SkønhedHår

Dine ideelle pincet til øjenvipper forlængelse

Mange kunstnere i tilstedeværelsen af et stort udvalg af pincet, men de er stadig på jagt efter indstilling af de mest "ideelle" værktøj. For at undgå at falde i denne situation, så lad os tage et kig på de grundlæggende parametre for hans valg.

Den vigtigste betingelse: vælg pincet til eyelash extensions personligt i butikken, er det baseret på hans arbejde teknik. Det er ingen hemmelighed, at alle er forskellige: nogle mennesker kan lide at bruge den midterste af en pincet, og nogle tip til det samme på hvert niveau i din herre presseværktøj. Spørg i butikken og være sikker på at teste øjenvipperne.

I dette tilfælde skal du først og fremmest, hans opmærksomhed på vægten af fremtiden "assistent" på den lethed, hvormed dens skodder åbnes, dens form og området af kontaktpunkter halvdele. Lad detalje på hver af disse egenskaber.

De vigtigste betingelser valg

  • Nem drift. Du accepterer, at i en vellykket pincet du næsten ikke behøver at gøre en indsats for at lukke sine skodder. Jo mere kraft du anvender, skal du følge disse trin, jo hurtigere du bliver træt og vil føle ubehag i hånden.
  • Vægt. Dette parameter afhænger af det materiale, som værktøjet er lavet. For eksempel tager en pincet til øjenvipper af en konventionel rustfrit stål og stål fra Japan. Hver materielle fordele: For det første - meget holdbare, men den anden er lettere til tider. Når du vælger en pincet med en sort belægning, være opmærksom på, at værktøjet vægt er 15% tungere og dets fremskridt vil være mere stramt.

danner pincet

De to mest almindelige former - lige og buede. Men øjenvipper forlængelse teknologi bliver løbende opgraderet. Syntes giperobom, kapacitet lavere øjenvipper, dobbelt og tredobbelt række. Henholdsvis og pincet udvikler sig, konstant bliver flere og flere nye og unikke former for dem. Nu kan du finde mere end 15 sorter af dem!

  • L-formet: en klassisk bygning og tredimensionale modellering.
  • L-formet: dens hovedsagen - skabe giperoboma desuden en stråle kan dannes i armen, og med et bånd.
  • Krog: Dette pincet rumindhold 4-12D øjenvipper på den betingelse, at du danner en stråle direkte i fingrene.
  • Vetus ST17: specielt designet til svært tilgængelige områder - dele af øjet, og de nederste vipper.
  • Shine Unik: de indigo pincet øjenvipper alsidig, velegnet til enhver form for arbejde.

For at være skuffet

Et andet vigtigt punkt, fordi, som du kan blive skuffet, selv i gode pincet: nogle værktøjer er kun egnet til stråle formning i fingrene, og andre - til at arbejde med båndet. Men der er værktøjer, der er fælles for begge nævnte muligheder.

Afhængig af teknik virker vælge pincet til eyelash extensions på området for kontakt flapper. For større volumen halvdele skal konvergere så tæt som muligt. Billige pincet synd standard fabrik skarphed, dette område af dem ikke mere end 1-2 mm, så de er kun egnet til den klassiske bygning. Premium værktøjer, eksempelvis Shine Professional, skal du sørge for at gå gennem den manuelle skarphed. Denne kendsgerning giver dem mulighed for at blive brugt til alle kendte udvidelser.

At vælge en lige pincet

Derudover skal du vælge de buede og lige pincet til eyelash extensions. Værktøjer af denne art er ikke så meget. De adskiller sig i kroppen bredde, længde, form og farve. Det vil Pincet med et hak meget praktisk (fra Shine samlingen). Dens fordel: en behagelig stilling i hånden, er det mindste kontakt med flapper kunde århundrede. God og pincet Vetus ST11. Værktøjet er let, tynd og elegant. Dette hjælper dine hænder ikke bliver træt på jobbet.

Således for produktiv og let arbejde i din samling skulle være nogle pincet, fordi med den nuværende teknologi kan man ikke længere undvære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.