Mad og drikkevarerOpskrifter

Stegte lever, opskrifter

Leveren hos dyr anses for at være den mest nyttige skålen, da det er sammensat af en enorm mængde af mineraler, vitaminer og andre stoffer, der er nødvendige for normal funktion af det menneskelige legeme. Indeholder imidlertid stegt lever kolesterol, så det ikke betragtes som et diætetisk produkt, selv om dette skålen er lige så nyttig. Overvej, hvordan man laver det ordentligt.

Først og fremmest er det værd at huske på, at smagen af skålen afhænger af typen og kvaliteten af anvendte ingredienser. Således er den bedste produkt antages oksekød og bovin lever, lever af fjerkræ er det andet sted, især kylling, lam derefter (grundet en specifik duft), og den sidste - svinekød, da den har lav velsmag.

Men uanset hvad biprodukt er valgt, det vigtige er, at det var friske. Nu er det nødvendigt at håndtere korrekt. Til dette formål leveren, først fjerne alle udvendige film, og den derefter dyppet i mælk i en halv time for at fjerne lugt og giver skålen en delikat smag, og først derefter stegt.

Overvej et par opskrifter på sådanne retter som stegt lever.

1. Chicken liver.

Ingredienser: én kg af kylling lever, to hundrede og halvtreds gram løg-gulv adzhika skeen, en ske af koriander, et fed hvidløg, persille ene bjælke, og halvtreds gram smør, vegetabilsk olie til stegning, salt.

Biprodukt vask og kog i ti minutter. Imens Passer løg, og over tid tilføje leveren og smør, og steg under jævnlig omrøring. Efter nogen tid, tilsat salt og krydderier, adjika (tidligere udrørt i en lille mængde vand) og fortsæt stegning smør tyve minutter, tilsætning i slutningen af hakket hvidløg og krydderurter.

Stegt kyllingelever går godt med ris eller kartoffelmos med tomatsauce (satsibeli).

2. svinelever.

Ingredienser: fire stykker af svinelever, et porcint reticulum, fire hvidløgsfed, hundrede gram mælk, vegetabilsk olie til stegning, salt, peber (sort og sød jord).

Biprodukt vask, sat på tredive minutter i mælk. Så hvert stykke er sat på fed hvidløg, pre-sliced og pakket sin maske og steges i fem minutter på begge sider i smør.

Stegt lever er taget ud på et fad, drys med paprika og fyldt med fedt, som hun brændte.

Det interessante er, at denne parabol er kogt i flere århundreder siden i efteråret bøndernes fester og blev serveret med peber og pickles og sauerkraut og hjemmebagt brød.

3. okselever stegt.

Ingredienser: en kilogram lever, bagepulver, salt og peber, mel, vegetabilsk olie og smør, greens.

Biprodukt oprenses fra filmen, fjernelse venerne, skåret i portioner, som hver er drysset med bagepulver og efterlader i en time. Efter at det vaskes og tørres. Mere salt, peber, drys med mel og steges i fem minutter på hver side i vegetabilsk olie.

Stegt lever hældes med smør og drys med finthakket greens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.