KarriereKarriere ledelse

Profession manager

I det seneste årti på arbejdsmarkedet er fyldt med forskellige ledere - Salg, Turisme, ledere, økonomer, ledere mv Hvem er lederen? På engelsk betyder ordet ledelse, organisation og Tilsyn. Normalt forbundet med erhvervet som leder af den amerikanske ledelsesmodel, udviklet i slutningen af det nittende århundrede, selv om lederne af virksomheder, selskaber og virksomheder altid har eksisteret.

Så hvem er manager, per definition? En kvalificeret medarbejder ansat i ledelsesmæssige og organisatoriske aktiviteter og styring af andre medarbejdere beskæftiget i deres arbejde. I et ord - det er en leder.

Job Manager er opdelt i tre niveauer - linje, midten eller ledende medarbejdere. Den første er de lavere hoveder end gennemførelse eventuelt samtidig have højere uddannelse. For eksempel, institutleder i en butik eller afdelingsleder - en linje manager. Ledere af mellemledere har ført lineære og videregående uddannelser her er velkommen. For eksempel, lederen af afdelingen, dekan eller direktør for filialen - en mid-niveau manager. Den mindste gruppe af ledere er en gruppe af ledende medarbejdere - medarbejdere. I dette tilfælde, bare nødt til at have en videregående uddannelse, eller endda to. Generaldirektøren, rektor for instituttet, direktør for anlægget - alle topledere.

I dag er den mest almindelige og samtidig vellønnet erhverv er salgschef, især inden for engroshandel. Hvad gør sådan en specialist? Designer, udvikler og implementerer foranstaltninger til oprettelse og organisering af salget netværk af varerne, interagerer med en bred vifte af kunder og mellemmænd, samt opbygge et netværk af forhandlere. Organiserer arbejde med kontrakter og indgå dem (leveringsaftaler, salg og køb og andre relevante dokumenter). Det virker med kunden informationsdatabaser, designer og bygger dem (adresser, der er nødvendige detaljer, tilgængelighed af hjemmesider, telefonnumre, navne, der kræves af ledere, salg og indkøb, etc.). Også salgschef erhverv involverer analyse af omfanget af salget og rapportering om resultaterne af det arbejde og analysemetoder til overvejelse af den øverste ledelse.

Også populær og interessant erhverv turisme manager, fordi hvert år flere og flere mennesker går at rejse verden. En af de mest interessante og vigtige erhverv har mange fordele - høje lønninger, er altid interessant og ændringer hurtigt i arbejdstiden - til kontoret kommer en masse mennesker med hvem du er nødt til at kommunikere, evnen til at rejse med en betydelig rabat til. Men der er en ulempe - ofte har problemer ligesom at turister ingen mødte, hotellet var ikke så god, og så videre, og derefter nødt til at lytte til vrede kunder og løse problemer. Den person, der beslutter sig for at kaste sig ud i dette erhverv, at være social, ansvarlig, besidder fremragende hukommelse og være i stand til at give et kvalificeret svar på spørgsmål.

Job Manager er meget prestigefyldt og efterspurgt i dagens arbejdsmarked. det giver også mulighed for at realisere deres kreative potentiale og ambitioner, men også understreger den sociale betydning af den person. Men der er ulemper - det er intenst mentalt arbejde, effekten af periodiske forbrændingsmotor, konstant belastning på nervesystemet, uregelmæssige arbejdstider og en meget høj grad af ansvarlighed. Normalt vælger et erhverv fans af ekstrem sport, som har en stærk vilje og den "gave af gab."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.