Intellektuelle udviklingMystik

Urter, amuletter til beskyttelse af hjem, familie, børn. Slaviske amuletter og deres betydninger

Kvinder i mange kulter og mytologier er central, fordi ikke kun er den legendariske målmanden fra ildstedet, men også beskytter af sin familie fra den eksterne negativitet og onde kræfter. Herbalist assistenter ofte tage et træ, græs og blomster, fordi det er i dem er skjult kombinationen af flere stærke kræfter af elementerne - luft, vand og jord. Bevæbnet med en mangesidet oplevelse af forfædre, kan kvinder ikke bare koge fløde eller bouillon, men også for at bygge den stærkeste værge. Både for den enkelte og for hele familien. Undertiden bruges også en lang række grunde.

amuletter

Herbalist længe været betinget delte hendes grønne arsenal i flere grupper:

  • Amuletter græs - bruges til at skabe beskyttelse af kilder og resten;
  • helbredende og regenererende planter - anvendes til fremstilling af salver, rastirok og infusioner;
  • græs, have en kærlighed kraft - bruges til at skabe indtagende midler;
  • urter til lykke - denne type anlæg anvendes til at skabe amuletter eller charme, samt buketter gebyrer.

Visse typer af planter kan tjene som en god begyndelse, og bringe nogle problemer, end ikke forsømte troldmænd og misundelig. Hver farmaceut i at starte din egen måde nøje studere netop dette område af ekspertise, fordi græsset er så kraftfuld kan bruges mod en person i første omgang.

egenskaber

Sygdomme, melankoli og træthed har længe været betragtet som konsekvenserne af indflydelsen fra de onde kræfter på den menneskelige krop. Urter, amuletter ikke kun designet til at afspejle den negative, men også at akkumulere sine egne reserver af menneskelige og muligvis øge dem.

Fra et historisk synspunkt, har planten længe fundet sine fans, fordi selv før fremkomsten af menneskehedens dyr hævn brugt den helbredende egenskaber af planter under sygdom eller forgiftning. Og i dagens verden, ejerne ofte deler deres indtryk om metodiske razziaer katte i haver eller skove, er mange husmødre ofte fanget for kæledyret spise vintergækker eller vejbred.

mod skader

De mest populære er græsset mod skader blandt uuddannede befolkning. Hvorfor så? Fordi det onde øje og fordærv er de mest almindelige handlinger kantet væld af moderne menneskehed. Kronisk afhængighed velfærd og økonomisk nerazberih i enhver stat producere vildt misundelse i samfundet, der fører til fremgang i sine usædvanlige lyster.

Ikke altid ødelægge tanke, og beregne på forhånd alle sine ofre - ofte er der et sammenløb af flere faktorer, som giver tanker eller ønsker sådan en kraftfuld ladning. En person kan bare sørge over deres sorg og på sådan en dyster kulisse til at tænke på en person mere heldige eller heldig, hvilket i sidste ende fører til ødelæggende konsekvenser for sidstnævnte. Men vi sidespring, og derfor vende tilbage til emnet for denne artikel. Så urter ...

Ved afhentning planter?

Til alle der et græsstrå og blomster nå deres fulde magiske potentiale, alle ved en herbalist algoritme adfærd under høst, tørring og kombination af materialer. Slaverne kaldt den mest frugtbare periode at indsamle urter dagen for sommersolhverv. I den varme årstid er der nogle stærke partier, der lovede at formere planter magt af elementerne. Begyndelsen af porerne i samlingen er den dag Agrafena engblommer. Det var om aftenen den 6. juli, syntes obligatorisk procedure vask, fordi vandet ikke kun gik uden for snavs, men også rense den indre verden.

På globus-pige komme ud festlige kister meget robust og kjoler zahazhivali naboer. Ejerne blev bedt om at vaske deres gæster, og derved skubbe skænke komme med bånd, perler helt nye eller kranse. Herbalists samme aften gik nogle gange for at samle den rigeste høst, som let kunne give en troldmand råvarer til hele næste år.

Den næste rige på styrken af festivalen er den dag i Ivan Kupala. På grund indsamlet på dette tidspunkt, mange urter slaviske amuletter modtaget yderligere modstand mod de onde kræfter. Men foretage søgninger i nat kunne kun kyndige herbalists, nymfer, eller lang tid praktiserende kvaksalvere. Det held er ikke tilbage i mørket, du har brug for at komme ud af hjemmet uopdaget. På mange områder denne mission fastgjort på "rene" ældre kvinder - fordi de ikke kan forestille sig et barn og er ikke i et seksuelt forhold. Nogle af historierne om efterkommere af naturmedicin nævnt det vigtige krav - er forpligtet til at samle urter i et par dage før Ivana Kupaly fjerne brystfinner kors. Ofte i skoven og healere samler helt befriet fra det helt jordnære, selv smide skjorten, og indbringes planterne i den sande renhed.

