Sport og FitnessAtletik

Yevgeniy Lukyanenko - Russisk atlet, stangspringer, og de mange deltager i De Olympiske Lege

Yevgeniy Lukyanenko - en af de mest berømte og titlen russiske atleter. Atleten står i den stangspring og under sport karriere har formået at opnå en hel del, men hans berømmelse blev overskygget af kontroversielle og en tragisk hændelse.

Barndom og tidlig karriere

Den fremtidige atlet blev født i vinteren 1985 i Krasnodar-regionen. Som barn har barnet været yderst aktiv og mobil. Som det ofte sker, at forældrene, til direkte energi i en konstruktiv kanal søn, gav en lille del af Eugene i atletik. Fyren havde ikke noget imod, fordi han elskede klasser, hvor du har brug for at flytte en masse. Fra den første træning blev det klart, at barnet har visse tilbøjeligheder. Børns trænere besluttet, at Eugene nødt til at beskæftige sig med, er pole hvælving: han var meget tynd, men fleksibel, stærk og høj. Kort sagt, jeg havde den ideelle fysik for en jumper.

Lukyanenko begynder til fuldt ud at give sig selv til sport, og i fremtiden det giver off. I dag, den atlet med den varme og nostalgiske dage, hvor hans forældre tog ham med til en sportsskole og hans første træner.

Professionel karriere

Klatring Yevgeny Lukyanenko startede ret tidligt, og det skyldes det faktum, at atleten viste gode resultater i junior og ungdom konkurrencer. For en gang han handlede kun på den hjemlige scene, men i 2007 har situationen ændret sig. Det var dengang, begyndte udvælgelsen af De Olympiske Lege, der skal afholdes i 2008 i Beijing. Hans kone på tidspunktet for udvælgelsen var kun 22 år, men mange fagfolk sagde, at han vil være blandt dem, der vinder en billet til Beijing.

Alt skete præcis - Yevgeniy Lukyanenko uden problemer overvandt udvælgelse og straks begyndte at forberede sig til OL.

Hertil kommer, Lukyanenko er en multipel russisk mester i pole Hvælvingerne, samt vinder af verdensmesterskaberne i atletik, der fandt sted i Spanien i 2008, kun få måneder før OL.

De Olympiske Lege i Beijing

Stangspringer Yevgeny Lukyanenko gik til Kina som den olympiske favorit, og mange forudsagde ham at vinde. Desværre, atleten har undladt at vinde guldmedaljen han stoppede et skridt op til de højeste resultater. Den unge og lovende atlet bare steg til det andet trin på podiet. Han behøvede ikke at vinde et par centimeter, men blev senere bemærket af mange kritikere, det var stadig et godt resultat for en atlet, der for nylig er begyndt at handle på den internationale scene.

For spillet i Kina Yevgeniy Lukyanenko vil modtage en æres tilstand award - Ordenen "for tjenesteydelser til moderlandet» II grad.

Efter nogen tid, atleten giver et interview, hvor han bemærkede, at forventet i første omgang, men resultatet er stadig tilfreds.

Trafik ulykke med atlet

I 2009 skete det den ubehagelige hændelse, indlede en række tilbageslag i hans personlige og sportslige liv i et ungt menneskes liv. Eugene var ansvarlig for ulykker de tragiske og store. Han var ved rattet i sin bil, og ifølge den officielle version af færdselspolitiet, han mistede kontrollen. På det tidspunkt i bilen, ud over Lukyanenko, var hans venner - gravid Irina Kovalchuk (ven af kollega atlet), Anna og Alex. Ulykken dræbte Irina og Anna blev deaktiveret.

Sølv medaljevinder står over for en straf på op til elleve års fængsel. Efter nogen tid, skylden vzal Alexei Lyashenko, der sagde, at han var ved rattet. Men vidner vil hævde, at kørte bilen den berømte atlet. Nogle eksperter har tilskrevet den vending, begivenhederne med den kendsgerning, at påvisning af alkohol i blodet Eugene.

I sidste ende er det bedømmes Alexei. Måske er årsagen var, at faderen til Eugene - ikke den sidste person i Krasnodar-regionen, og atleten har overtalt andre til at tage skylden. Uanset hvad det var, huskes i dag historien ikke lide Yevgeniy Lukyanenko. Billeder fra ulykken scene, dag rejste omkring en masse aviser og fjernsyn. Mange var overraskede over, at der er overlevende overhovedet.

De Olympiske Lege i London

Biografi Evgeny Lukyanenko rig på alle former for arrangementer, og det næste vigtige milepæl i et ungt menneskes liv var at være olympiaden i London. Eksperter mener, at her mindst vil han komme ind i top tre vindere og vil konkurrere om titlen. Atlet med held overvandt den adgangsgivende scenen og forberede de næste store arrangementer.

Desværre, på 2012 Olympiske Lege Evgeny lidt en komplet fiasko. Han kunne ikke engang komme ind i top tre vindere. Efter konkurrencen vil det blive kaldt en af de store skuffelser i legene.

Stangspringer Yevgeny Lukyanenko lyttede til hans adresse megen kritik fra sport skribenter. Til denne dag, er den manglende forbundet med den mest ulykke, hvorefter han var aldrig i stand til at komme sig følelsesmæssigt.

På trods af dette, den jumper er stadig en af de bedste atleter i historien om postsovjetiske Rusland. Han fortsætter med at deltage i mesterskaberne i Rusland, og hver af dem hævder at være høje belønninger. Her er en han, Yevgeniy Lukyanenko. Stock stadioner, hvor atleten fløj over baren vise de unge og velbygget fyr, en rigtig atlet.

Hædersbevisninger og priser

Athlete er russisk stangspring multipel mester samt en deltager og vinder af internationale mesterskaber. Personlig rekord er 6 meter 1 cm, rygere - 5 m 2 centimeter. Plus, Yevgeniy Lukyanenko - hædret mester i sport, og som tidligere nævnt, blev han tildelt Order "For Merit".

I dag atleter enogtredive år. Eksperter mener, at hans bedste år bag ham, og flere betydelige sejre ikke længere. Men den sportsmand Yevgeniy Lukyanenko fortsætter med at træne hårdt og mener, at der endnu ikke afsløret deres fulde potentiale. Lide det eller ej - kun tiden vil vise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.