TravelingHoteller

Hotel Ramada Phuket Southsea 4 * Thailand, Phuket fotos og anmeldelser

Phuket betragtes som den bedste udvej i Thailand. Hvert år besøges af tusindvis af turister på jagt efter en god badeferie og underholdning. Den udvej er bygget en masse hoteller i forskellige niveauer, blandt hvilke er ikke kun respektable institutioner, men også nok budget hoteller. I denne artikel vil vi tale om en af de gode hoteller på øen - Ramada Phuket Southsea.

Lidt af dette hotel

Ramada Phuket Southsea er beliggende i den berømte Patong Beach, som er en af de bedste steder på øen. Nå hotellet er ikke svært, fordi det er placeret 42 kilometer fra lufthavnen.

Komplekset er bygget i typisk thailandsk stil og består af lave bygninger placeret på tværs af vejen fra havet i området Karon-bugten. Phuket By fra hotellet kan nås på en halv time. Det moderne hotel tilbyder gode værelser og højt serviceniveau til sine gæster.

Værelser

Ramada Phuket Southsea har 152 lejligheder, udført i en tropisk stil. Der er værelser i forskellige kategorier blandt dem:

  1. Standard - et værelse med omkring 40 m sq. Hotellet har 53 sådanne rum. Hver af dem kan tage op til tre gæster.
  2. Superior værelser ikke adskiller sig fra de standard dimensioner. I alt er der 73 værelser i denne kategori.
  3. Deluxe værelser med et areal på 45 kvadratmeter. (24 værelser).
  4. Junior suite har et areal på omkring 70 m. Hotellet har kun et sådant nummer.
  5. Executive suite - lejligheder til at rumme fire gæster et areal på 78 kvadratmeter.

Alle værelser er udstyret med aircondition, minibar, køleskab, te og kaffe, en privat terrasse, satellit-tv og tv. Alle lejligheder undtagen de "standarder" i badeværelser har hjemmesko og badekåbe. Hotellet har specielt udstyrede værelser til handicappede og røgfrie lejligheder.

catering

Ramada Phuket Southsea en restaurant og flere barer på sit område. Morng Talay tilbyder gæsterne en morgenbuffet, som er inkluderet i leveomkostningerne. Gæster institutioner har mulighed for at smage et udvalg af thailandske og internationale retter.

Hertil kommer, at hotellet har en poolbar, der tilbyder gæsterne ikke kun drikkevarer, men også snacks, samt en café, hvor vacationers har mulighed for at spise i løbet af dagen.

Den komplekse infrastruktur

Ramada Phuket Southsea 4 * tilbyder gæsterne brug af en veludviklet infrastruktur, takket være som ferien bliver mere komfortabel. Parkering på stedet, en gavebutik, valutaveksling. Gæsterne kan drage fordel af concierge-tjenester, renseri og vaskeri, samt besøge fitnesscentret og spa. Komplekset har en swimmingpool udstyret med et opholdsområde udstyret med liggestole og parasoller. Timers reception service henvender sig til turister til enhver tid. Forretningsfolk, der kommer til byen, ikke kun for fritid, men også for arbejde kan gøre brug af business center. Hotellet har tre mødelokaler med alt nødvendigt udstyr. Den største af dem kan rumme op til 120 personer. institutioner Administrationen accepterer også ansøgninger om afholdelse af festlighederne i balsal.

Feriegæster har mulighed for at bestille et opladeligt shuttle service fra lufthavnen og tilbage. Receptionen fungerer repræsentativt for det rejsebureau, som vil fortælle dig, hvad seværdigheder er værd at se.

Spa og wellness

Ramada Phuket Southsea 4 * tilbyder sine gæster en spa og wellness center, hvor du kan gennemgå en række terapeutiske massage og behandlinger i en beroligende afslappende atmosfære. Maya Spa & Wellness eksperter vil hjælpe med at sætte for ikke kun din krop, men også åndelige tilstand. Procedurer for ansigtsforyngelse samt manicure og pedicure hjælpe den smukke halvdel af turister ikke kun slappe af, men også at sætte sig selv i orden.

helligdage strand

Ramada Phuket Southsea 4 * (Phuket, Karon) har en fremragende beliggenhed, hvilket er meget vigtigt for turister. Beliggende på første linje, og den eneste, der adskiller det fra havet, så det er den måde, du ønsker at gå for at komme til stranden. Hotellet har sin egen regulator, som stopper al bevægelse og hjælper dig med at gå til den anden side.

På kysten, er det område af hotellet mærket med særlige flag. Ramada Phuket Southsea 4 * (Phuket, Karon) har sine redningsmænd, der nøje øje at sikre, at gæsterne svømme i udpegede områder.