Hvor til at sætte græsset?

Efter opsamling af græsset straks blev hørt kolleger landsbyboere eller tørret og tørret planter, der allerede stablet i "grænse" af plads - en tærskel, et rør eller et hjem komfur. Efter hviskende konspirationer. Charms af disse urter og potions og sammenblandede i stor efterspørgsel.

Nedenfor finder vi den mest kraftfulde, populær og elsket af mennesker græs.

Ivan da Marya

Diskret Ivan da Marya er en stor fortaler for hjem mod tyveri. Anlægget har blomster af gul og dyb lilla farve. Derfor opdele dem i udfoldet i rummet, heksedoktorer var sikker på styrken af deres bånd. Man troede, at anlægget ikke kan forblive i stilhed med sin halvdel, og det er de hvisker blomster yde beskyttelse boliger fra tyve.

Ararat-græs

Betragtes uvurderlig amuletter græs, blomstrende som crouches på dagen for Ivan Kupala, og dem, der fik tre fulde opløbet, og alle berømte for deres uendelige magt. Til de kyndige herbalists omfatter Ararat græs, udsmykning sammenløbet af flodlejer af to kraftfulde floder - Oka og Moskva. Traditionen siger, at for at få en så stærk plante kan kun modig og magtfuld mand, fordi i St. Johns Night mirakel-græs bevogtet af onde ånder. Ejeren er så flower power og erhvervet i løbet af de mørke kræfter, og frem for alt trylledrikke. Derfor har planten altid været masser af fans.

Ararat pryder hans hoved knopper blå og varm gul, trækker disse mange slaviske skønheder. Vi gik på jagt efter græs i løbet af dagen eller ved midnat fri af Ivan Kupala. Men denne kompleksitet er lige begyndt - for at få anlægget er ikke så let. Søgende måtte opridser resultatet omkring knivens blad (i retningen widdershins, t. E. solen) og furen efter lodtrækningen for stilk. Hvis Ararat græs går langs rygsøjlen og jorden, det lovede succes i jagten på magiske planter. I det tilfælde, hvor det er brudt, kan trygt vende hjem - hekseri styrker eller i græsset eller i resten af de andre kunne ikke længere lede efter denne aften.

Break-græs

Hvis du er interesseret i urter, amuletter til hjemmet, bør du vide, at Ararat græs også tilhører dem nævnt ovenfor. For at finde det ikke bekymre dig om mit held den aften - urter selv forsøgte at komme ind i hans vogn. Mange healere, kom til sit arsenal af Ararat, gik på jagt efter et break-græs. Denne blomst er den magiske magt er altid sidestilles med bregne. Før pausen græs ikke kan stå ingen lås, ingen hindring (ikke for ingenting, at det er dette navn!), Og har fundet det kunne blive usynlig. I St. Johns Night græs blomstrer så meget, som er nødvendigt for en fuld læsning af Herrens Guds Moder og bønner, og derefter fyre blomsten falmer.

Få det ikke så let. For at gøre dette, skal du finde Ivan Kupala ødemark og slå græs på det, så længe kniven brister i to dele. metal jingle vil være et sikkert tegn på held og lykke - i en stak nødvendigvis vil blive fundet lige potion. Efter at have taget i hele bundt af græsslåning fra det punkt, hvor bladet brød, kastet ind i en nærliggende flod og ventede. Sæt græsset er ikke alene ikke synke i Vodice, men svømme imod dens flow.

