Sport og FitnessAtletik

Margarita Drobyazko: biografi og karriere i sport skater

I dagens artikel fokuserer på en af de vigtigste skikkelser i verden sport. Denne Margarita Drobyazko. Biografi talentfuld skater, hendes liv og karriere - det er de øjeblikke, at vi vil være særligt opmærksomme på.

Familie, barndom og tidlige år af skater

Margaret blev født i Moskva i december 1971. Det blev afholdt i hovedstaden i den vigtigste del af sin barndom og teenage år. I denne by, vores heltinde først satte foden på isen og alvorligt taget en stor interesse i kunstskøjteløb. Dens sporty vej hun begyndte en alder af seks.

På den første træning Margarita, ligesom de fleste af sine jævnaldrende, forældrene førte. Men hvis ingen af dem havde nogen idé om, at hendes datter alvorligt vil sporten og blive en rigtig mester. Første gang Margaret opfattede skating som en hobby. Men på trods af dette, med de første seriøse resultater og resultater over tid. Og bag dem - store forhåbninger til en lys sportslige fremtid.

Kunstskøjteløb er begyndt for atleternes singler. Men Margarita ret hurtigt flyttede i par skøjter. Dette blev gjort på råd fra en coach. Oleg Granion blev hendes første partner på isen. Men desværre, at arbejde sammen med ham Margarita kunne ikke opnå betydelige resultater. Skater er ikke meget anderledes end deres jævnaldrende.

Mens Margaret blev anset temmelig middelmådig atlet. Det ændrede sig, da hendes partner var litauisk skater Povilas Vanagas.

Star Trek skater

Han begyndte at optræde med sin nye partner, Margarita Drobyazko, biografi, som indtil da ikke noget bemærkelsesværdigt ikke anderledes, for første gang lykkedes at tiltrække sig opmærksomhed fra publikum og dommere. Allerede i sæsonen 1991 og 1992 kom til sin første succes. Par Vanagas-Drobyazko vandt guld ved mesterskabet i Republikken Litauen.

Men trods det faktum, at succesen rørt skatere, deres resultater var stadig beskedne. Ved OL atleter tog kun 16. plads ved VM - 17th. Lidt bedre var succesen ved EM. Margarita og Povilas stål kun 15-mi.

Kop fagfolk: Povilas Vanagas og Margarita Drobyazko

Biografi atleter indeholder det faktum, at før sæsonen 1992/1993, Margarita tog litauisk statsborgerskab. Siden da begyndte hun at handle under banneret af deres nye hjemland, yderste for. Over tid, resultaterne af parret begyndte at vokse hurtigt. I den nye sæson (1992/1993 år) skatere blev mestre i Litauen, og også vundet en sølvmedalje ved Nebelhorn Trophy. På Winter University Games det år, parret formået at komme ind i hans sparegris sølv.

Drobyazko Margarita, fotos, som alle begyndte at dukke op i medierne mere og oftere, sammen med sin partner Povilas Vanagas blev overbevist vej til højder af sportslige karriere. Den følgende sæson 1993/1994 år har bragt dem bronzemedalje Nebelhorn Trophy, og et år senere de tal skatere vundet to sølvmedaljer i den tyske Nations Cup og Skate Canada. I løbet af denne periode har parret været den bedste i de litauiske mesterskaber i kunstskøjteløb. Bemærk at guld litauiske nationale mesterskab atleter har formået at vinde i tretten sæsoner. Medaljer højeste standard voldsramte skatere hver gang de deltog i det.

I 1999/2000 sæsonen, bronzemedalje ved VM tog Povilas Vanagas og Margarita Drobyazko. Biografi atleter bemærker, at det, sammen med en partner i stand til at vinde guld Skate Canada. Efter denne triumf den litauiske regering præsenterede statslige priser til skaterne. I juni 2000, Margarita og Povilas tildelt Order af den litauiske storhertug Gediminas. I år oplevede en anden store begivenhed i livet for en skater - brylluppet. Husband af Margaret Drobyazko - ingen anden end den loyale og trofaste partner - Povilas.

Hvordan det har udviklet sig yderligere aktive fodboldliv skater

Star-par fortsatte med at holde føringen i VM. Hertil kommer, at hun var i stand til at opnå høje resultater i andre konkurrencer. I sæsonen 2000-2002, Margarita og Povilas igen tage den tredje plads i finalen i Grand Prix. I løbet af årene, et par vinder 2 guld på Skate Israel og Memorial Karla Sheffera.

Skater Margarita Drobyazko, biografi, som indeholder en masse interessante oplysninger, tog gentagne gange beslutningen om at forlade professionel sport. Ægtefæller og partnere til at støtte hende i dette. Parret annoncerede pensionering fra skøjteløb i 2002, men allerede i sæsonen 2004/2005 skatere igen begyndte at tale. Et år senere, de vandt det tredje sted ved EM, men derefter trak sig tilbage fra professionel sport. På endeligt denne gang.

Margarita Drobyazko nu

I dag Margarita Drobyazko blev populær igen. Hun har deltaget i sådanne tv-projekter som "Ice Age", "Dancing on Ice". en litauisk skater Drobyazko Margarita, fotos begyndte med misundelsesværdig frekvens optræder i pressen, har jeg vundet en af de tv-show.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.