HjemlighedReparationer

Sådan isolere huset udefra, og hvilken teknologi til at bruge?

I forbindelse med tilgang af koldt vejr, er mange begyndt at spekulere: "Og hvad er at isolere huset udefra?". For at løse den stående problem, bør du kontakte de professionelle og de arbejder orden, som i dag er meget populære - det er dit hjem isoleringsskum. En kvalitativ installation, vil du være i stand til ikke blot at holde varm og hyggelig i huset, men også reducere varmeudgifter.

Nuværende systemer facadeisolering, naturligvis, bevarer den ønskede indendørs temperatur. De fungerer som beskyttelse af bygningsvægge fra overskydende fugt og kondens end forhindre forekomst af svamp og mug. I sidste ende, det facadeisolering sikrer god lydisolering, hvilket er meget vigtigt for moderne hjem, og du vil ikke længere være et spørgsmål opstår: "Hvad er at isolere huset udefra" I øvrigt, den udvendige isolering er mere hensigtsmæssig end den interne. Hvis det gøres ordentligt, vil væggene holde på varmen, som i sidste ende har en positiv indvirkning på temperaturforholdene i huset.

Sådan isolere huset udefra?

I dag er der mange forskellige materialer, med hjælp af hvilken du kan udføre alt det nødvendige arbejde på opvarmning væggene. Og teknologien fungerer anderledes. En vigtig rolle spilles af det materiale, hvoraf huset er bygget. Tag for eksempel en log bygning. Hvordan og hvad at isolere huset udefra i dette tilfælde? Selvfølgelig, så er det bedst at bruge ventilationssystemet facadesystem. På grund af luftlaget træ ånder desuden luften - det er en glimrende termisk isolator.

Den varme hjem fra en bar udenfor?

Hvad er forskellen Bordlægning hus fra en log? Den væsentligste forskel ligger i det faktum, at overfladen af væggen i træ - er absolut glat. På dette grundlag under installationen af ventilation facadesystemer tillader ikke kun roll termisk isolator, men også i de glasplader. I sig selv installationen af den teknologi, de er identiske. Før du starter isoleringen er det nødvendigt at caulk revner og håndtag barer.

Sådan isolere huset udefra, bygget af mursten?

For disse huse er der flere typer af isolerende vægge:

  • Anvendelse af plader af mineraluld eller skumplast, som let fastgøres til væggen med lim eller dyvler;
  • anvendelse af fremgangsmåden ifølge den flerlagede facadesystem, som anvendes til det stive skum og mineraluld;
  • option multipel isolering. Det giver isolering i byggeriet mellem den indre og ydre væg, hvor det varmeisolerende materiale er fastgjort.

Det er vigtigt at forstå, at fra den ydre isolering af væggene vil afhænge af varmen i dit hjem og indvendig væg isolering skal udføres kun i tilfælde, hvor førstnævnte ikke udføre sine funktioner fuldt ud, og først efter opvarmning af gulvet, fundament, vinduer, loft og tag af huset. Fordi selv hvis velisoleret (udvendig og indvendig) væggene enorme varmetab forekommende netop gennem ovennævnte kilder. Giv ikke op termisk isolering af vægge, fordi takket være ham i dit hjem vil være varm og behagelig selv i de mest alvorlige frost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.