Hjem og familieKæledyr

Chihuahua: anmeldelser. Chihuahua - pleje. Hunderacer Chihuahua

Chihuahua - den mest populære blandt kvinder hunderace. Disse søde miniature kæledyr hvert år tiltrækker mere og mere opmærksomhed. Hunde er blevet de darlings af berømtheder, de elsker urbane fashionista, de er trofaste følgesvende i livet for midaldrende mennesker. Damen med Chihuahua-Mini i mode taske - ikke passerer tendens i de seneste år.

Det er forbløffende, hvor i sådanne små størrelser af hund kunne passe så meget hengivenhed, kærlighed og charme!

fantastiske historier

Den chihuahua racen - en af de ældste og mystisk. mange legender om dens oprindelse. Hunde studerede historie, selv de mest fremtrædende forskere i verden.

Versioner af mange, er der også romantisk og fantastisk, og nogle er simpelthen fantastisk. For eksempel vil nogle mennesker tror, at Chihuahua hunden kom til os fra rummet og skænker sin ejer en unik levende energi, der strømmer igennem er ikke tilgroet hul i kraniet (fontanelle). Ifølge en anden, ikke mindre mærkelig udtalelse forfædre søde vovser klatre i træer, og det hjalp dem til at overleve i så små størrelser. Det er forbløffende, er det ikke?

knægt mexicanske

Den mest populære og, ved den måde, videnskaben bekræftet historien om Chihuahua forbinder dem med de gamle Stammer Mayas og aztekerne. Der er beviser for, at siden det 5. århundrede f.Kr., i hvad der nu Mexico, hjemsted for en lille hund, som blev kaldt "Techichi". Deres billeder kan ses i sten udskæringen af den æra. Den mest berømte sådan maleri er beliggende i en majestætisk palads af Montezuma.

Men Techichi - er ikke den eneste forfader til Chihuahua. Det menes, at den moderne racen stammer ved at krydse disse børn med kinesisk hårløs hund. På grund af denne forvirring (som hævdet af flere svar) som en langhårede Chihuahuas fødes, og korthåret.

Den racens standard

Ifølge FCI Chihuahuas er lille selskabshund. Perfekt udstilling hund har en kompakt kropsform. Kraniet er sikker på at være yablokoobraznym og halen - til omfanget af en lang og meget Zadran. Withers højde lidt mindre end kroppens samlede længde. I den mandlige krop mere firkantet end hos kvinder (det sidste var at gøre graviditet lettere).

Chihuahuas er glatte hår og langhåret. På det sidste lag skal være silkeglat, lidt længere på ører, hals, ryg af benene og halen. Lang, opdræt pels over hele kroppen er uacceptabelt.

Sikke en smuk farve

Hunde Chihuahua kan være af enhver farve. Men der er meget værdifulde. Det mest usædvanlige skygge - grå-sølv med et blåligt skær, indgyde hans kunstige måde er umuligt, da det er yderst negativ indvirkning på sundheden hos Chihuahua. Prisen for en hvalp denne sjældne farve kan starte på $ 10.000.

Perfekt pal vægtintervaller fra 1,5 til 3 kg. Der er meget små prøver, hvis vægt starter ved 500 gram

Alt efter arten af hunden aktive, opmærksomme og meget modig. Under alle omstændigheder, da de er karakteriseret ved de fleste ejere, der forlader detaljeret feedback.

Chihuahua: hvor kan man købe

Sammen med stigende popularitet nummer opdrætter unik race. Men hvis du beslutter dig for at købe en baby, er det bedst at kontakte den myndighed, planteskole. Der, er du garanteret at sælge racerene, sund hvalp. Realiseringen af et køb "med hænderne", kan du blive ejer af køter af ukendt oprindelse. Også i kenneler for hvalpe ser professionelle og velplejet.

