HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan vaskemaskinen omrører skrive? Vaskemaskine omrører type med spin-: anmeldelser af ejerne

Koncept aktivator vaskemaskiner går tilbage til de tidlige dage af den første tromle mønstre. Begge udviklinger var gode muligheder for at opnå status som førende med hensyn til efterspørgslen på markedet, og af forskellige årsager, tjente forrang enheder af den anden type. Men sideløbende med dem har altid eksisteret og modificere aktivator type. Vaskemaskine i denne udformning har mange ulemper, men betydelige fordele ikke lade hende endelig komme væk fra segmentet.

maskine enhed

Hele design af maskinen på grund af dets vigtigste funktion af betjeningselementet - roterende aksel. Faktisk, denne komponent og virker som en aktivator til bevægelse af vasketøjet i vaskeprocessen. Til dette formål og kan anvendes traditionelt element med blade, og en disk enhed. Huset har også et andet design. Tanke og cylindriske tanke - en klassisk foundations ældre modeller som aktivator. Vaskemaskine med vinger i moderne design omfatter et plasthus med kompakte dimensioner. I den øvre del af støvlen er hængslede eller aftageligt låg, og i bunden er den samme aktivator. Virkningen af operationen element drives af motoren.

Ironisk nok, med udviklingen af arbejderklassens volumen af disse køretøjer faldt. Hvis for eksempel, den sovjetiske model, husede omkring 10 liter vand, de nyeste mini vaskemaskine omrører type tjeneste tid 5-7 liter, hvilket er en smule større end omfanget af spanden. På den anden side, er moderne teknologi udstyret med flere avancerede teknologiske tilføjelser til at optimere vaskeprocessen i små mængder.

Egenskaber workflow

Vask bay begynder med varmt vand i en beholder, og derefter lægger vaskepulver. Derefter begynder drejningen af aktivator. Under drift drivakslen eller bevægelse opstår detergentopløsning hvortil der er forbundet og bevæger vasketøj. Det skal bemærkes, at vaskepulver til omrører type maskiner ikke indebærer væsentlige krav. Denne sæbe kan være ethvert stof, der har en rensende effekt. Af den måde, mange mennesker bruger og sammensætninger til håndvask, skønt særlige modifikationer, der producerer bobler er mere egnet til sådanne pulvere. Men der er en anden slags funktioner. Stort set alle modeller af denne type kræver en lodret belastning af vasketøj, så den øverste del bør frit.

Sorter aktivator maskiner

Der er mange parametre, der kan klassificeres som modellen med aktivator. De fleste af disse symptomer ikke har en alvorlig indvirkning på arbejdsgangen, men opdelingen på konventionelle modeller og automatiseret er fundamental. Den enkleste model, i virkeligheden, repræsenterer tanken og driften medlem med motoren uden nogen teknologiske forbedringer. Meget mere interessant semi-automatiske modeller, som typisk giver to sektioner - for aktivator og spin. Fra synspunktet af vask, disse versioner er gavnlige understøttelse af flere tilstande. Også disse modeller har en stor størrelse container tørretumbler - i det mindste i sin klasse.

Endnu flere muligheder til husmødre give automatiske modeller, som adskiller sig ikke kun rig på funktioner, men også den uafhængige udførelse af deres opgaver. Alle operationer på belastningen før den afsluttende centrifugering gør vaskemaskinen omrører typen, som oprindeligt blev installeret de nødvendige driftsparametre. Typisk er sådanne modifikationer er odnobakovye struktur, som giver en fordel som en pladsbesparende.

Modeller med spin-

Activator model sammenligner positivt til de populære tromme-analoger, der er små i størrelse. Samtidig indførelsen af nye funktioner kun sjældent indflydelse på de generelle dimensioner. Det samme gælder for ekstraktionen funktion, er til stede i halvlederindustrien, og automatiske modeller. I den proces, en vaskemaskine omrører type med spin-fungerer uden menneskelig indgriben, der er kun nødvendigt at starte vasketøjet og tildele de relevante indstillinger i Kontrolpanel. Det er bemærkelsesværdigt, at i disse modeller er det muligt at udskille når man arbejder med uld og syntetiske elementer. I andre tilfælde vasketrinnet er basen sammen med skylningen.

Positiv feedback fra ejerne

Mens der i Rusland de mest populære tromme mønstre, i Europa er situationen ikke så ligetil. Dette forklares ved det faktum, at maskiner af denne type mindre "grådige" i form af forbruget af vaskemidler og rationelt elforbrug. Også ejerne siger universalitet, som er forskellig vaskemaskine omrører type. Anmeldelser især fremhæve den bekvemmelighed i brug af sådanne modeller i landet og endda i landdistrikterne indstillinger, hvor der kan være problemer med vandforsyningen. Igen, er det mindste vandforbrug øger interessen for sådanne maskiner i situationer autonome kommunikationssoftware. Vi skal også fremhæve kvaliteter som lav støj og lavt vibrationsniveau - disse fordele, på den anden side, sætter pris på ejerne af bylejligheder, hvor en sådan vedligeholdelsesarbejder teknik er meget mærkbar.

negative anmeldelser

Blandt de vigtigste faktorer, der arbejder aktivator modeller, der modvirker stor del af husmødre, er det værd at bemærke den hurtige slid undertøj. Selvom skaden er tydelig på kort sigt er svært at mærke, efter lang tids brug stadig observeres negative virkning af vask på stoffet struktur. Men her er det vigtigt at forstå, at og tromme mønstre, have samme virkninger - det eneste spørgsmål er graden af eksponering. Uanset hvad, specialisterne er der ingen enkelt svar på, de skadelige virkninger af mekaniske modeller agitator typen. Vaskemaskine tromle, selvfølgelig, er ikke ensbetydende med en lige så intens fysisk kontakt metalelementer med vasketøjet, men processen aktivator funktion er hurtigere og således synes at være mere skånsom.

Producenter og priser

Blandt repræsentanterne for dette segment en masse russiske producenter. For eksempel virksomheden "Oka", "fe" og "Evgo" tilbyder en temmelig høj kvalitet og simple versioner af disse biler koster 4-7 tusind. Rub. En anden ting er, at nogle af dem er ikke så mange automatiske modeller. Hvis vi taler om udenlandske produkter, kan nogle gode muligheder findes i retning af amerikanske producenter Mabe og Maytag, som koster omkring 8-15 tusind. Succesfuld at udvikle konceptet og virksomheden Frigidaire. Men selv i den indledende gruppe af semi-automatiske vaskemaskine omrører skrive mærket er anslået til 30 tusind. For de penge, dog kan brugeren regne med tilstedeværelsen af flere vaskeprogrammer, distributører pulvere og blegemidler, samt gode muligheder for justering af driftsparametre.

konklusion

hjem apparater markedsundersøgelser viser, at konkurrence altid overleve ideer, der tilbyder noget nyt. Selv hvis produktet mister jævnaldrende på en række karakteristika, men noget har en betydelig fordel, da der er udsigt til dens udvikling. Dette er, hvad der skete med den modeller aktivator type. Vaskemaskine har været igennem nogle større ændringer i den nuværende form viser et eksempel på en kompakt, let at håndtere og omkostningseffektive anordninger til husholdningsbrug. Selvfølgelig, bevares og typiske ulemper ved sådanne enheder, hvoraf nogle ikke kan elimineres i princippet. Dette gælder især for den fysiske kontakt af aktivatoren med vasketøjet, og den lodrette belastning, hvilket eliminerer muligheden for at anvende den øvre del af maskinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.