SundhedMedicin

Professionelle og hjem retsmidler mod myggestik. Hvad hjælper for real?

Overraskende, kan solrige sommerdage og strejftog ind natur være helt ødelagt af bittesmå, men ekstremt irriterende insekter. Som du måske har gættet, er der tale om myg. Deres bid levere en stor del af ubehag, kløe, smerte, ømme vises. Hvis du ikke længere ønsker at lide af myggestik, som hjælper i sådanne situationer, du behøver at vide nødvendigvis.

Så hvis du opdager, at du er bidt af en myg, bør så hurtigt som muligt vask det med vand og sæbe. Du kan derefter gnide bid med en vatpind dyppet i sprit - det vil give til tør hud og reducere kløe.

Fra myggestik , der hjælper bedst? I verden er der to værktøjer, der er næsten altid anvendes i sådanne situationer - "Calamine" (lotion) og "Hydrocortison" (creme). Lotion "Calamine" - det er et glimrende middel mod kløe, som lyder indeholder oxider af jern og zink. Og i en creme "hydrocortison" indeholder en mængde af steroider minimum (op til 1%).

Hvis disse midler ikke har, men du er nødt til at finde et middel mod myggestik, hjælper det at virkelig, kan du bruge hjem retsmidler. Den nemmeste måde er at gnide bid konventionelle deodorant - næsten alle har aluminiumchlorid, er i stand mindske hævelse og lindre ubehag.

Alternativt kan bid renses sodaopløsning. Teskefuld bagepulver skal fortyndes i en kop (kaffe) vand. Affect bid tager omkring femten til tyve minutter.

Hurtig og effektiv metode til at slippe af bid - alkohol komprimere. Alkohol og vand blev blandet i et forhold på 1 til 3. Vata fugtet dette værktøj anvendes i 10-15 minutter, men det er bedst, hvis bid lidt tid er gået.

Hvordan at slippe af myggestik? Hvad hjælper selv i sådanne tilfælde? Nogle mennesker gælder for dem, stykker af løg saft eller smør. Og når den stærke allergisk reaktion på brodden kan bruge en anden hjem middel: Bland sammen 2 spsk eddike, 1 - vodka, et halvt glas vand og tilsæt 2 valokordin tabletter. Opløsningen blev afkølet i køleskab anvendes til at befugte bandage eller tampon. Og anvende dem til biddet nødvendige flere gange om dagen.

Lindre kløe fra myggestik og hjælp bananskræl. Det skal anvendes i fem til ti minutter til den ømme punkt indeni. Hvis du har ved hånden er en farveløs neglelak, du kan anvende den til biddet. Hvis det er nødvendigt, efter et stykke tid kan du vaske det med et specielt værktøj og anvende igen.

Er gavnlige og udsættelse for kulde: isterninger indpakket i gaze, afholdt på det ønskede sted, så længe de ubehagelige symptomer vil passere.

Taler om hvad behandle myggestik, er det vigtigt at bemærke, at ingen hjem afhjælpe ikke vil være lige så effektiv som en reel medicin. Så hvis problemet med små bevingede blodsugere for dig er et aktuelt, skal du sørge for at have i din medicin kabinet deltog patches, "Suprastin" eller "Tavegil" (for allergikere), "Fenistil" eller "Fukortsin" (uundværlige til vandreture, så ikke kun som en redning fra bites, forbrændinger fra en og forskellige planter), strålende grøn (desinficerer bid), butandisyre salve (har absorberende effekt).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.