ComputereComputerspil

Har kaldt - den mest alsidige helt. Hvilke ting har brug for at Invokera?

Har kaldt er den mest alsidige, absolut universel og utrolig kompliceret helten i DOTA 2, og bruger derfor ikke meget udbredt. På samme tid på grund af en meget stærk kompleksiteten i forvaltningen af denne karakter, få mennesker ved, hvad de skal købe ting på Invokera og hvordan de alle administrere.

Har kaldt - alsidig kampvogn

Som nævnt ovenfor er den største fordel Invokera er dens absolutte alsidighed. Han er til stede 10 aktive evner af forskellige typer, der spænder fra langsigtede stealth og slutter med evnen til at forårsage lokalisere strejker over hele kortet, så i "Dot" har kaldt er fri til at holde din online og parallelt at hjælpe en allieret på den anden linje til at skubbe sin modstander. Brug aktive evner også afhænge af, præcis hvilken slags spiller bruger en kombination af bolde. På grund af dette, i første omgang skal du forstå, hvordan man kan håndtere alt dette tegn, og først derefter tænke på, hvad ting skal Invokera.

I dette tilfælde kan afhængigt af bolden spilleren sprede store angreb og løbehastighed, øge din angreb magt eller gøre din karakter mere ihærdige multiplicere regenerering, og spilleren behøver ikke engang meget at tænke over, der skal pumpes i nogen bestemt retning, faktisk ændre deres orientering, han kan direkte i kamp.

Hvad er kompleksiteten af Invokera?

Langt fra en grund, på trods af at de "Dote 'har kaldt alle spillere, der er anerkendt som den mest komplekse karakter, få taget for ham at spille i det mindste for at vise deres færdigheder. Spillet af denne karakter er en reel kunst.

Vi er nødt til at blande boldene

Hvis nogen er optankning eller ingen fare for at dø, omfatter øget skade. Hvis du ønsker at indhente, eller at flygte, og at bevæge sig mellem online ganking, accelereret køre hastighed og angreb. I mellem kampe eller aktiveret, hvis nødvendigt tanking ekspres mana regenerering og sundhed.

Du er nødt til at skifte aktivki

Hero, som nævnt ovenfor, kan aktivere de 10 aktive beføjelser (ekskl perler og Ultimate skift), men er kun i panelet 2. I denne forbindelse for at bruge en række aktive evner er nødvendige under kampen indbyrdes være blandes bolde, og straks juzat Ultimate kaste Skill ham til at gå til rollback, og spilleren på samme tid kunne være skiftet til den følgende aktivki.

Vi er nødt til at tilpasse sig aktivki

Styrke og effekten af de fleste aktivok afhænger af, hvilken slags perler hænger nu en helt. I denne henseende, før du kaster nogle færdigheder, skal du først konfigurere bolde at tilføje den ultimative, og derefter omkonfigurere dem for at få fra ham den ønskede effekt, og så videre hver enkeltes evne.

I betragtning af, at alle disse handlinger, der skal udføres på blot et par sekunder for at skifte selv 5 aktivok og få deres ønskede effekt, skal du bruge de nødvendige aktive færdigheder med indsamlede elementer, kontrollerer situationen på slagmarken og skifte kuglerne under visse behov - udseende det hele er næsten det samme som Beethoven udført Rachmaninoff.

Hvad at pakke?

Oftest i spillet "DotA 2" tingene kommer til at Invokera følgende:

 • Drum Endurance (tromle). Aktiverer øget angreb hastighed og jogging nærliggende allierede, samt give små bonusser til performance.
 • Power Treads (krykker). Et uundværligt element i dette sæt, da de ting på Invokera. Hastighed og angreb magt, en anstændig hastighed og evnen til at skifte til en anden statistik afhængig af situationen.
 • Kraft personale. En lille bonus til intellektet og den aktive effekt i form af fjendens fremstød.
 • Blink Dagger. Teleportation i en bestemt retning.
 • EUL scepter af det guddommelige. Nødvendig bonusser Intellekt og mana regen, og evnen til at løfte fjenden i luften.
 • Orchid Malevolence. Bonus og aktivka intelligens i form af fedt (mutisme, forbud skifte magiske kræfter).
 • Le af Vyse (hex). Bonus Intellekt, mana regenerering og aktivka at forvandle en fjende ind i et dyr.
 • Aghanim s Sceptre (Agan, amp). Det styrker vores Ultimate og tilføjer lidt til intellektet.
 • Refresher Orb. Meget nyttig artefakt, retraces fuldt vores evner, så længe cd aktivok Invokera - en af hans svagheder.
 • Sort Kong Bar (BKB). Avatar - komplet usårlighed til besværgelser og stave skader.
 • Veil of Discord. Stigningen i magiske skader på den valgte fjende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.