På stranden kan du leje en liggestol for dagen. Men lokale lounges er tykke gummi madrasser, der normalt placeres på selve liggestol. Her er de placeret lige på sandet. Stranden er ren nok, selv om, og kommunalt.

Ramada Phuket Southsea 4 *: anmeldelser

Taler om hotellet, jeg ønsker at henlede opmærksomheden på de anmeldelser, at det måtte gå. For det er takket være dem, at vi kan få en mere realistisk beskrivelse af komplekset. Hotel Ramada Phuket Southsea (fotos er vist i artiklen) er en utrolig god beliggenhed, hvilket bekræftes af alle hans gæster. Det ligger på den første linje fra kysten, så vejen til stranden tager et par minutter. Desuden er det komplekse bygget på hovedgaden i Karon Resort. Og fordi alle de bedste cafeer, restauranter, markeder, apoteker og andre virksomheder er placeret her. På samme gade er der en smuk kirke, som er absolut et besøg værd. Sådan en bekvem beliggenhed i hvert fald ikke påvirker kvaliteten af turister, da hotellet ligger væk fra stress og jag i et forholdsvis roligt sted. Ifølge turisterne, kan ikke hver institution prale sådan en privilegeret position som Ramada Phuket Southsea (anmeldelser bekræftelse). Kommer ud af hotellet på ethvert tidspunkt af dagen, gæsterne befinder sig i hjertet af handlingen, og den nærmeste underholdning nødt til at gå mindre end fem minutter.

Anmeldelser af hotellets indkvartering faciliteter

Hvordan går med en kapacitet på Ramada Phuket Southsea? Anmeldelser om værelser blandet. Ikke alle gæster er tilfredse med deres interiører, at bemærke, at lejlighederne er behov for reparation og frisk renovering, hvor der er spor af hudafskrabninger.

Resten af rummet er en god udstyr gør opholdet behageligt. Trods det faktum, at hotellet ikke er blevet opdateret i lang tid, er det godt vedligeholdt. Renheden af lejligheden og kvaliteten af rengøringen tilfredsstille selv krævende turister. Turister siger, at thaierne med deres sædvanlige langsommelighed, udrensning og rene værelser i eftermiddag, hvilket ikke er praktisk for alle gæster, som små børn på dette tidspunkt skal sove. Hver dag, personalet efterlader halv liter flaske vand til hver gæst. Meget ofte, maids glemmer at genopbygge rengøringsmiddel eller sætte rene håndklæder. Men efter en påmindelse i rummet er der alt hvad du behøver. Generelt, personalet er meget opmærksomme, hjælpsomme og lydhøre over for enhver anmodning.

Ifølge gæsterne, at forlade et tip, ikke på nogen måde påvirke hastigheden og kvaliteten af rengøringen. I tilfælde af nedbrud eller fejl i rummet, skal du anmode om en reception, efter hvilken alle manglerne elimineres hurtigt nok.

Anmeldt af mad,

Som regel spørgsmålet om magten er en masse polemik blandt turister. Ingen undtagelse, og Ramada Southsea (Karon Beach, Phuket). Nogle klager er forårsaget af mangel på turister en række forskellige retter på buffeten til morgenmaden. Så uanset om det er virkelig svært at bedømme, fordi mange er fuldt ud tilfreds med ikke kun de mange forskellige retter, men også deres kvalitet. Om morgenen, kokken i restauranten tilbyder en smag af europæiske og thailandske mad: frugt, omeletter, røræg, snacks, grøntsager, korn. Generelt standard morgenmad præsenteres sæt af produkter med tilføjelse af de nationale thailandske retter.

Til frokost og middag serverer restauranten, forudsat menuen, blandt hvilke du kan se for sig selv noget egnet.

I umiddelbar nærhed finder du mange caféer og restauranter, der tilbyder den mest forskellige fødevarer. Selv hvis du er en fan af thailandske mad, kan du altid kigge efter steder med europæisk og endda russiske køkken. Central Street (Caron) er rig på alle mulige caféer, blandt hvilke vi kan finde den dyreste, og meget demokratisk institution.

Ud over den store restaurant, en café og en bar ved poolen. I løbet af dagen, de tilbyder gæsterne en forfriskende dukkert behagelig forfriskende drinks og cocktails samt snacks. I gåafstand fra hotellet er et marked, der sælger frisk frugt og andre fødevarer. Generelt med magt til Ramada Phuket Southsea 4 * (Phuket, Karon Beach) er ikke et problem. Hver gæst har mulighed for at vurdere, hvorvidt en lokal restaurant køkken og nærliggende institutioner til at bestemme deres præferencer.

