TravelingRetninger

Tverskaya - hovedgaden i Moskva

Arbat undertiden kaldes hovedgaden i den russiske hovedstad, at en del af det, der er tilpasset til gåture og masteret af turister fra hele verden. Så ofte folk tror dem, der kom for at se seværdighederne i Moskva, tage en tur i de konventionelle ruter i Moskva. For dem, der kunne føle ånden i hovedstaden, er der kun én hovedgaden i Moskva - Tverskaya.

Langs Piterskaya

I dag er det halvanden kilometer fra en travl by motorvej biltrafik, næsten døgnet rundt. Formelt kendt som Tverskaya Street del af vejen mellem de to områder - den Manege og Arc. Så begynder den 1. Tverskaya-Yamskaya Street, som er på Tverskaya Zastava blev Leningrad prospekt. I en bredere forstand, hovedgaden i Moskva - det er det, Moskva kaldte Broadway Street Gorky Sovjettiden, ruten fra Historiske Museum til Belorussky banegården.

Denne gade er kommet en lang vej - fra de første træbygninger tidligt Moskva til den mest prestigefyldte distrikt i hovedstaden metropol. Hun er blevet påvirket af alle større arkitektoniske stilarter, det først dukkede op på de tekniske innovationer inden for transport og Urban offentlige arbejder.

Hjem - XII århundrede

Tver fyrstendømme var en af de mest magtfulde af den ligger i nærheden af Moskva. Derfor er den måde, det eksisterede fra meget tidlige tider. Og fra starten af denne tendens fået karakter af en ceremoniel og repræsentant. Main Street i Moskva, som gav navnet på et geografisk område til de vigtige omkringliggende byer, blev hurtigt udstyre med moderne bekvemmeligheder. En af de første af sin stærke brolagt hvide sten, huset-fattige arbejdere og militære tjenere erstattet af handlende og boyars' palæer.

En vigtig plads i forme billedet af området af hovedstaden besat af klostre og templer. I et lille område beliggende et dusin kirker og tre klostre: Moiseevsky i begyndelsen, i midten af opstandelsen og den hellige i det område af den nuværende Pushkin-pladsen.

Med grundlæggelsen af den nordlige hovedstad Moskvas hovedgade i byen fik betydning for hovedindgangen og gården regenter der kom fra St. Petersborg til Moskva. Efter gade forskanset uformelle navn - Imperial og St. Petersborg.

efter branden

Efter Napoleons invasion Tverskaya blev genopbygget. Ønsket om at give europæiske arter byens vigtigste motorvej kunne ikke overvinde den traditionelle Moskva medley. Solid repræsentationelle bygninger, luksushoteller og butikker spækket med små butikker og små-by karakter boliger. Hovedgaden i Moskva til den globale omstrukturering af Stalin havde en bredde på højst 20 m. Dette er ikke i overensstemmelse med dens formål central hovedstadsområdet motorvej.

gadgets

Fra Tver er begyndt en storstilet elektrisk gadebelysning i Moskva. Til kroningen af Nicholas II maj 1896 99 arc elektriske lamper blev installeret på den. Den første udlægning af asfalt konkrete forsøg med indretningen af fortove og broer blev også udført på Tverskaya i 1876.

Moskvas hovedgade, Tverskaya - det vigtigste element af transportnettet i hovedstaden. For er det altid i en rute af jorden offentlig transport forskellige typer. I 1872, på Tverskaya Zastava til centret blev bygget den første linje i hest jernbane. Conca var en af de første vellykkede former for offentlig transport i byerne - som alle Moskva blev lagt omkring 100 km jernbane hestetrukne. Historien om sporvogn og trolley Moskva begyndte også på Tverskaya.

stor omfordeling af

I midten af 30-erne af XX århundrede den mest omfattende reorganisering af den centrale del af Moskva. Ændringerne påvirkede Tver, og de begyndte at omdøbe. Moskvas hovedgade, som nu er navnet lød som Gorky Street, sluttede sig til Tver og 1. Tverskaya.

Udviklingsplan i 1935 opfordrede til global ekspansion af kørebanen og fortove fra 18-20 til 60 m. Det er meningen at gøre ekstraordinære midler. Det blev revet ned mange bygninger, blandt hvilke var sande mesterværker af arkitektur, og nogle af bygningerne vejer flere hundrede tons blev flyttet af ti meter.

Bygninger opført på kort sigt på den nyligt udpegede røde linje, havde en stilistisk enhed, som var dikteret af vilje én mand. Sammen med de bygninger, der er blevet bevaret under renoveringen, dannede de en imponerende og udtryksfuldt ensemble, fremvise den vigtigste socialistiske byen.

hovedattraktioner

Udseendet af Tverskaya Street er i høj grad bestemt områder - Pushkinskaya, Tverskaya og Arc, deres arkitektur og monumenter, de er placeret. Derudover er der flere steder af historisk og kunstnerisk arv:

- Hus №1 / 15 - Hotel "National" (1903). Vi boede her prominente figurer af kultur og videnskab, offentlig og politiske personligheder i landet og verden.

- № 5/6 - Postnikov passage (Dolgorukov Palace). Efter adskillige reorganiseringer blev en teaterbygning, nu er der teater. Yermolova.

- № 7 - Central Telegraph væk kloden. Monument konstruktivisme (1927), bygget af arkitekten I. I. Rerbergom.

- nummer 13 - Rådhuset i Moskva (House of Moskva Governors generalsekretær), fredet bygning, frugten af kreativitet af forskellige generationer af arkitekter, blandt dem - MF Kazakov, I. A. Fomin, DN Chechulin, M. V. Posohin et al.

- nummer 21 - engelsk klub (Razumovsky Palace). Forbundet med navnene på de klassikere litteratur og kunst.

- nummer 14 - Yeliseyev Supermarked, bygget af M. F. Kazakovym.

- № 10 - bageri Filippova.

- nummer 18-b - bygning af forlaget "Russisk Word" (1906).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.