My baby

Når du vælger en hvalp, holde følgende kriterier:

  • inspicere kuld bør alle hvalpe være velplejet;

  • vælge den mest aktive og temperamentsfuld, hvis du nyder det, stop dit valg på det;

  • fortsætte til inspektion hvalp, bør det mætte (fremspringende ribber og oppustethed - det første tegn på infektion med indvoldsorm) og uld - glat og silkeagtig;

  • tjek øjne og næse bør ikke være nogen decharge;

  • se børnene, mens fodring, bør hvalpen være en god appetit;

  • inspicere hvalp forældre, hjælper det at forestille sig, hvordan det vil se dit barn, når han vokser op.

emissionskurs

For den lykke, du skal betale, især hvis det kører på fire ben. Chihuahua hvalpe kan koste fra 15.000 til 100.000 rubler.

Prisen er påvirket af følgende faktorer:

  • hunner er 25% flere hanner;

  • hvalpe med den forudsagte vægt mindre end 1,5 kg, og med en stærk konstitution, på korte ben dyre deres kongener evalueres;

  • sjælden farve og titlen forfædre også påvirke prisen betydeligt.

Pleje og vedligeholdelse

Som det fremgår af talrige anmeldelser, Chihuahua - meget blid væsener, der kræver omhyggelig og følsomme tilgang. Af natur er de meget skrøbelige knogler, og selv springe fra en lav stol kan forårsage en fraktur. Derfor starter dem i huset, hvor små børn ikke anbefales at leve.

Chihuahua pels kræver en grundig, men ikke alt for kompliceret pleje. Badning hunde som nødvendigt. Men ikke alt for ofte, da det vil få en negativ indflydelse på kvaliteten af hår og kan forårsage skæl. Kløer på fødderne skæres en gang om måneden.

sundhed

Småbørn og tolererer ikke kuldenedfald. Selv et lille fald i temperaturen de begynder at ryste. Alle fejl af en hurtig metabolisme kæledyr. De kan absolut ikke gå ved temperaturer under frysepunktet, kan vi kun gå ud, når termometeret vil vise større end nul. Men glem ikke at klæde den lille hund i en varm kulør. Det er vigtigt at overvåge tilstanden af hundens øjne og ører for at tjekke for infektioner.

Feed hunde Chihuahua brug for små portioner. Regelmæssig overskydende dosis kan dramatisk reducere blodsukker i blodet hos kæledyr, der vil føre til en tilstand af koma.

Chihuahua: tandpleje

Som alle legetøj hunderacer, Chihuahuas iboende problem med dine tænder. De hurtigt forværret og begynder at falde så tidligt som 4-5 år.

Vanskeligheder starte i en tidlig alder, under ændringen af tænder. Meget ofte de ikke falder ud på egen hånd, og i munden vovse vokser den anden række af tænder (permanent), som har en negativ effekt på bid. I dette tilfælde, skal du sørge for at drage fordel af de tjenester af dyret tandlæge.

For at bevare sundheden for selskabsdyr tænder så længe som muligt, med jævne mellemrum at fjerne tandsten (selvfølgelig, den professionelle). Og tørre dem med et afkog af egetræ bark.

forældre småbørn

Som det fremgår af talrige anmeldelser, Chihuahuas har en reel mexicanske varmt temperament. For sådanne stædige personer er meget vigtigt ordentlig opdragelse.

Du kan ikke tage Chihuahua hvalpe under tre måneder. Til hunde af denne race er det meget vigtigt at bo i din familie så længe som muligt. Hvalpe berøvet en sådan mulighed, vokse egoistisk, syg komme sammen med mennesker og andre hunde.

Husk, at en hund følgesvend altid vil være ved din side, så det er meget vigtigt for hende i tide til at socialisere. Mange gåtur, møde nye mennesker og andre hunde. Curb nervøs og højt gøen, især hvis det er på sin plads. Men du behøver ikke straffe barnet, hulning eller snor. Ud fra dette vil det vokse nervøs og indadvendt.

Generelt er den Chihuahua ikke leveret til sin ejer en masse besvær. De er aktive og legende, men snart falde til ro, når de ser, at værten for at gøre andre ting. Doggies behøver ikke lange ture, de kan være vænne at defecate i kattebakken. De spiser små (kun 50 gram pr kg kropsvægt pr dag), uhøjtidelige og ryddeligt. I løbet af denne Chihuahuas er blevet en favorit race af mennesker i en fremskreden alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.