Det generelle indtryk af hotellet

Hotel Ramada Phuket Southsea (beskrivelsen i artiklen) har en udviklet infrastruktur, takket være som turister er forsynet med alle de fornødenheder, du har brug for at slappe af. På campus, kan du ikke bare bruge tid på at slappe af ved poolen, men også spa og fitnesscenter på selve ejendommen. På første sal i receptionen er der endda et lille bibliotek.

Fortjener særlig opmærksomhed hotellets personale. Hvis hotellet er små defekter, er de alle opvejet af venligt personale til at hjælpe gæsterne med eventuelle forespørgsler. Check-in ved ankomsten Room sker ret hurtigt, og selv før den udpegede tim. Som et indskud i receptionen tage hundrede dollars, som derefter genbruges til tidspunktet for din afrejse.

Ramada Phuket Southsea (Thailand) ikke har animation, som i andre hoteller i Thailand. Derfor, hvis du er en tilhænger af aktiv underholdning, så er du nødt til at organisere dig selv gavn for en fem minutters gang fra centrum af feste i Karon området.

På stedet, som vi allerede har nævnt er der en lille swimmingpool med børnebassin og jacuzzi. Det er bemærkelsesværdigt, at dammen er placeret mellem de to bygninger, så gæster, der bor i stueetagen har privat adgang til den. Pool ren og skifte vand hver dag. I nærheden af det har også en bruser og en bar. På trods af alle fordelene ved reservoiret, ved siden af ham er stort set ingen mennesker, og forståeligt nok. Den nærliggende smukke hav, så alle ønsker at bruge mere tid på landets kyster. Territory Hotellet er lille, men samtidig præcis og velplejet.

Restauranten har en udendørs terrasse med udsigt over havet. Morgenmad på hende i morgen lyden af havet - det er en sand fornøjelse. Generelt Ramada Phuket Southsea 4 * (Thailand, Phuket, Karon) giver en behagelig indtryk. Talrige positive anmeldelser bekræftelse. Hotellet tilbyder til dens nuværende lille, men hyggeligt område, noget familie atmosfære. Der er ingen følelse af tilskuerne og støj. Ifølge rejsende, er Ramada Phuket Southsea 4 stjernet hotel designet til rolig afslappende ferie for dem, der søger at bo i stilhed. Det vigtigste kontingent af rejsende - par med børn og pensionister. Fans af støjende parter og natteliv, tilsyneladende, foretrækker støjende steder.

Anmeldelser på badeferie

Hotel Ramada Phuket Southsea (anmeldelser er givet i artiklen) er placeret i hjertet af Karon strand, nær den eponyme. Ifølge gæster, kan på stedet af komplekset tilskrives en af de bedste virksomheder i området. Den berømte strand er på tværs af gaden fra hotellet, hvilket er utrolig praktisk. For at komme til havet er ikke svært, hverken børn eller ældre mennesker.

Karon Beach er kendt, betragtes som en af de mest stille og ikke overfyldt i Phuket, som han og værdsat af turister. Uendeligt lange og brede kyst er dækket med hvid rene sand, hvilket er rart at holde sammen under fødderne. På stranden området afspærret for gæster med særlige etiketter. Ifølge turisterne, havet periodisk spænding der. Og i perioder med roligt vand bliver klart og gennemsigtigt. Men den undersøiske verden er ikke interessant, betyder det ikke opfylder en overflod af undersøiske indbyggere.

Karon Beach er en af de største strande Phukta. Et fund med ham mange dyre hoteller forpligter kysten stadig være godt vedligeholdt og ren. Mange strande på Phuket ligger i bugterne. Men Karon Beach - en helt åben kyst. Det er grunden til, at der er bølger.

Hvis det ønskes, kan gæsterne besøge ikke mindre berømte, men mere overfyldt Patong Beach, som ligger ti minutters kørsel fra hotellet. Hotellet tilbyder gratis transport tre gange om ugen (fredag, lørdag og søndag). På andre tidspunkter, kan besøgende tage en taxa eller leje en tuk-tuks. Hotellets reception kan tages på en knallert leje. At have din egen transport er meget let at flytte rundt i byen og giver mulighed for at besøge de nærliggende attraktioner. Derfor erfarne turister anbefale at bruge denne mulighed.

Lidt om udvej ...

Phuket - en fantastisk udvej, som vil finde noget for enhver smag alle kategorier af turister. Det er ingen hemmelighed, at en stor del af turisterne kommer her hvert år bare for at finde aktivt natteliv og feste.

Øen har utrolig mange dykkercentre, skoler og leje udstyr til dykning. Du kan passere ikke kun det grundlæggende i dykning uddannelse, men også for at hæve deres niveau, samt en fascinerende nedsænkning i farvandene i Andamanhavet.

