Sport og FitnessAtletik

Oksana Chusovitina: god atlet med alderen bliver kun bedre

Som alle sportsgrene, der kræver fleksibilitet, koordination, gymnastik - en sport for unge. Ikke engang for de unge - for de helt unge. Dette gælder især for kvinders kunstneriske gymnastik. Opblomstringen af formen skal have pigerne på 17-19 år. Gymnast i en alder af 25 år - næsten overlevende i sporten. Mere overraskende historie Oksany Chusovitinoy. De Olympiske Lege i Rio var for denne atlet syvende! Hvem er denne Oksana Chusovitina? Biografi af denne kvinde fortjener opmærksomhed fra alle sportsfans.

Hvordan det hele begyndte

Oksana Chusovitina startede sin karriere i en udfordrende tid. Begyndelsen af 90'erne, sammenbruddet af landet, den samlede usikkerhed. Alt dette har brudt skæbne og voksne, erfarne atleter.

Stor sport atlet lært såsom Chusovitina Oksana, i 1991. I en alder af 16, hun gjorde stor ved VM i gymnastik i Indianapolis, mens det stadig beskytter den sovjetiske flag. Guld i hvælving og holdkonkurrencen og sølv i gulvet motion - et stort resultat for en debutant.

Men i sine første Olympiske Lege i livet af Oksana Jeg gik til en helt anden del af kommandoen. Sovjetunionen kollapsede, og atleten stod for CIS-teamet. Så hun fik sit første og desværre indtil den sidste olympiske guldmedalje i teamets øvelser.

Ved årsskiftet de epoker

Efter sammenbruddet af et stort land, blev mange atleter står over for et svært valg - med nogle af de republikker at forbinde sit liv? Mange ukrainske fodboldspillere, for eksempel, har valgt at spille for Rusland, har der været andre eksempler på ændringen af nationalitet. Blandt disse atleter var Chusovitina og Oksana. Den gymnast blev født i Bukhara, levede han i Tasjkent.

På tidspunktet for problemer, mange mennesker forlader Usbekistan. Forældre til atleter også flyttet ind i Den Russiske Føderation. Chusovitina Oksana men besluttede at blive i hans foretrukne byen og til at spille for landsholdet Usbekistan.

I 1993 havde hun rejst over hele landet i gruppen af atleter, der samledes tidligere olympiske Bilozerchev. For ydeevne atleter fik ordentlige penge i disse dage. Gymnast selv fortalte mig, at unge piger nesmyshlonye købt hele box-teknikker og sætte dem derhjemme, ikke at vide, hvor de skal tilbringe indtjening. Men det varede ikke længe. Sponsorering bidrag tørret op, gik Bilozerchev udlandet. Oksana Chusovitina begyndte at repræsentere landsholdet Usbekistan på internationale konkurrencer.

Sport stolthed Usbekistan

En sådan succes, både som en del af det sovjetiske hold, atleten ikke opnåede. Var en bronze ved VM, flere priser ved Asian Games. Da det er en del af den usbekiske hold gik til sin anden OL i Atlanta. Der desværre Oksana Chusovitina forblev uden medaljer.

Den vigtigste begivenhed i hendes liv skete i denne periode på den personlige front. Hun var gift med Wrestler Bahodir Kurbanov, hun føder en søn Alisher. De fleste gymnaster forlader den store sport efter fødslen, men for Usbekistan Oksana var ikke bare en almindelig atlet. For republikken, ikke en forkælet sport vindende, legendariske atlet bliver en olympisk mester, var en reel flag.

Athlete fortsatte sin tale efter udgivelsen af dekretet. For ikke at sprede sine styrker, det koncentrerer al den opmærksomhed på kronen af hans disciplin - hvælving.

Efter 1996 som en Legionnaire, hun er en sportsklub i Tyskland. Fra tid til anden beskytte sin farve, får hun nogle penge for det. I dette tilfælde, på det tidspunkt, og hun troede, det var ikke om at ændre sit aktive medborgerskab. Chusovitina Oksana forblev tro mod den usbekiske hold. I 2000'erne, igen overøst medaljer ved VM - guld, sølv, bronze. I hendes ære derhjemme selv udgivet et brand.

vanskelig periode

I 2002 baby Oksana Alisher syg med leukæmi. Til behandling af tre år gamle barn havde brug for en masse penge, som ikke var i familien af atleter. For at ringe 120 000 euro, der er nødvendige til behandling, for at sælge en lejlighed i Tashkent, personbiler. Men pengene var ikke nok. I desperation, atleten vender om hjælp til Tyskland.

Sports Club, fortaler Oksana hjælper hende skabe en velgørende fond. Umiddelbart efter den frygtelige diagnose af Alisher afholdt den første behandlingsforløb. Tre år senere stoppede sygdommen. Som et tegn på taknemmelighed til det land, der reddede hendes søn, Oksana Chusovitina begynder at repræsentere landsholdet Tysklands i internationale turneringer.

I 2006 var hun en del af det nye team er allerede i en respektabel alder for gymnaster tager bronze ved VM. Det er en hel placer medaljer ved EM.

Ligesom at finde en anden vind, det er, 16 år efter Barcelona, igen at vinde en medalje ved OL i Beijing. Givet umådeligt øgede konkurrence om halvandet årti, denne sølvmedalje er som guld. Han ender hans forhold til Oksana tyske hold ved OL i London.

Retur under farverne i Usbekistan

Efter 2012, atleten beslutter sig for at fuldføre sin forbløffende karriere i sit hjemland. Ønsker at returnere taknemmelighedsgæld til sit hjemland, har planer om hun at tilbringe endnu en sæson, taler for holdet Usbekistan. Men afskeden blev forsinket af så meget som 4 år.

Undervejs Oksana Chusovitina vinder sølv ved Asian Games, vandt VM. De Olympiske Lege i Rio bliver den syvende af sin karriere. Aldrig før havde sådan skete ikke i sporten for høje resultater. Selvom Oksana og ikke vinde prisen, men den faktiske komme ind i top ti i en alder af 41 - er en fantastisk præstation. Dette er en sport, hvor gå til "pension" 25-årig pige.

Nu Oksana - træner på landsholdet i gymnastik. Son Alisher sikkert håndtere sygdommen, han spiller fodbold for ungdomsholdet. Hvem ved, måske i den næste OL Oksana Chusovitina tale igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.