KarriereKarriere ledelse

Aldrig sige disse 20 ting til mine kolleger!

Kommuniker med deres kolleger på arbejdet, selvfølgelig, meget vigtigt. Efter alt, vil det hjælpe dig til ikke blot at slappe af og komme til at kende bedre end dem ved siden af hvem du tilbringer meget af deres tid, men også gøre dig mere produktiv. Men der er ting, mine kolleger siger, at det ikke er nødvendigt, fordi det kan sætte dig i et negativt lys. Så tilbyder vi at finde ud af, hvad 20 ting bør ikke tale med kolleger.

"Hvad er din løn?"

Det er ikke kun uprofessionel, men også irrelevant spørgsmål. Hvorfor har du brug for disse oplysninger? Du ønsker at klage til lederen af det faktum, at du underbetalt? Eller, tværtimod, du ønsker at tale med chefen på vegne af kolleger i et forsøg på at overbevise ham om at øge sin løn?

"Kan jeg låne nogle penge?"

Mange af os mindst én gang i deres liv efter at være kommet til arbejde viste, at venstre pung derhjemme. I dette tilfælde er det helt normalt at låne en lille mængde af en kollega til frokost. Du skal dog ikke misbruge den venlighed af kolleger. Efter alt, når du ikke bare stoppe låne penge, men vil ophøre med at respektere dig.

"Efter mit ord!"

Fokus på hvad du fortæller sandheden i øjeblikket, kan have den modsatte effekt. Så kan folk tænke over, og hvis du er ærlig over for dem på andre tidspunkter.

"Har du hørt? ..»

Ikke så let til tider at undgå sladder på arbejdspladsen. Dette bør dog ske, fordi de negative kommentarer om nogen fra kolleger vil gøre dig se i øjnene af publikum er meget værre end den, du taler om. Desuden er det sandsynligt, at formålet med sladder kender dine ord, der kan ødelægge dit forhold.

"Jeg kan lide disse bukser sidde på dig"

Komplimenter er ikke forbudt. Det bør dog tænke grundigt over, hvad du ønsker at rose. For eksempel, i en kommentar til udseendet af kolleger betragtes uprofessionel. Desuden kan nogle mennesker betragter det som sexchikane.

"Så som du altid give problemer"

Emner som religion, politik og uddannelse af børn, nogle gange dukker op i samtaler mellem kolleger. Men under ingen omstændigheder kan ikke give negative kommentarer om de mennesker, der bekender sig til dette eller hint mening. Det er ikke kun uprofessionel, men også meget respektløst til ham.

"Er du gravid?"

Bag dette spørgsmål er sjældent at være en positiv reaktion. Hvis din kollega ikke rigtig gravid, så er du lignende ord alvorligt fornærmet hende. Og hvis det virkelig er i en interessant stilling, kan det ikke endnu være klar til at diskutere det med kolleger. Derfor respekterer andres privatliv og ikke gider dem på denne måde.

"Undskyld jeg forstyrrer"

Hvorfor siger du, hvad der generer nogen? Hvis du virkelig ked af noget, der endnu ikke har gjort det, om det er bedre end ikke at gøre det? En løsning er at henvende sig til en kollega med ordene: "Jeg er ked af, du fik et minut?".

"Jeg leder efter et andet job. Kender du nogen, der har brug for medarbejdere? "

Diskussion af sådanne planer med kolleger kan gøre dem instinktivt begynder at distancere sig fra dig, fordi de vil vide, at meget snart vil du ikke længere være en del af holdet. Derudover kan de uforvarende nævner dette til din vejleder. Denne vending i begivenhederne kan resultere i, at du vil blive fyret meget tidligere end planlagt.

"Du ser dette udslæt? I morgen går jeg til lægen for at finde ud af om resultaterne af analysen "

Med undtagelse af din ægtefælle eller forældre er usandsynligt nogen virkelig ønsker at se eller høre om nogen detaljer om status for dit helbred. Begræns samtaler om emnet med kolleger diskuterer en hovedpine eller koldt.

"Jeg tror ..."

Brugen af sådanne ord er acceptabel, men kun hvis du ikke rigtig tror på noget. Så hvis du ønsker at lyde overbevisende, skal du ikke bruge sådan hastighed, og bare sige, for eksempel: "Mødet vil være i morgen klokken tre."

"Jeg er overrasket over, at de bad dig om at gøre præcis præsentation"

En anden mulig variant af sætningen: "Det burde have været mig!". Det bør undgå sådanne skærme af hengivenhed. Professionel af jer vil sige, "Tillykke!".

"Man kunne erstatte mig, mens jeg slappe af i Caribien?"

Ikke værd at den ekstra tid til at være opmærksom på dine kolleger en luksuriøs livsstil. Dette kan medføre vrede og jalousi og blive stemplet en pralhals.

"Og jeg inviteret?"

Glem ikke, at du er en voksen. Ingen er forpligtet til at invitere dig til alle arrangementer. Overvej også endnu engang, er du klar til at besvare dette spørgsmål.

"Vil du gerne tilbringe en weekend sammen?"

En sådan tilgang kan have seksuelle undertoner. Så hvis du blot ønsker at se en kollega, spørge ham, om han ønsker at mødes med dig i weekenden.

"Ingen vil lægge mærke til, hvis jeg tager denne krukke med kaffe hus"

Det er usandsynligt, at en sådan adfærd vil blive betragtet kolleger som noget andet end tyveri. Så du skal ikke blive overrasket, hvis i sidste ende vil du miste deres tillid og respekt.

"Vi stod op en fyr i sengen!"

Det er ikke nødvendigt at informere deres kolleger detaljer af hans personlige liv, især så intimt.

"Han stjal min idé"

Måske en af dine kolleger eller endda lederen af de bevilgede resultater af dit arbejde. Men du behøver ikke at tale om det til alle. Det er bedre at drøfte spørgsmålet med den pågældende person direkte.

"Kan jeg låne din deodorant?"

Dette er en meget ubehagelig spørgsmål. Ved at stille det, du bevæger omfanget af den professionelle forhold, hvilket er uacceptabelt.

"Jeg sagsøge dette selskab!"

Hvis du planlægger at anlægge sag mod deres arbejdsgiver, diskutere det med en advokat, men ikke med andre. På samme bør opføre sig med værdighed og at fortsætte med at trofast udføre deres opgaver, uden at trække i tilfælde af kolleger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.