Intellektuelle udviklingAstrologi

Zodiac Kompatibilitet: Fisk og fisk gift

Er det rigtigt, at de samme tegn i dyrekredsen kompatibilitet ikke er perfekt? Fisk og fisk i et ægteskab - en meget interessant emne. Efter alt, mennesker født under denne konstellation, - lukket, lidt mærkeligt, handler intuitivt i form af relationer. Meget slags tegn - Fiskene. Kompatibilitet i et ægteskab af to af dens repræsentanter er ganske snu. Det er værd at overveje nærmere EU.

Mand og kvinde af dette tegn er meget lig hinanden. Det er denne lighed, bliver de stærkere to gange. Men vær alting er Paradoksalt lyd - og to gange svagere. Disse svagheder, der er forbundet til en partner, fordoble de samme mangler andres. Den samme situation med deres styrker. Nu skal vi tale om, hvad de er forenelige.

Fisk og fisk i et ægteskab, vil være et godt match. Det er meget blødt, oprigtig og rolig personlighed. Ingen i denne forening vil ikke forsøge at tage føringen, henholdsvis er sandsynligheden for et argument reduceret til et minimum. Hvad kan man sige om disse personligheder? Det faktum, at disse er aktive skærme, altid forbliver på sidelinjen. De kan lide at analysere, hvad der sker, og at drage konklusioner om eventuelle fænomener og ting. Disse mennesker er afhængige af psykologi, spiritualitet, oversanselige - alt, hvad der er så usædvanligt, som de er. Det faktum, at disse mennesker er så ligner hinanden, bestemmer deres succesfulde kompatibilitet. Fisk og fiskeprodukter gift leve lykkeligt, for hvis de har valgt hinanden, det var et bevidst og bevidst valg. Det faktum, at fiskene er velbevandret i de mennesker og perfekt se de sande ansigter de andre, selv om udenforstående omhyggeligt skjule dem bag maskerne.

Det skal bemærkes, at det første forhold vil være vanskeligt at udvikle. Da begge partnere er tøvende, er det svært at gøre det første skridt og vise et ønske om at vise deres følelser. Men hvis forholdet vil udvikle sig, vil det være den perfekte kompatibilitet. Fisk og fisk i ægteskabet - det er helt sikkert en glad forening, rolig, oprigtig og romantisk. De behøver ikke den passion og konstante nyhed. Åndelig forbindelse de har, er i første omgang.

Jeg vil gerne anerkende den gode intuition af tegnet. Ofte er det takket være hendes Fiskene begynder at handle på din indre følelse. Og på grund af denne evne til at forhindre mange mulige argumenter. Nogen vil vige. Fiskene forstå hinanden perfekt. Det er værd at bemærke, at de ikke behøver ekstra ord - de føler hinanden uden ord. Jeg elsker deres grænser med noget overjordisk og uforklarligt.

Hvad vil være den kærlighed horoskop Fiskene i 2014. år? Det skal bemærkes, at de første par måneder, det vil bringe meget reelle oprigtige følelser. Men vi bør ikke idealisere deres partner, ellers kan du blive skuffet. Det er bedre ikke at vise deres følelser i offentligheden i disse måneder. Men i marts, på de stille og beskedne Fiskene vil åbne deres seksuelle energi, der skal bruges. Det bør være dristigere i foråret - du kan vise lidt mere aktivitet og initiativ. I sommeren bør være at hellige sig til huset, gør arrangement og skaber en hyggelig og venlig atmosfære. I efteråret kontor romantik kan ske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.