Af teknologiGadgets

Eksternt batteri til tabletten: Anmeldelser, test, sammenligning,

Spørgsmål kapacitet bærbare enheder, deres "udholdenhed" i altid relevante. Hver tablet eller smartphone oplades dagligt og nogle gange flere gange om dagen, afhængigt af brugen. Og, du ser, er ikke rart at se, hvordan den enhed, som du arbejder, bliver hurtigt afladet, og tvunget til at opgive at arbejde sammen med ham. Nogle gange kan det forårsage at udskyde alt og bare "stirre op i loftet." Hvis du rejser overalt i toget, stående i en trafikprop, eller endda forventer et eller andet sted i sin tur, er det vigtigt.

I nogle tilfælde er behov for eventuelle måder at forlænge batteriets levetid bliver endnu mere akut. For eksempel, dette gælder for de situationer, når du arbejder med tabletten, kassere det med nogle vigtige dokumenter eller oprette en præsentation. På hvorvidt gadget-funktionen eller blot slukket, rapportering lavt batteri, kan afhænge af succes i dit arbejde.

Derfor, i denne artikel vil vi tale om den beslutning, som kan gøre livet lettere for mange mobile brugere. Dette er en ekstern batteri til tabletten, gør det muligt at forøge levetiden af indretningen. Takket være den faktiske tid, hvor din gadget vil tjene dig, kan stige med flere gange. De vigtigste ting - at altid bære en hånd.

Hvad er et ekstra batteri?

Vi vil starte med en generel idé devaysa beskrevet i artiklen. Det vil sige, blot karakterisere end kan være nyttig denne gadget som det ser ud, på hvilket grundlag er arrangeret.

Efter et internt batteri, der er installeret i alle smartphones, ved vi, at kilden til strøm til vores elektroniske enheder. Uden det, sikre driften af enhver gadget er simpelthen umuligt. Det ligner en flad metalbeholder, som har miniature størrelse (afhængig af din tablet-model). Installeret internt batteri under bagdækslet, for ikke at skabe problemer i operationen.

Derudover er der også et eksternt batteri til mobile enheder. Det kan placeres som en separat enhed, en slags supplement til din telefon eller tablet. Den form, som er udtrykt et sådant tilbehør, kan også variere - nogle af dem sælges i form af en nøglering på nøglen, mens andre er markedsføres i form af en hel pose. Varianter af disse enheder er også meget, de har forskellige egenskaber og specifikationer.

Ekstern batteripakke til tablets og telefoner har en række fordele. Ved at tilslutte til en sådan "ring" på enheden, kan du yderligere oplade det henholdsvis at forlænge tidspunktet for hans arbejde. Det er det samme, som hele tiden har en stikkontakt inden for rækkevidde. Som du kan forestille dig, det er meget belejligt, hvilket er grunden til disse batterier til tablets og smartphones er efterspurgt som aldrig før.

typer

Der er mange klassifikationer af sådanne anordninger, ifølge forskellige kriterier. Det er muligt at skelne mellem først og fremmest kapaciteten af sådanne batterier - det kunne være 1000 og 20 000 mAh; vi kan tale om de typer af opladning sådanne anordninger - ved hjælp af AC-adapter (direkte fra batteriet) eller via microUSB-kabel; en anden forskel er den spænding, der giver batteriet at oplade gadget. Den sidste faktor, for eksempel, vil påvirke, hvor hurtigt du vil være i stand til at oplade enheden. Dette er især vigtigt, hvis du er på udkig efter en ekstern batteri til tabletten, som i princippet har højere kapacitet batterier, og derfor skal være tilsluttet netværket i længere tid.

Der er en separat linje af batterier, der drives af solenergi. På sådan, for eksempel installeret en miniature solpaneler, der er strøm nok til at oplade din smartphone. En anden enhed kan opdeles i dem, der ikke har nogen grænseflade (de er simpelthen den mest organiserede), såvel som dem, der har en separat kontrolpanel, som viser ladningen placeres.

Efter alt, for at skelne disse batterier kan være på de bruges til at skabe kroppen, farve, konsistens, størrelse og så videre materialer.

udgifter til

Hvis du er på udkig efter en ekstern batteri til tabletten, bør du straks bestemme enhed af en prissegment vil være af interesse for dig i første omgang. Efter alt, er der forskellige modeller, der er i stand til at demonstrere en helt forskellige afgiftssystemer muligheder. For eksempel én ting den enkleste model af Blacksmith for $ 10, og en anden - en enhed med en maksimal kapacitet på $ 50-60 (f.eks Incipio offgrid til Samsung S6).

I denne henseende, lad mig straks at identificere de to ansigter, hvor du kan foretage et valg. Den billigste er unikt produkter lanceret på de kinesiske auktioner. Der bærbare oplader kan købes for et par dollars, indgå helt en lejlighedskøb med sælgeren. Du bør dog være forsigtig, fordi kinesiske leverandører ofte bliver bedraget om den faktiske batterikapacitet: hvor indikeret 20.000 mAh batteri, kan faktisk være lige 1000. Sådanne sager, desværre, er ikke enkelt.

