HjemlighedMøbler

Restaurering af træmøbler: beskrivelse og metoder

Restaurering af træmøbler omfatter både globale og mindre reparationer. Den nemmeste måde at arbejde med borde, stole, møbler på grund af det faktum, at du bruger en almindelig tømrer metode. På trods af dette, restaurering bør behandles med fagfolk, der sætter deres hjerter i det endelige værk.

For de mest komplekse kategori omfatter antikke møbler, for at genoprette den kan ikke undvære æstetiske smag og erfaring i brug af specielle materialer. Det er ikke bare antikviteter, så elsket af folk, der kender prisen på kvalitet og smukke ting. Restaurering af antikke møbler tager ganske lang tid, fordi det er håndlavet møjsommelige arbejde på produktet, er et sandt kunstværk. Master i restaurering af træmøbler omhyggeligt at studere alle de fine detaljer i emnet og i overensstemmelse med de aktioner, hos dem, der gør det, vælger den bedste metode til reparation.

laminering

Det er den mest almindelige form for restaurering og er baseret på fjernelse af de slidte belægninger fra overfladen og påføring af særlig lakeret sammensætning. demonteret møbel af dele, bortset fra de limede elementer og base. Maling, tilgængelig forurening og lak fjernet slibning. Hvor dens anvendelse er umulig (udskåret eller ujævne dele), båret zamyvka belægning. Efter reparation af brudte strukturelle elementer og eliminere ridser og chips. Hvis møblerne dårligt er beskadiget, det krævede ekstra forstærkning, først da kan begynde forsamlingen. Det sidste trin er at påføre lakken.

Decoupage

Denne restaurering af træmøbler i form af en tegning af applikationer udføres uden dyre materialer og aktiviteter, der kræver særlige kompetencer. Ofte bruges til design og tegninger sandwich husholdning klude.

Overfladeeksponerede trim sweep ved hjælp af sandpapir, og derefter akryl malingen påføres i en 1-2-typen lag.

Fra bleer skæres mønstre nødvendige og adskiller det øvre lag som vil blive anvendt til anvendelsen. På overfladen af møbler og omhyggeligt påført mønster er dækket med lim. Dette kan være en speciel lim eller en konventionel PVA. Den fortyndede sammensætning påføres med en pensel, derefter stryges plan for at fjerne eventuelle bobler og folder. Efter den endelige tørring toppen distribueret søm decoupage, der anvendes som et beskyttende lag.

Restaurering af træ malede møbler

Gamle møbler og dekoreret med akryl og lak, der giver dem nyt interessant udseende. Udførelse maleri kan gøres på to måder: ved hjælp af stencils og mønstre eller manuelt.

farve

Før du begynder restaureringen af træmøbler, er det omsluttet af en film for at beskytte gulvet. Ved tilstedeværelse af overliggende elementer, kuglepenne og andre emner skal fjernes. Når det kommer til kabinet, så fjernede han de kasser og hylder, flytbare håndtag og spejle, hvorefter den placeres på bjælkerne til den nederste del ikke rører gulvet.

Overfladen rengøres omhyggeligt ved hjælp af sandpapir medium og fine gryn. Støv fjernes og anvendes terpentin. Yderligere formål belagt med en speciel primer med en sammensætning baseret på olie. Det skal vælges i overensstemmelse med den tilsigtede maling: primer bør være to nuancer lysere. I sit fravær, kan du bruge vandbaseret farve sammensætning. Ansøgning udføres ovenfra, med en gradvis fordeling af sider og bund. Efter tørring bliver materialet forarbejdes ved hjælp af sandpapir. Den resulterende overflade gnides med terpentin og en blød klud.

Til dannelse af et fladt plan uden nogen fejl på primeren fordelt shellak tidligere fortyndet med et opløsningsmiddel i et forhold på 1: 1. Dernæst behandling af papir og terpentin.

Før påføring af maling kan fortyndes til flydende konsistens for en mere grundig fordeling. Efter tørring overfladen rengøres og dækket med den ønskede sammensætning.

Reparation og restaurering af træmøbler

Hjemmelavede eller færdiglavet fyldstof anvendes til behandling af den separerede træfibre, revner og mindre skader. Sammensætningen fordelt således, at defekterne er helt fyldt, så det havde en lille fremspring over overfladen, som vil være lige, når tørt. Endvidere det reparerede område er poleret. Ved fremstilling self præparat kan det være for lys, løses dette problem ved tilsætning af pigmentpulver. Særlig omhu i at vælge skyggen af et træ kræver elementer, der har en lak klar lak. Der er også mange organisationer, profilen af dem er genoprettelsen af træmøbler. Moskva holder den førende position i antallet af sådanne virksomheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.