FinanserPersonal Finance

Multimillionær - hvem er det?

I dag er mange håbefulde iværksættere inspireret af værker af Grant Cardone, en ekspert i salg og ejeren af multimillion-dollar tilstand. En af hans artikler - "Hvordan bliver en multi-millionær" - nogle individer og slet krediteret hullerne. Og hvem er en multimillionær? Vi vil forstå.

Lad os definere

Ifølge definitionen ordbøger, multi-millionær - er ejer af en multimillion kapital. I enkle vendinger, kan det kaldes sådan en mand, hvis tilstand er mellem en million og en milliard. Det vil sige, det er ikke en millionær, men det er ikke en milliardær.

Psevdobogachi

At fortælle sandheden, kan denne definition let kritiseret. Hvis du mener Ozhegova, den multimillionær - hver moskovitiske har fast ejendom. Efter alt, den tilstand af dem, der ejer mindst en lejlighed i Moskva - en betydelig mængde penge.

Hvis en sådan er alle, der har penge i mængden af mere end en million valutaenheder, så stort set alle raske og rørige borger i Hviderusland - ejeren af staten.

Hvad med Rusland i midten af 90'erne? På det tidspunkt har den russiske rubel afskrives så meget, at der ifølge definitionen Ozhegova, multimillionærer kunne kaldes halv familier i landet.

Adskillige millioner af ... hvad?

Ifølge den accepteret i samfundet, bør en stor formue indebære rigdom. Multimillionær - det er den mand, hvis formue anslås til flere millioner hård valuta monetære poster, såsom amerikanske dollars eller euro. Desuden kan staten blive opbevaret i schweiziske franc eller pounds sterling.

Det er kendt, at aktiverne i velhavende mennesker - det er ikke altid penge. Multimillionær - er en person, der har en ejendom i form af metal konti, værdipapirer, fast ejendom og andre aktiver, som i penge anslås til flere millioner dollars eller andre monetære enheder af hård valuta.

statistik

Ifølge ekspert skøn, mere end en tredjedel af multimillionærer i verden lever i USA. 4/5 af dem har nået tilstanden på egen hånd, mens andre har arvet fra en rig slægtning. Også nogle har opnået rigdom på et tidspunkt, at vinde i lotteriet, et show eller sportsbegivenhed.

Rusland med antallet af multimillionærer foran de fleste udviklede lande, kun overgået af USA og Tyskland. Det er det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.