En anden løsning - er at købe det mest, at hverken er til stede, originalt tilbehør. For eksempel kan det være en bærbar batteri til din iPad. På grund af det faktum, at et sådant produkt er godkendt af kontrolmyndighederne, dens værdi stiger. Ikke den sidste rolle spiller også holdningen hos de mennesker til "Apple" teknologier.

kapacitet

En af de vigtigste faktorer, der kendetegner den bærbare oplader, som du kender, er kapaciteten. Det viser, hvor meget der kan forlænge levetiden af en enhed. Som du ved, er "udholdenhed" på din smartphone eller tablet batteri også målt ved en given værdi. Så hvad betyder det?

Her er et simpelt eksempel for at gøre det klarere. Telefonen har et batteri kapacitet på 2500 mAh, mens den ekstra batteri - så mange som 5000. I teorien den afgift, der akkumuleres bærbart batteri burde være nok for to "genoplade" telefonens batteri. Men i praksis kan det kun være "halv ladning", fordi resten af energien forsvinder fra den opfattelse af de tekniske funktioner i enheden. Eksperter siger, at den ældre batteri, jo kortere tidsrum, hvori det har en afgift.

Det viser sig, simpel logik: jo mere rummelig vil være din eksterne batteri til mobile enheder, jo mere tid du vil være i stand til at "top up" oplade din smartphone.

Men i dette tilfælde, vil du nødt til at søge en balance mellem de to parametre - størrelsen af batteriet og dets værdi. Jo mere rummelig batteri, jo større bliver dens dimensioner og de endelige omkostninger. Derfor markedet i dag kræver et lille batteri, hvilket er nok til at oplade batteriet på din smartphone med 60-80 procent. Dette er tilstrækkeligt for enheden til at arbejde inden udgangen af arbejdsdagen.

model

Ikke at tale om nogle abstrakte kategorier, vil vi gerne henvise til bestemte enheder på markedet. Således kan vi karakterisere dem og deres eksempel at sammenligne med andet tilbehør af samme art.

Så når vi konstatere, at gadget beslutningstagere af denne linje stå eller virksomheder, der producerer tilbehør til smartphones (covers og skærm beskyttere), eller de mærker, der er til stede direkte på elektronik marked. Førstnævnte omfatter for eksempel Ozaki selskab med deres O værktøj Batteri T52, lavet i det oprindelige design !; Det hører med til den anden Xiaomi Power Bank (ved 10.400 mAh). Men der er nok kendte virksomheder, der har i linjen har mindst én ekstra batteri. Det: ZenPower (model fra Asus), YooBao, Mophie, Bootcase, strømforsyning, Drobak Trust Urban Revolt, og mange andre. Nogle af de nævnte mærker er kun en eller to modeller, mens andre har specialiseret sig i produktion af hele linjer.

sammenligning

Det er bedst at sammenligne forskellige versioner af batteriet til hinanden, at forstå, hvad de kan gøre. Her for eksempel, har to af samme model: Nomi A052 og Xiaomi Power Bank. Begge enheder har en kapacitet på 5200 mAh (som en intern batteri til en tablet "Samsung"), at værdien af den første bit under 10 og $ 13, hhv. Hvad kan man sige om sammenligningen?

Primært, dette materiale organ. Intet under, at "kinesisk" Nomi mindre de samme "Kinesisk" modstandere. Det andet punkt - pålidelighed. Hvis Mi produkter præsenteres i øjnene af køberen er mere vellykket end "Nomi", sidstnævnte - det er noget ganske risikabelt (fordi du ikke ved, hvor meget det vil tjene dig).

Et andet eksempel er oprettelsen af sådanne "bundter" modeller - en OnePlus Power Bank og FrimeCom 6SO. Den første indretning vil koste 17, og den anden - på 21 dollars, selvom kapaciteten for hver af 10.000 mAh. Men den anden har en lille konkurrencefordel, som i nogle tilfælde kan være virkelig held og lykke: tilstedeværelsen af panelet for at oplade enheden ved hjælp af sollys. Dette batteri er velegnet til tabletter (Samsung Galaxy - i særdeleshed), og til at arbejde sammen med ham, kan du være hjemme og på kontoret, bringe i vindueskarmen.

Af den kompakte kan noteres "nøglering" Mophie (1000 mAh) og Trust Urban Revolt (4400 mAh). Naturligvis kan mere voluminøs den anden indretning kaldes (i form af "blyant" rektangulær tilbehør). Dog vil en mere diskret i hverdagen være den første mulighed. Derudover kan brugen af sådanne små batterier være midlertidig afgift deres gadgets.

Desværre, i denne artikel for at sammenligne et stort antal modeller er det umuligt, fordi det ville tage for lang tid. Bare for at sige, at hele markedet for bærbare batterier opdelt i store batterier, der kan "holde" din gadget i en tilstand af aktivitet i flere dage, og på den lille "nipsgenstande" til at bære dem i en pose og brug i den rigtige situation. De har også originale løsninger, såsom et batteri indbygget i sagen. Sidstnævnte er især populær hos Apple iPhone ejere.

