HjemlighedMøbler

Rundt bord-transformer i interiøret. Rundt udtræksbord-transformator

Obligatorisk del af ethvert interiør i både hjemmet og kontorområder er et bord. Han gjorde ikke bare relevant, men nødvendig i køkkenet, børneværelset, kontoret. Det er tilrådeligt i stuen, opholdsrum og selv i badeværelset. Ved bordet, skrive, arbejde, socialisere, spise, lege, lektier, læsning.

Vi kan sige, at han er en veteran blandt møbler og interiør elementer. Massive rundbordsdiskussioner i Stalins æra, polerede borde og clamshell bærbare stagnation gange, udarbejde modeller med udskårne ben i de turbulente 90'erne - blot nogle stadier af udviklingen af det indre af emnet i vores land.

Dagens tider kræver nye modeller, mere velegnede til moderne krav til funktionalitet, enkelhed og stil i ét emne. Den optimale løsning på dette problem - bordet-transformer, et nyt ord i design af møbler.

Denne artikel vil se på, hvad slags model. Hvor er de mest almindeligt anvendte tabeller transformatorer? Hvorfor de blevet så populært?

Hvad er bordet-transformer

Vi begynder med en generel definition. Transformation - er en overgang fra en tilstand til en anden. Følgelig sådan tabel med glidende mekanismer kan ændre form og således udføre flere funktioner. Acceptabel måde at udnytte både ufoldet og foldet. Ændre højden af benene, længde og andre parametre. For eksempel er et lille sofabord og ryddeligt, når visse aktiviteter omdannet til en stor, bred og behageligt sted at spise. Til rum med et lille område er en gave!

der er mange versioner af sådanne møbler på markedet. Denne artikel vil beskrive kun et rundt bord-transformator.

De vigtigste fordele ved den arv kong Arthur

Hvis vi betragter tabellerne ikke kun med hensyn til funktionalitet, men også en psykologisk komfort, rund eller oval form af møblerne vil være perfekt. Straks det pres, giver vinkler og nogle begrænsninger, og rummet er omdannet, bliver mere behagelig og varmere.

Tilbage i de dage af riddere af kong Arthur, for at undgå skænderier og konflikter under måltidet og forskellige opgaver, blev nogle borde kombineret og sat ind i en cirkel. Dette skabte en form for lighed og for at forhindre konflikter mellem ridderne. Det gik derfra udtrykket "glatte (eller afrundede) hjørner", hvilket betyder at løse situationen fredeligt.

Og nu, den bedste løsning i de mange og gæstfri familie, hvor de bor sammen flere generationer, er et rundt spisebord. Transformer tillader ham at bo i et ganske stort antal mennesker: masser af plads! Og da, efter gæsterne forlader åndelige sammenkomster og alle familiemedlemmer vil blive engageret i deres egne anliggender, massiv model bliver en elegant kaffe eller sofabord.

Disse transformation lave praktiske møbler, kompakt og praktisk i enhver lejlighed, selv med den mindste brugbare område.

Rundt udtræksbord konvertible sikkerhed er anderledes. Dette er især vigtigt i hjem med små børn. Barnet kan ikke komme til skade ved skarpe kanter.

Tips til at vælge

Vær forsigtig, når de køber et rundt bord-transformator. Tegninger af layoutet mekanisme, der skal knyttes til de instruktioner, du bør første undersøgelse. Det er nødvendigt at forstå, hvordan at pakke din fremtid bord, i hvilken retning, og han er fremsat. Hvor mange centimeter den er bred i udfoldet form indtaste hvorvidt det rum, hvor du planlægger at sætte det? Hvor fast mekanismen, hvis der er præfabrikeret?

Tøv ikke med at spørge sælgeren spørgsmål, så du ikke har nogen ubehagelige overraskelser.

Bordplader kan bevæges fra hinanden i to retninger på siderne eller forlade en ud af den anden. Der er interessante runde model er opdelt i flere stykker runde kanter. Disse eksterne elementer ikke længere er nødvendige fjernes ned, og der er kun én - den interne. Stadig forekommer i salg og rundt udtræksbord-transformator, bedre kendt som bogen.

Tage hensyn til små detaljer og elementer af glidemekanismen, og mere specifikt på deres styrke. Du må ikke tage tabellerne for komplekse mekanismer, lad der ikke være mere end fire bevægelser layout.

Tænk over, hvilke funktioner der vil udføre et møbel købt af dig, og først derefter foretage et valg.

Møbler grundlag

Sliding borde er fremstillet af forskellige materialer. Dette træ, plast, glas, metal, og kombinerede modeller.

træ

Borde lavet af dette materiale - tidløs elegante klassiker. Holdbarhed, pålidelighed, men stadig nogle klodsethed skelne denne møbler fra de andre muligheder.

Rundt bord-transformator af træ - den mest holdbare blandt de modeller af andre materialer. Dens udseende ændres ikke over tid og vil længe at behage ejerne af deres skønhed.

De vigtigste typer af træ, der anvendes til fremstilling af tabeller: valnød, eg, ask, lærk, fyr. Den dyreste løsning - mahogni.

Rundt glasbord-transformator

Det er kendetegnet ved raffinement, glatte linjer og visuel lethed. Ved første øjekast, glasset - et skørt materiale og sætte et bord i køkkenet, for eksempel, ville det være farligt. Men moderne teknologi kan gøre det uden frygt. Forøget styrke opnås ved anvendelse af særlige hærdet glas eller lamineret flerlaget.

I de fleste tilfælde, fabrikanter fremstiller sådanne modeller i de kombinerede udførelsesformer: efterbehandling af læder, træ skær, metalben, vævning. Der er en bred vifte af farver og de vigtigste overflade: hvid, sort, mørkebrun, gennemsigtig, grå.

Rundt bord konvertible glas er let at rengøre fra de forskellige forurenende stoffer. Overfladen af det varmebestandige, men også ikke absorberer maling, olie, fedtstoffer og væsker. En lille minus - de resterende pletter efter aftørring klud.

plast

Rundt bord-transformator af dette materiale - det mest demokratiske og billig løsning, der gør det muligt at skifte fra den ene model til den anden oftere. Men selv denne møbler kan se lys og stilfuld. Virkningen opnås ved at simulere plasten under granit, fine træ, marmor.

Som konklusion kan vi sige, at alle, der har købt et rundt bord-transformator, eller bare vil gøre det, sætter pris på alle fordelene ved deres valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.