Endeløse sandstrande på øen er absolut smukke, men udvej er af interesse ikke kun en badeferie. Phuket har et så stort antal interessante steder og turistattraktioner, hvad at se dem alle i løbet af to-ugers ferie er simpelthen umuligt. Det betyder, at du altid vil have en grund til at komme tilbage til udvej.

seværdigheder i Phuket

Turister, der ikke er glødende fans af dykning, men stadig har lyst til at se den undersøiske verden og dens indbyggere kan besøge den berømte akvarium i Phuket. Selvom han er ikke særlig stor, men den lever et par hundrede beboere og marine fisk. Hele akvariet er opdelt i forskellige sektioner. I en af disse, kan besøgende se klovn fisk og sommerfugle, kendt for den berømte animerede film "Find Nemo". I weekenden akvariet personalet sætte på et show med fodring indbyggerne, blandt hvilke der er også aggressiv hajer. Den stolthed af akvariet er den undersøiske tunnel, gå gennem der er mere som en dykke på havbunden. Besøger dette sted vil appellere ikke voksne, men børn til dem.

Phukets mest berømte attraktion er statuen af Big Buddha. Det er så stort, som er let synlig fra forskellige dele af øen.

Statue i lotus sidder på en bakke i Chalong Nakaked området og beskytte templet. Mange troende kommer for at tilbede levn. Turisterne kommer her for at nyde fra lookout fantastiske natur. Komplekset er designet i begyndelsen af det tyvende århundrede. Plads til dens konstruktion blev valgt ikke kun smukke, men også indhyllet i legender.

Ikke mindre interessant sted for turister er Botanisk Have. Han fortjent anerkendt som en af de mest imponerende steder på øen. Haven blev oprettet for ikke så længe siden, han arbejder siden 2012. Han øjeblikket indtager næsten 10 hektar. Dens hele området er indrammet i national thailandsk stil, er det dekoreret med springvand, alle former for dekorative elementer, artefakter og udskæringer af træ. Gæsterne har mulighed for at se snesevis af sorter af kaktus, hundredvis af unikke arter af planter og palmetræer. En tur gennem stræder i blomstrende have med damme vil bringe en masse glæde for naturelskere.

Kvinder, der kommer til Phuket, som regel, ikke glip af muligheden for at besøge lokale gårde, der er involveret i dyrkning af perler. En sejltur til øen Nakhil guider ledsage en historie om, hvordan processen med dannelsen af de nuværende perler. Landarbejdere er ikke kun demonstrere alle produktions-, men også for at vise de besøgende deres færdigheder i fremstillingen af smykker. Favorit varer af perler kan købes på en lokal købmand.

Mærkeligt nok, men blandt turister især populære besøg på en slange gård. På sit område kan man se en fantastisk show kvælerslanger og King Cobras. Men sådan en forestilling ikke i alles smag. Under showet, undervisere demonstrere alle mulige tricks med giftige slanger.

Phuket er der i øjeblikket mere end tredive buddhistiske templer. En af dem er Wat Chalong. Indtil videre vides det ikke, da det blev bygget. Legenden siger, at templet i mindst 150 år. Eksternt, komplekset er mere som et eventyr slot, der består af flere bygninger. I de vigtigste tempel er statuer af tre munke, men indgangen til det er lukket for almindelige mennesker. kun munke kan være i bygningen.

Turister i alle aldre til at besøge den berømte park Sirinat, som er et yndet rejsemål ikke kun spa gæster, men også dens indbyggere. Langt område af parken er næsten otte tusinde acres. Der er tre organiserede strand og vilde regnskove, uberørt af menneskehånd. Parken blev bygget det største vandland på øen under navnet "Splash Jungle". Er vild med svømmebassinet Komplekset består af et netværk af puljer, ekstreme forlystelser og attraktioner. For aktive turister i parken organiseret rejse til Jomfru mangrover. Turistruter er de smukkeste steder.

En anden utroligt interessant sted i Phuket er en underholdnings kompleks "Fantasy". Et besøg på dette ekstraordinære sted vil være en reel behandling for hele familien. I parken er der talrige underholdning med tropiske dyr. Hertil kommer, at mange caféer og restauranter findes på stedet. Daglig tilbyder ekstraordinær farverige show.

Ferie på øen - det er Betragtningen af landskaber og fantastisk smukke blomster, som udvej er utroligt meget. Den mest almindelige af disse er orkideer. Fans af disse planter har den unikke mulighed for at besøge Orchid Garden, det område, som du kan se de 1500 sorter af forskellige former og farver.

i stedet for en epilog

Opsummering af resultaterne af samtalen, baseret på de mange positive anmeldelser, kan vi anbefale Ramada Phuket Southsea hotel til et behageligt ophold. Moderne kompleks bygget i midten af det berømte kursted, tilbyder ikke kun gode faciliteter, men også fremragende service. Hotellet vil blive nydt af elskere af en rolig ferie ved havet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.