Hvordan vælger?

Antag, at du er nødt til at købe en bærbar computer batteri til tablet eller smartphone, men du ved ikke, hvor du skal starte din søgen efter den perfekte enhed. Vi anbefaler først og fremmest får bekendtskab med de tekniske specifikationer for enheden.

For eksempel er en case batterier til kinesiske tabletter (batterikapaciteten når 6-7 tusind mAh), og den anden - en søgen efter den optimale løsning til din iPad mini. Obligatorisk læsning instruktion (eller en beskrivelse af Internettet), hvor det vil være tilgængelige kapacitet batterier. Kendskab til disse oplysninger, kan du beregne, hvad det eksterne batteri er et bedre valg, og det bør være fokuseret på en række afgifter.

test

Det andet skridt - en "test". Tilbring en miniature test med det batteri, du er interesseret i: holde den i dine hænder for at se om det passer ind i din taske, uanset om det passer dig efter vægt. Dette kan gøres direkte i butikken. Og for at se, hvor hurtigt det vil oplade batteriet til tablet ( "Samsung", eller du har et andet selskab - ligegyldigt) specificere egenskaberne for sin oplader. Det bør præciseres, spænding udstedes ved tilslutning til netværket.

Det kan være fra 0,7 til 2 (gennemsnit). Hvis det karakteristiske for den bærbare oplader markeret ovenfor, betyder det opladningen vil være hurtigere (og omvendt). Dette vil give mulighed for at lære, hvordan processen vil være anderledes samspil med en bærbar batteri til at arbejde med det velkendte netværkskort.

Endelig kan du læse anmeldelser på websteder af online butikker, hvor der er beskrevet mere detaljeret du er interesseret i laptop batteri til tabletten. Explay, Xiaomi, Lenovo og en række andre producenter offentliggøre nogle tests af forskellige gadgets på deres teknik. Således, at finde den samme model, du vil være sikker på kompatibilitet og fremragende samarbejde i praksis.

Fordele og ulemper

Samlet set pros gadgets, som vi beskriver i denne artikel, kan du tale uendelighed. Dette er den rigtige måde at øge den tid af din devaysa gøre det flygtige og ægte bærbar. Desuden kan disse tilbehør være en reel din frelse eller andet sted på vejen eller på arbejde, hvis tabletten var vigtige oplysninger eller dokumenter.

Blandt de mangler bør bemærkes deres "slitage". Udtrykt det naturligvis ikke i den fysiske skader devaysa, og at over tid batteriet holder sin ladning er svagere på grund af, hvad dens levetid reduceres. Af denne grund, henholdsvis, og evnen til at oplade den anden elektroniske indretning (tablet eller smartphone) aftager.

Sådanne processer er normale, de optræder med absolut alle batterier. Løsning kan være, bortset fra at brugen af nogle enheder med solpaneler. Forestil, hvordan man kan oplade tabletten batteri af solenergi!

fund

På elektronik marked er der et stort antal modeller af eksterne eller bærbare batterier. Efter deres formål, er de anbragt som sådan, som anvendes til at arbejde med en smartphone, og opladere til tabletter. Denne karakteristik er bestemt af deres kapacitet niveau og udsendt til udgangsspændingen.

Vælg enheden, der er egnet til din enhed, er det ikke så svært. For det første skal vi være opmærksomme på hans ladning, og sammenlignet med data fra din enhed. Soizmerte batterikapacitet, for at vide, hvor meget du har nok af et sådant batteri. Dernæst beslutter på den aktuelle styrke (som påvirker hastigheden af opladning).

Resten - det er kun et spørgsmål om smag. Da de eksterne batterier kommer i forskellige former, har forskellig farve maleri og bogstaveligt talt gjort i en række forskellige former, finde det rigtige tilbehør til dig selv, du kan, i henhold til deres egne ønsker. Dette gøres meget nemt - tænke over, hvilken lomme poser du ønsker at bære det, hvor ofte vil det være nødvendigt for dig i hverdagen, og så videre. Mere tænke over dette spørgsmål, som en mulig markering enhed med sol batterier, at være i stand til at genopbygge den afgift på sin telefon eller tablet ved hjælp af energi fra en naturlig kilde.

Hvor kan du købe?

Solgt batteri til at oplade at "gå" overalt: i alle elektronikforretninger, i metroen, og selv i mobiltelefon butikker. Vi vil anbefale, selvfølgelig, at placere denne enhed i nogle online shop, og der er en række årsager. For det første, vil du have flere valgmuligheder, hvis du køber den rigtige model på internettet. For det andet, disse websteder har tendens til at sætte mindre snyde pris end de reelle elektronikforretninger, så der er et sådant produkt vil koste dig mindre. For det tredje, kan du altid gøre en ordre fra udlandet (f.eks kinesiske auktioner), hvor omkostningerne er endnu lavere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.