Kunst og underholdningFilm

Serien "The Beautiful Life": skuespillere, roller, plot resumé

I serien "Beautiful Life" aktører vender tilbage til de evige temaer i ulykkelig kærlighed, jalousi og rænkespil af fjender. Efter hvad plottet udvikler begivenhederne i filmen og som spillede en stor rolle i det?

"Beautiful Life": skuespillere og roller. Marina Mitrofanova som Irina

Marina Mitrofanov - en indfødt af St. Petersborg. Hun blev født i juni 1992. Efter gymnasiet, Marina gik til Moskva for at studere i School Shchepkin. I 2013 blev pigen overdraget til en cameo rolle i tv-serien "Lie, hvis du vil." Et år senere fik Mitrofanov ind i projektet, "Beautiful Life".

I serien "Beautiful Life" aktører Marina og Evgeny Mitrofanov Shirikov spille unge mænd, der engang mødtes til en fest og faldt i kærlighed. Men denne ideelle forhold, som altid var der deres modstandere og misundelig. Som et resultat af rænkespil af nære venner Irina mister ikke kun hendes elsker, men også tvunget til at blive en prostitueret valuta, for at redde sin familie. Hovedpersonen kan ikke klare livets vanskeligheder, men det er prisen for det, hun betaler for meget.

Marina Mitrofanov, der spiller Irene, fortsætter med at dukke op i serien. I 2014 medvirkede hun i sitcom "Family 3D" og i 2016 med skuespillerinden forventes kun fire premiere.

"Beautiful Life": skuespillere, foto. Eugene Shirikov som Jura

Skuespiller Jevgenij Shirikov handling i film også begyndte relativt nylig. I 2012 optrådte han i en episode af "Patrol. Vasilevsky Island "og i 2013 for første gang fik hovedrollen i serien" Melody til to stemmer", hvor han spillede sammen med Olesey Fattahovoy. Shirikova spurgte derefter at tage del i serien "Beautiful Life".

Skuespillere Eugene Mitrofanov Shirikov og Marina på den historie, de elsker hinanden og drømmer om at blive gift. Men helten Shirikova - Yuri Sokolov - hader Verkholantsev vis Alexander, der også har designs på Irina. Han arrangerer alt, så Yuri sendt til Afaganistan. På dette tidspunkt, er andelen af Irina falder prøvelser, og kommunikationen mellem de unge afbrudt. Når Shirokov helten vender hjem, er alt allerede er der ikke nær så meget som før. Og genvinde kærligheden synes at være helt umuligt.

Eugene Shirikov efter "smukke liv" medvirkede i flere populære tv-projekter: i 2014 optrådte han i sports drama "The Champions", og i 2015 spillede Artema i den berømte tv-serie "Kitchen", som udsendes på tv-kanal "STS".

Agatha Mutsinietse som Jeanne

De vigtigste aktører i serien "Beautiful Life" - en ung og smuk kunstnere, der lige er startet deres karriere i filmen. Det samme kan siges om den lettiske model Mutsinietse Agatha, der dimitterede fra VGIK med udmærkelse.

Agata først spillede en cameo rolle i "Trace" -serien. Indtil 2011 modtog hun kun små roller i mindre kendte projekter som "konstruktion bataljon", "Invisible Man", "Gamere", "Min familie er vanvittigt." Mutsinietse heldig, da hun tog hovedrollen i tv-serien "Closed School". Efter dette, blev hun mere og mere at spille de centrale figurer i forskellige film.

I serien "Beautiful Life" lettisk skuespillerinde betroet rolle spydig kæreste af hovedpersonen. Zhanna Verholantseva - datter af en indflydelsesrig person i byen. Hun er lunefuld og bruges til at få, hvad han ønsker. Og da Irene kom en ung mand, Jeanne ønskede var hans. Så lykkedes det hende at bringe maskinen ned og bringe moderen Irina er stadig mange problemer Subbotins familie. Men, som det sker i et eventyr, i det endelige billede af alle de skurke får, hvad de fortjener.

Kirill Zhandarov som Sasha

I filmen "Beautiful Life" skuespiller Kirill Zhandarov og Agatha Mutsinietse spille bror og søster. Sasha Verkholantsev af Cyril også forkælet og opløst, samt hans søster. En dag besluttede hun at Irina - præcis den slags pige, at han virkelig har brug for.

Ansvarsfraskrivelse Sasha har ikke stoppet: han spurgte sin far til at sende fra den elskede pige, og da Irina mor var alvorligt syg, tilbyder penge i bytte for samliv. Men Irina uventet nægtede.

Kirill Zhandarov - skuespiller, som blev fastsat for skurken rolle. Meget svært at finde en film, hvor han spillede en mere eller mindre anstændigt menneske. Måske undtagelsen er billedet af "spejder", hvor Cyril fik rollen som sovjetisk spion, og "oplevelse", hvor Zhandarova mandat rollen som en ung videnskabsmand.

Andre roller kunstnere

Serien "The Beautiful Life", skuespillerne og den rolle, som begejstrede publikum i et par uger, indtil filmen blev sendt på tv-kanalen "Rusland-1", var de nyeste film kreditter for skuespillerinden LYUBAVA Greshnova. Hun medvirkede også i de projekter, "Leaving at bo" "Så længe jeg lever, jeg elsker" og "Drive".

En anden ven af hovedpersonen af Catherine Dubakina spillet, bedst kendt for rollen som Masha i sitcom "The Nanny."

Også i billedet kan man se Tatiana Orlova ( "Children of the Arbat"), Natalia Cherniavsky ( "Simple Truth") og Vladislav Vetrov ( "Admiral").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.