KarriereKarriere ledelse

Farvel brev til kolleger på afskedigelse: At lære at gå pænt

Farvel brev til kolleger på afskedigelse - lang tradition i Vesten. I Rusland, er det stadig kun begyndt at slå rod, men vinder i popularitet hvert år. Så skal vi forstå hvorfor du har brug for en afskedsbrev til afskedigelsen, og at det som regel er skrevet.

Hvad du skal sige farvel til kolleger

Vedligeholdelsesarbejde - en slags skridt mod en ny fase af professionelle karriere, og den gestus - et forsøg på at sætte et symbolsk punkt og starte fra bunden. Bortset fra den følelsesmæssige aspekt, et afskedsbrev til kolleger ved afskedigelse og også bærer en informativ mål. Det er muligt at angive grunden til, at du forlader virksomheden, og dermed sætte en stopper for royaschimsya omkring denne begivenhed rygter. Kun er det vigtigt at huske, at staten kun skal være fakta, og under alle omstændigheder ikke give efter for følelser, der kan gøre en bjørnetjeneste til fremtiden. Kommunikation vil bidrage til at opretholde kontakt med tidligere kolleger, som også kan være nyttige i fremtiden.

Hvad og hvordan skal skrive

En afskedsbrev til personale fratrædelsesgodtgørelse begynde med en appel til kollegerne og en lille formel enhed, som vil indeholde nyttige oplysninger om antallet hvorfra du forlader virksomheden, og som vil være din efterfølger. I så fald, hvis organisationen er stor nok, skal du ikke være ilde at nævne den stilling, du holdt og pligter udført. Dette vil hjælpe de resterende medlemmer af teamet navigere de kommende ændringer. Næste koncist male over årsagen til hans afgang. Som en professionel, holde sig til business etikette og bruge chancen for at præsentere en gyldig grund til din afrejse. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bedrage eller skjule sandheden, men ingen kan forhindre en situation gælder i et mere gunstigt lys, og dermed undgå unødvendig spredning af negativ spekulation og rygter.

Om resultaterne: der er et sted at følelser?

Farvel brev til kolleger for afskedigelse bør blandt andet, bliver en slags opsummering af resultaterne af dit arbejde i virksomheden. Og skrive om resultaterne af de fælles projekter til en værdi på en positiv måde. Skriv om dine resultater og succeser, deltagerne var dine kolleger. I dette tilfælde vil brevskrivning være nyttige for dig - hjælp "gå igennem" professionelle aktivitet og dermed at drage nogle konklusioner. Dette vil helt sikkert hjælpe i overgangen til et nyt job. I så fald, hvis du er oprigtigt ked af at forlade og vedligeholdes varme og venlige relationer kan tillades i et brev til en lille udstilling af følelser. Tak kolleger og ønsker dem held og lykke.

, Et farvel brev til kolleger på afskedigelse Således - det er et element af business etikette, som du skal beholde, men ikke på nogen måde ikke misbruger dem. Sammenfattende kan vi sige, at budskabet skal skrives på en positiv måde, koncist og korrekt. Hvis du ikke følger disse enkle regler og brugen af kommunikation for at udtrykke utilfredshed med den førstnævnte er næsten virksomheden og indfri score, bare smide en skygge på dit omdømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.