HjemlighedKøkken

Køleskabe "Toshiba": en gennemgang af de bedste modeller, brugeranmeldelser og fotos

I Rusland har Toshiba køleskabe været kendt i lang tid. I kunsten at mærke har sine fans og elskere. De er mere og mere hvert år. Den berømte selskab fra Japan beder om deres produkter temmelig høje pris, men det giver den højeste kvalitet, fremstillet med den mest avancerede teknologi.

Det er værd at huske, at historien om mærket begyndte med produktion af køleskabe og udstyr til dem. Toshiba Corporation i 2011 foreslog, at en russisk køber ti modeller af køleskabe (stand-alone). Alle af dem er kombineret, otte af dem er udbredt i Asien formfaktorer Top Mount, med fryseren på toppen, og to modeller mnogodvernye (som de kaldes i virksomheden). Det var temmelig risikabelt, fordi Rusland ikke er for populære modeller med top fryser.

Hybrid Plasma-System

Et af de vigtigste udviklinger i selskabet eksperter mener Hybrid Plasma - destruktion af systemet med ionisering og bakterier. Den er designet til at bevare den rene luft i køleskabet, nedbrydning af ethylen, hvilket i høj grad fremskynder forringelsen af frugt og grøntsager.

Åbenlyse spor af virkningen af gas på produkter observeret næsten alle husmødre. Grøntsager skule, sværte, skræl revner. Hybrid Plasma spalter ethylen til vand og carbondioxid. Ioner (negativt ladet), der genereres af systemet, fuldt ødelægge bakterier.

Cool Air Wrap System skaber en parallel strøm af renset luft, der renser køleskab lugte. Alt dette gør det muligt, at produktet kan opbevares frisk i meget længere tid end i konventionelle enheder.

LED-belysning

Køleskabe "Toshiba" ikke længere har de løg, som mange virksomheder fortsat skal bruges til belysning. Da det viste sig, de forbruger er ikke så lidt, som det ser ud, energi og udleder unødigt at varme teknologi. "Toshiba" Ingeniører og designere i deres mekanismer erstattet dem med LED-belysning. Det giver ikke varme og forbruger ti gange mindre energi end traditionelle glødepærer.

Desuden har eksperter fundet en anden virksomhed oprindelige afgørelse. De anså det muligt at kombinere innovation med LED-UV Fresh Guard - systemet, placeres i den friske zone. Dens UV-lysdioder forbruge op til femoghalvfems procent af bakterierne i fisk og kødprodukter, der giver dem meget længere tid at opretholde deres nyttige egenskaber end konventionelle køleskabe.

Alle Toshiba køleskabe har en No Frost-system, der køler frostfrit og kræver ikke afrimning. Selv de mest kraftfulde og store køleskabe "Toshiba" har et lavt støjniveau (42 dB). Dette er en meget god indikator. Adskillige afskærmninger, køleskabe "Toshiba" refererer kun til den klimatiske klasse N, hvilken involverer udnyttelse af teknikken ved en temperatur på højst + 32 ° C. Det ligner en anakronisme, idet mange fabrikanter fremstiller deres produkter to og ofte fire klasser.

Hvis nogen fra vores læsere er vigtigt at meddele Dem, at i vores land sælges Top Mount, som er samlet i Thailand, og køleskabe mnogodvernye "Toshiba" er bragt til os fra Kina.

Virksomheden opdeler sine køleskabe i tre kategorier - "glas" medium, large og Vi ser på nogle flere modeller.

Køleskab "Toshiba" GR-R47TR

Japanske selskab anser denne model til gennemsnittet af lydstyrken. Ikke desto mindre er det "middelmådig" har en kapacitet på 446 liter. Køleskabe tilhører denne kategori har usædvanlige dybde for os (72 cm), og GR-R59TR har en bredde på 66 cm (højde 175 cm). Disse køleskabe er forskellige mindeværdige design. Det kan kaldes en streng, lavet i klassisk stil. En særlig detalje af design - massiv i udseende, typisk for Toshiba enheder som loddet langs hele længden til dørhåndtaget. De er en lille køleskab ulempe - de kan ikke opveje den anden side. Disse modeller er udført i tre farver - gylden, gyldne champagne og sølv.

Mnogodvernye køleskabe

Overvej de to modeller, som er helt anderledes end de foregående. Vi har allerede sagt, at de kaldes selskaber mnogodvernymi. Dette ord kan kombinere datamodellen. Da køleskabet "Toshiba" GR-L42FR refererer til den form faktor for den franske dør, men GR-L40R tilhører formulere vanskelig. Det er næsten helt kopierer den oprindelige futuristisk design fyr, men seks centimeter dybt, og det vigtigste rum lukker normal dør, ikke to fløj.

Både køleskabet roman og interessant at dens oprindelige layout. Dimensionerne af disse maskiner er meget imponerende, som er typisk for hele Toshiba-teknologi. Det totale volumen på 300 liter. Køleskab "Toshiba" GR-L40R har fem døre og skuffer, og GR-L42R - seks. Farve-løsninger betydeligt mindre - golden stål.

Køleskab "Toshiba" 5 kammer (ligesom dens modstykke-kammeret 6) har to meget store kølerum. Første (224 l volumen) øverst, en lille (77 l) er bestemt til grøntsager, der ligger mellem de to kamre - den nedre og øvre 81 l 17 l (for fisk og kød). Ved siden af det er en anden gren - is (14 L). Det fylder den automatiske ismaskine.

Køleskab "Toshiba" GR-D62FR

Denne model er ved første øjekast imponerer med sit design. 483 liter arbejdsvolumen af køleskabet er inddelt i seks zoner, der hver er forsynet med en dør egen. Dette skaber optimale betingelser for opbevaring af forskellige produkter, og giver en høj grad af energieffektivitet. Alle seks kameraer er drevet af en generator i No Frost-tilstand.

Ud fra ovenstående kan det konkluderes, at køleskabe "Toshiba" - maskiner usædvanlig og original. Den er designet til dem, der elsker alle teknisk perfekt.

Kundevurdering

Ifølge folk, der allerede har køleskabe, "Toshiba", det er meget praktisk og pålidelige enheder. Ganske store hylde på døren let rumme to-liters flasker med vand og dermed forkortede hylder inde i køleskabet. Mange er tilfredse med den enorme kapacitet og tilgængeligheden af forskellige afdelinger, som giver dig mulighed for at gemme fødevarer korrekt.

Købere siger store job frysere og lange garantiperiode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.