Af særlig interesse i denne plante næring - af indlysende grunde - tyvene. Fans af nemme penge anser det det vigtigste i dit arsenal, fordi planten ikke bare har særlige egenskaber, der demonstrerer andre amuletter græs, men også giver dig mulighed for at komme igennem enhver forhindring (ikke engang behøver at bryde låsen), du kun græs lå i den tidligere fremstillede skåret på finger. Så læse overbevisninger ...

bregne

Placeret under huden, kan denne potion også bruges mod fjenden. Ifølge legenden, ved et tryk på en levende væsen, det kostede sidstnævnte. Pas på gamle dame altid jomfruer skyr steder, hvor voksende denne urt. Fern har dog altid vakt stor interesse blandt folket. Du bet! Han kunne også gøre en person usynlig, men ud over alt andet og gav finderen evne til at vende siderne i fremtiden og fortiden, men også til at gå i dialog med dyrene.

tasker

Tendensen i de seneste år er blevet meget komfortable og unægtelig farverige poser med urter. De bruges ofte af unge mødre, forsøger at beskytte deres barn mod fjender eller tilskuere. Af en god stykke linned syet rummelig taske. For ham fastgøre en tråd til at stramme. I posen losses han alt græsset fra de onde mennesker. Når det er placeret i en krybbe eller barnevogn, mens du går. Hvilke planter er egnede til dette formål?

Urter til beskyttelse

For at beskytte barnets brug tør basilikum, en god kvist hyldebær og perikon. For at styrke den kraft til at konfrontere sygdommen i en linned pose er bedre at sætte Verbena og nard. Basil siden dage af kongerne er berømt for en kraftfuld beskyttende egenskaber, især som en talisman af hjemmet. Maids mange herskere, der er i alle værelser er godt fyldte poser til smag plante kørte det dårlige vejr, onde ånder og fremtidige fjender.

Verbena

Verbena er berømt ikke kun for sine beskyttende egenskaber (mange taler om det faktum, at vampyrer er også på vagt over for ejerne af planten), men også berømt for sin evne til at tiltrække kærlighed, held og endda velstand. Faglærte bruger ofte hendes blomster i en komposition.

kløver

Ikke ringere jernurt og fabelagtige kløver - ikke underligt, hans evner er beskrevet i mange historier og endda kultfilm. Tre blade mor omhyggeligt zasushivat og underlag i en pose. En værnepligtig kløver med fire blade bringe held og lykke. Sådanne maskot healere rådes til aldrig miste og beskytte mod fugt.

bulmeurt

Picking urter, amuletter til huset, den kloge healer ikke glemme Belene (den sædvanlige udtryk "bulmeurt proppet" er ikke forgæves lyde i legender, sagn, ordsprog og andre udtryk for folklore). Dette anlæg er i stand til at modstå galskaben. Derfor, i mange lande en pose af bleget var skjult i nakken amuletter. Magee og grundigt blandet guiden giftig plante med andre urter, og derefter faldt i en fast sikkert trance. fremhæve Også evne bulmeurt afspejle alle hypnotisører angreb.

malurt

Hvert år mester alle mindre tilbøjelige til at bruge i deres opskrifter malurt. Anmeldelser moderne herbalist fyldt med beklagelse, at selv når omhyggeligt plukket selv toppe af planten kan ikke gemmes fra kraftig pollen. Efter at bitre smag efterlader ingen kvaksalver i et par dage. Det er bare ikke kendt af alle potentielle tærte malurt - i gamle dage blev det betragtet som en bro mellem virkelighed og subtile verden af andre sager. Erfarne shamaner og troldmænd har tyet til hjælp fra planterne til at etablere kommunikation med ånderne. det hjælper også til at beskytte folk fra det onde øje, ondskab, og dermed det betragtes som en katalysator for frugtbarhed.

Mange slavisk oberegi Weaver produceret med tilføjelse af Artemisia korn, fordi det er skjult i bitterhed det har enorm antidemonic ladning. Shamaner bruger tør potion for at ryge sessioner: gennem tyk røg ikke alene kan de falde i trance, men også for at se den sande tilstand. Ønsker du at beskytte hjem og familie fra alle urene kræfter? Herbalists rådes til at hænge i alle rum på de små klaser af tørrede malurt, godt bundet hans tråd. Bitterhed kørsel væk ikke kun allerede sameksistere med onde lejere, men vil også skabe rundt i lokalet nogle antydning af en kuppel, hvorigennem andre kræfter vil være vanskeligt at trænge igennem. Kineserne rådes til at skjule en flok salvie nær hoveddøren - så storme og onde mennesker ikke kan beskadige huset. Nogle slaviske herbalist fortælle os om fordelene ved at tage et bad med en tør plante - så helt vaske den akkumulerede onde.

Overvindelse - græs-afdeling: værdien af planterne

En kraftfuld ladning for hekseri har magt i midsommer nat ubemærket i udseende overvinde-græs (hvid åkande). Det har ubegrænset magt af solen og symboliserer uendelighed af hans bevægelse. Dette anlæg anses for at være de ældste slaviske amuletter, der er aktivt bruges i verden i dag.

