Sport og FitnessAtletik

Povilas Vanagas: biografi, karriere, personlige liv

Povilas Vanagas - flere mester i kunstskøjteløb medaljevinder Litauen og europæiske og verdensmesterskaber. Efter at have deltaget i et tv-projekt "Ice Age" på den første kanal blev han anerkendt i Rusland.

Povilas Vanagas: biografi og karriere i sport

Future Ice konge blev født i 1970 i Siauliai - Litauen stille langt væk fra Kaunas. Ifølge familie tradition, en dreng ved navn Povilas snarere Povilas fjerde. Efter alt, før det var navnet på hans oldefar og farfar, og far. Alle af dem var arvelige gynækologer. Men Povilas mor, Lily Vanagene var en skater-odinochnits og syvfoldige forkæmper for sit land i denne sport. I dag er hun cheftræner for det litauiske hold i kunstskøjteløb, og præsident for sammenslutningen af kunstskøjteløb. Povilas bedstefar på den maternelle linje var direktør for Kaunas centrale roller, og min mor dengang allerede arbejdede som coach og tog sin søn med ham til Rink fra en ung alder. I de tre år har han lært at stå på skøjter og endda en lille tur. Men i 1976, i en alder af seks, han først deltog i konkurrencen. Ud over kunstskøjteløb dreng nyder også andre sportsgrene :. basketball, volleyball osv på 17, besluttede han at gøre op med sporten, og hvis ikke for nogle omstændigheder, vil verden sandsynligvis aldrig ville have kendt under navnet på skater Povilas Vanagas.

Biografi er sport

Hans liv for et stykke tid var der en anden måde, ikke sport, selvfølgelig. Han udtrykte et ønske om at følge i fodsporene på pårørende på den fædrene side og studerede ved School of Medicine. Derefter ville han at studere international ret, og med henblik herpå drengen gik til Moskva for at studere på MGIMO, men desværre ikke var i stand til at overvinde den konkurrence, selv om, og bestået eksamen. Da det blev tid til at tjene i hæren, det, som tidligere atlet, blev sendt til CSKA klub. Her stod han igen på skøjter og begyndte skating er ikke en eneste og par skøjter. Hans konstante partner var Margarita Drobyazko. I løbet af de to års tjeneste i hæren, han er godt vant til kunstskøjteløb, og efter Sovjetunionens sammenbrud besluttede at underkaste sig de internationale mesterskaber sit land. Med ham gik jeg til Kaunas og hans partner - Margarita. Snart parret kom til succes, først ved de nationale mesterskaber, og senere i Europa og verden. I 2002 til fortrydelse for fans, afsluttede han karrieren Povilas Vanagas - skater. Biografi stjernernes atlet dog bragte ham snart tilbage til skød den elskede sport.

Vend tilbage til Sport

I 2005 Povilas Vanagas sammen med sin trofaste partner og konen har besluttet at vende tilbage til sporten, og straks vandt guldmedalje ved de nationale mesterskaber. De blev også bestemt for femte gang til at deltage i De Olympiske Lege. Men forestillingen er allerede midaldrende atleter var ikke en succes, og de vendte tilbage til deres eneste syvendeplads. På dette deres amatør karriere sluttede endelig.

Povilas Vanagas: kærlighedsliv

Margarita og Povilas mødtes på isen, da han var 18, og hun - 16. Efter ti års samarbejde skating Povilas tilstod sin kærlighed til hende, som overraskede Margarita. Inden da, betragtede hun ham hans bedste ven, næsten bror. Povilas senere indrømmede, at han blev jaloux på Margarita til de andre mænd, og først derefter indså, at kærlighed med en pige. Efter nogle overvejelser Margarita enige om at gifte sig med ham, og de var gift. Først gik vi til registreringsdatabasen kontor, og så var der et bryllup i kirken. Denne rite Povilas lagt stor vægt. Så parret gik på en tur til Spanien og endelig kunne få en god hvile.

Selvfølgelig, mange mennesker spekulerer på, hvordan det var muligt at danse, til at tilbringe med hinanden næsten hele tiden, og først efter 10 års dating til at forstå din kærlighed til din partner. Povilas dette giver følgende forklaring: Margarita altid kunne lide ham, men da hun begyndte at flirte med andre mænd, han begyndte at opleve reelle pinsler af jalousi, og derefter analyserer hans følelser for hende, indså jeg, at Margarita ophidser ham som en kvinde. Som for pigen, hun var vant til Povilas og opfatter det som en kær og elsket, og hans opmærksomhed og hengivenhed til at tage for givet. Men hans kærlighedserklæring fik hende til at se på det fra en anden vinkel, og det har fundet en partner langt mere positiv kvaliteter end set før. Hertil kommer, Margarita skræmt af det faktum, at efter afskeden med en stor sports-og Povilas hun bliver nødt til at gå hver til sit. Det forekom hende umulig. Hun indså, at uden hans trofaste partner ikke blev brugt og vil ikke være i stand til at leve. Det er sådan en fantastisk kærlighedshistorie fortalt os Margarita Drobyazko og Povilas Vanagas. Biografi af de to skatere sluttede sig til dem som partnere til sport i sin ungdom, men konen gjorde, som en voksen. For over 10 år, de blev gift, og friskhed alle sanser ikke ophører. Vanagas er stadig en passion for hans charmerende kone. Det er stadig betragtes som en af de smukkeste i kunstskøjteløb dette par - Margarita Drobiazko og Povilas Vanagas. Børn har selvfølgelig vil være, ægtefæller sikker. Simpelthen kan de ikke forlade isen.

istid

I de seneste år, navnene på de skatere blev mere genkendelige i Rusland, takket være projektet med den første kanal, "Ice Age". Deltagelse i projektet for dem - en rigtig gave, sikker Povilas Vanagas. Biografi gav dem igen en chance for at nyde masser af kærlighed. Hans synspunkter er understøttet og hustru Margarita. Hun kan ikke leve uden skiløb, såvel som hendes trofaste partner og mand Povilas Vanagas. Børn har naturligvis også vil være ... når Gud sender. Så svar på påtrængende spørgsmål Margarita nysgerrig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.