.

pave Frans

(Fra den 13. marts 2013 til i dag)

Den første pave fra den nye verden. Denne nyhed blev glæde accepteret af katolikker verden over. Han opnåede berømmelse som en strålende taler og talentfuld leder. Pave Frans er klog og dybt dannet. Hans bekymring en række spørgsmål lige fra muligheden for at starte en tredje verdenskrig til de uægte børn, fra de internationale relationer til seksuelle minoriteter. Pave Frans - et meget beskedent. Han nægter at luksuslejligheder, også ved en personlig kok, selv de "popemobile" anvendelser.

Papa Pilgrim

Paul VI (siden den 21. juni 1963 af 6. august, 1978)

Far, den sidste er født i det XIX århundrede og den sidste, der blev kronet tiara. Senere denne tradition blev annulleret. De etablerede synode af biskopper.

Fordi de fordømte prævention og kunstig prævention, blev han anklaget for konservatisme og obskurantisme. Det var under hans regeringstid præsterne fik ret til at møde de mennesker til at begå masse.

En tilnavnet "paven-en pilgrim" for det faktum, at hver af de fem kontinenter besøgte i person.

Skaberen af bevægelsen "katolske Action"

Pius XI (med 6 februar 1922 på den 10. februar, 1939 YG)

Pave restaureret den gamle tradition, når et palads balkon han rettet de troende med velsignelse. Dette var den første handling paven. Han blev grundlægger af bevægelsen "katolske handling", der er designet til at bringe principperne for katolicismen. Han etablerede festen for Kristi Kongen og definerer principperne for læren om ægteskab og familie. Han havde ikke fordømme demokrati som mange af hans forgængere. Det er op til Lateran pagter underskrevet af paven i februar 1929 ved pavestolen dukkede suverænitet over et område på 44 hektar, der er kendt til denne dag, da Vatikanet bystaten med alle dens egenskaber: våbenskjoldet og flag, bankerne og den valuta, telegrafen, radioen, avis, fængsel osv

Paven har gentagne gange fordømt fascisme. Kun døden forhindrede ham igen komme op med en vred tale.

konservativ pave

Benedict XV (fra den 3. september 1914 til den 22. januar 1922)

Han betragtes som en konservativ pave. Han afviser kategorisk homoseksualitet, prævention og abort, genetiske eksperimenter. Han var imod ordination af kvindelige præster, homoseksuelle og gifte mænd. Han fremmedgjorte muslimer, respektløst talte om profeten Muhammed. Og selv om han senere bragt til hans ord undskyldning, masseprotester kunne ikke undgås blandt muslimer.

Den første pave af forenet Italien

Leo XIII (fra den 20. februar 1878 til den 20. juli 1903)

Han var en alsidig og veluddannet. Dante citeret fra hukommelsen, skrev digte på latin. Han åbnede første gang for dem, der studerer i de katolske skoler, adgang til bestemte filer, men venstre under den personlige tilsyn af forskningsresultaterne og deres offentliggørelse og indhold.

Han blev den første i det forenede Italien. Han døde samme år, hvor den nævnte kvart århundrede siden han blev valgt. Længe blandt paver boede i 93 år.

Gregory XVI

(Fra og med februar 2, 1831 til 1 Juni 1846)

Han var kommet til tronen, når i Italien opstået og voksende revolutionære bevægelse, som blev ledet af Dzhuzeppe Madzini. Far er meget negativ holdning til læren om liberalisme, fremmes i denne tid i Frankrig, fordømte december opstand i Polen. Han døde af kræft.

interessante fakta

Den omstændighed, at pavens i Rom, de ved alt. Men det var ikke altid. Kongen af Frankrig, Philip Fair, i konflikt med de gejstlige, paver foretages i den rækkefølge i 1309, en ny bolig i Avignon. Det fortsatte "Avignon fangenskab" omkring halvfjerds år. Syv paver ændret i løbet af denne tid. I Rom pavedømmet tilbage kun til 1377.

Pave John Paul II har altid forsøgt at forbedre forholdet mellem kristendom og islam og er kendt for sine alle aktive handlinger i denne retning. Moskeen han deltog i det første af de paver, og selv bad i det. Og fuldføre bønnen, han kyssede Koranen. Det skete i 2001 i Damaskus.

I traditionelle kristne ikonerne over hovederne på de hellige afbildede cirkulære haloer. Men der er malerier i hvilke andre former for glorier. Såsom trekantede - i Gud Fader, som repræsenterer Treenigheden. Et hoved er endnu ikke død paver pryder rektangulære glorie.

På tv-tårnet i Berlin, er der en kugle lavet af rustfrit stål. I den lyse sollys reflekteres af korset på det. Dette faktum har givet anledning til fremkomsten af flere vittige øgenavne som "hævn paven" - en af dem.

På pavens trone forestiller et kors, men omvendt. Det er kendt, at et sådant symbol anvendes af satanister, den forekommer i sorte metal grupper. Men katolikker kender det som den peterskors. Efter alt, bare på den omvendte kors, han ønskede at blive korsfæstet, tro sig uværdig til at dø som sin lærer.

Pushkin "The Tale of Fisherman og Fisk" i Rusland alle ved, voksne og børn. Men er alle vide, at der er en anden, som kaldes "The Fisherman og hans kone", og gjort det kendt for fortællere Brødrene Grimm. Den russiske digter, kom en gammel kone til ingenting, når du ønsker at blive den elskerinde af havet. Men Grimm hun blev pave. Da Gud ønskede at blive, med intet tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.