Det vigtigste område af aktivitet overvinde betragtes slavere beskyttelse mod sygdomme og magiske rænkespil, så planten har tjent ikke blot som et materiale objekt (græs-værge) - hans navn er ofte brugt i teksten til charme og magi. Med hensyn til de magiske egenskaber åkander, mange bemærkede dens evne til at rense sindet vildfarne mand, for at give styrke til ånden og kroppen i kampen mod den negative indflydelse. Over tid, billedet af en blid blomst begyndte at blive gentaget og smykker - amuletter, ringe og øreringe slidt i tilfælde af fare eller en alvorlig sygdom. Men healere rådes til ikke at tiltrække anden verden i et sundt menneskeliv gennem regelmæssig brug af smykker.

For at oprette en talisman med billedet af græsset ofte bruges med sølv og guld, i det mindste - en sten eller poleret træ. Omslutter en kraftfuld ladning af solenergi åkande blev anset strengt personligt talisman, så valget af behandlet omhyggeligt, så for ikke at fornærme beherskelse. Grass-Ward, hvis værdi varierer alt efter de behov, som dens ejer, anvendes selv i hjemmet, for eksempel i pynten af retter og tøj. Bestik mønster planter beskytte familien fra forgiftning, og tøj pyntet med broderi sådan, beskytter mod fare på vejen eller i slaget (i sidstnævnte tilfælde blev mønstret anvendt på rustning).

Oprettelse charme, mange umelitsy forsøgt at kombinere den fine lilje med bregne magtfulde, fordi det blev betragtet som en anstændig par slaver overvinde-græs. Maskotter for familien også produceret i par: mand - majestætiske bregner, og feminine energi er mere egnet flyvning-græs (et andet navn); hvert stykke blev skabt som en halv, så der til sidst havde parret et forbindelseselement i form af talisman.

tidsel

Slavere beskyttelse hjem bundet til første omgang. Efter alt, hekse var de første fjender af sundhed og lykke af familien. Derfor, i det arsenal af fornuftig herbalist altid haft en tidsel. Som vogter, er denne plante ikke kun skulle vække den onde ånd, men også til at køre ham væk. I mange landsbyer på graven af en troldmand kyndige folk altid plantet en tidsel, og derved forsegler levendes verden fra påvirkning af den afdøde. Også kunne en blanding af flere urter hjælpe præsten at forvise fra hans næsegrus krop besejrede den onde ånd, og dermed fremskynde processen med eksorcisme.

Slavere brugte en tidsel blomst med henblik på personlig menneskelig beskyttelse mod skader og det onde øje. For at gøre dette, er det blevet udsat for de intriger af misundelige var nødvendigt at gå til engen på en varm dag, før den nye månen og forstyrre forsigtigt farve planter. Udfør den procedure, du har brug for alene, og prøv at tænke over deres egen beskyttelse. Efter en blomst er nødvendig for at vikle håret og bære med dem i et år, og på tidspunktet for den næste nymåne - i varmt vejr - det er nødvendigt at finde en ny blomst. Gamle når det er nødvendigt at oprigtigt takke og helt brændt. Generelt alle de planter, amuletter efter den påtænkte anvendelse skal bringe ilden - så fjenden vil ikke være i stand til at bruge dem, og det maskot er ryddet og indtage sin plads. Hvis du ikke gør det, i løbet af årene, disse maskotter er de mest magtfulde amuletter, fordi absorbere kraft forgænger og mobilisere deres ressourcer.

Af de syv urter

Stærke herbalists forberede amulet af syv urter, herunder i det de stærkeste planter og knopper. Denne form for indsamling af omfattende beskytte og rense den person fra onde tanker, unødvendige ønsker og misundelse. At vælge og kombinere den beskyttende "gruppe" kan kun være en feinschmecker og samler af gamle traditioner og lære, og du kan finde dette i landsbyer og små bygder, hvor folk ikke har mistet kontakten med den sande natur og hans natur. Trust charlataner ikke værd, især fordi de fleste urter positivt kan påvirke en person, og hvis det ikke håndteres korrekt spiser dens energiressourcer.

konklusion

Picking urter, amuletter til familien, er hver kvinde tvunget til helt at rense dit sind fra de negative, dagligdags problemer og klager, eller magiske kraftværker vil blive tabt. Samme regel holdes af dem, der skaber dukker eller forskellige sammensætninger skal beskytte huset fra det onde, ondskab og dårlige mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.